#21543 Kamila, 25

Recenzie a skúsenosti s Vandrovníčkami ponúkajúcimi eskort a sex priváty na Slovensku. Zistite, kde práve pôsobia a vaše zážitky.
Používateľov profilový obrázok
el_salvadore
Dátum registrácie: Po Mar 17, 2025 2:00 am
Has thanked: 55 times
Been thanked: 46 times

Re: #21543 Kamila, 25

Príspevok od používateľa el_salvadore »

Vymazala svoj inzerát. Odkaz už nie je platný.

Aj Klaudia ju vo svojom popise vymazala.
admin
Site Admin
Dátum registrácie: So Mar 01, 2025 10:21 pm
Has thanked: 236 times
Been thanked: 108 times

Príspevok od používateľa admin »

atrei80 napísal: Pi Júl 04, 2025 4:15 pm Za mna top kurtizana 8-) a v kombinacii s Klaudiou zazitok, na ktory sa nezabuda. Koho laka skusit trojku tak tieto dve baby to vedia poriadne roztocit, su sexi, vonave a pritulne. 160€ za 20min, sex & fajka s ochranou + lesby show podla priania. Inak dohoda bez problemov, priestor v poriadku. Naozaj odporucam :twisted:

ps: Ak chcete len solo babu, tak odporucam Kamilu, za mna krajsie telo aj do tvare ako Klaudia (moj nazor, ale kazdy ma iny vkus vsakze).
potom poprosim o update (v pripade ze neskoncila)
Muco

Príspevok od používateľa Muco »

Podľa mňa neskončila.Mne vravila, že ide do Trnavy,a že v septembri sa vráti do Žiliny.Je leto,tak si možno dopriala dovolenku.Klaudia teraz robí s tým novým dievčaťom.Sú spolu na byte,aj spolu cestujú po Slovensku.
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 275 times
Been thanked: 252 times

Príspevok od používateľa S_26 »

a máš jej nové čislo inzerátu... ? lebo tento už neexistuje
Muco napísal: Po Júl 14, 2025 8:56 pm Podľa mňa neskončila.Mne vravila, že ide do Trnavy,a že v septembri sa vráti do Žiliny.Je leto,tak si možno dopriala dovolenku.Klaudia teraz robí s tým novým dievčaťom.Sú spolu na byte,aj spolu cestujú po Slovensku.
Napísať odpoveď

Návrat na "Cestovateľky"