Všeobecná diskusia Žilinský kraj
Predražené češky
Všimol som si, že čoraz viac,chodia do Žiliny kočky z ČR,s tým, že v základe za 150€ na hodinu je len základ,a za všetko chcú príplatok, alebo majú exkluziv kompletku za 250€. To vážne toto chceme podporovať? Aký na to máte názor?
Re: Predražené češky
Ja tiež keď vidím Česka,tak kašlem na to. Tie príplatkové služby si robia srandu. To už za chvíľku sa bude počítať za počet vpichov..a tie predražené základné ceny. To im nedám ani omylom. Verím tomu,že ešte by bola podráždená,že len základ a tak by sa aj chovala. Nech si ide 150 eur zarobiť inak ako frndou, nech si to začne vážiť trochu tie peniaze.
Re: Všeobecná diskusia Žilinský kraj
Češky nám tu zas dvíhajú ceny.Už s lízanim minimálne 170€. Už zdvihli ceny aj ostatné. Laura v Bratislave 140€ za hodinu,a príde do Žiliny a dá si 160€.Je super, ale túto cenovú politiku nie som ochotný akceptovať.Keď to bude takto pokračovať,za pol roka tu pod 200€ hodina nebude.Nebuďme hlúpi a nedotujme takéto praktiky.
SŤEŠ ŇESŤEŠ ŇEHAJ TAK! Pre stálych klientov sa cena nezmenila, ak si u Laury už bol, prečo tu plačeš? Za 140 dostaneš bozkávanie, lízanie, prstenie, gfe, dokonca aj viac času ako 60 minút, čas nemeria, na pitie ti ponúkne x druhov nápojov, v kúpeľni si môžeš vybrať z 20 sprchových gélov, 10 dezodorantov, kondómy iba durex.. ktorá iná ti dá takú ponuku? Menuj jednu jedinú amatérku u ktorej dostaneš viac za menej peňazí.Muco napísal: Ut Máj 06, 2025 9:23 pm Češky nám tu zas dvíhajú ceny.Už s lízanim minimálne 170€. Už zdvihli ceny aj ostatné. Laura v Bratislave 140€ za hodinu,a príde do Žiliny a dá si 160€.Je super, ale túto cenovú politiku nie som ochotný akceptovať.Keď to bude takto pokračovať,za pol roka tu pod 200€ hodina nebude.Nebuďme hlúpi a nedotujme takéto praktiky.
Ahojte. Prosím vás . Je v Žiline a v okolí nejaká staršia žena nad 50 rokov ? Prosím poraďte ,už som fakt zúfalý .
- Golden Cobra
- Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2025 10:49 pm
- Been thanked: 1 time
Neviete náhodou, či sa dá dovolať ku Klaudii, aj keď je inzerát vypnutý?
- Strýko Bob
- Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
- Has thanked: 172 times
- Been thanked: 113 times
U 99% amateriek to funguje tak že kej je inzerát vypnutý tak nerobia/nemajú dôvod zdvíhať telefón, poprípade ho majú úplne vypnutýGolden Cobra napísal: Št Júl 10, 2025 3:12 pm Neviete náhodou, či sa dá dovolať ku Klaudii, aj keď je inzerát vypnutý?
Chcel som sa vyjadriť ku Scarlete ale jej vlákno je zamknuté
Dúfam že tu nieje cenzúra ako na anatérkach …
Dúfam že tu nieje cenzúra ako na anatérkach …