Presne tak, jahody, hrozno bezjadierkove, alebo banán. Vždy ich ovocie poteší viac ako sladkosti a keď ma zvieratko tak aj pamlsok pre nehoGman napísal: So Jún 14, 2025 12:51 pmOvocie ? Prideš z banánmi, Jablkami ? Čomu dávaš prednosť, akému ovociu ? Jahody? Ako alternatýva sladkostiam je to iste lepšia.vantajm napísal: Št Jún 12, 2025 6:48 am Priznám sa aj, k stálici nejdem nikdy naprázdno, vždy nejaká drobnosť, croisant, cereálna tyčinka, ovocie a pod, na meniny a narodeniny vždy kvety, ale nie pre to že by som od toho očakával niečo naviac, ale z ľudskosti a že si to zaslúži po toľkých rokoch
Davate slecnam " darceky " ?
-
- Dátum registrácie: So Apr 19, 2025 3:04 pm
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 82 times
Re: Davate slecnam " darceky " ?
- MissClaina
- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2025 10:13 pm
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 19 times
Pro mě jako amatéru například jakýkoliv dárek potěší.
Ať už je to čokoláda, jiný klient mi nosí třeba pečivo a kávu z jeho kavárny.
Jiný mi zase donesl třicet domácích vajíček .
Určitě to udělá hned lepší atmosféru.
Pak jsou ale nechtěné dárky. Které jsou buď až moc - například od jednoho jsem dostala opakovaně šperky. Což mi přijde, už příliš i když ten dotyčný si to může dovolit.
Nebo od toho, že vám donese víno a vezme vás na večeři něco očekává. A dostaneme se do bludiště kdy vy to chcete mít na profesionální úrovni, ale on už ne.
Ale ten kdo mě pozná, tak ví, že já to mám nastavené jinak. I já ráda to oplatím když můžu a dotyčnému to udělá radost ( třeba lístky na aktuální fotbal).
Ať už je to čokoláda, jiný klient mi nosí třeba pečivo a kávu z jeho kavárny.
Jiný mi zase donesl třicet domácích vajíček .
Určitě to udělá hned lepší atmosféru.
Pak jsou ale nechtěné dárky. Které jsou buď až moc - například od jednoho jsem dostala opakovaně šperky. Což mi přijde, už příliš i když ten dotyčný si to může dovolit.
Nebo od toho, že vám donese víno a vezme vás na večeři něco očekává. A dostaneme se do bludiště kdy vy to chcete mít na profesionální úrovni, ale on už ne.
Ale ten kdo mě pozná, tak ví, že já to mám nastavené jinak. I já ráda to oplatím když můžu a dotyčnému to udělá radost ( třeba lístky na aktuální fotbal).
- Cassanova
- Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 38 times
Ja ako som písal do iného tematu, nemám moc štastie na amatérky. Tak by som aj nosil, ale nemám komu. Pri prvej návšteve je to nevhodné a ,,stálu,, nemám. Ale myslím si že skoro každú amatérku čokoláda alebo niečo malé poteší. Ale asi nič viac, lebo obe strany si to môžu rôzne vysvetliť.
- Kralprivatu
- Dátum registrácie: Ut Máj 13, 2025 8:36 am
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 9 times
Navštevujem len maserky , zatiaľ mám 4 skúsenosti ale ta ktorá by si to zaslúžila najviac z nich tak mi dva krat už chcela silou mocou dať naspäť nie úplne závratnú sumu. Tak ďalší krat som už radšej nedal nech to nemusíme riešiť
Je pravda že potom si to všelijako môžu vyložit ale z mojej strany to skôr vnímam tak že si vážim jej spoločnosť a som vďačný, samozrejme že slušnosť a ohľaduplnosť je asi najviac čo im môžme dat, samozrejme keď sú normálne.
Žiaľ, dnešný svet je tak hlupo nastavený že dosť veľa veci vyjadrite najlepšie peniazmi.
Na druhej strane nemusíte sa vždy trafiť napríklad keď prinesiete čokoládu dáme čo ma intoleranciu na laktozu alebo je diabetička tak asi ju nepotešite
A ďakujem že tu ešte nejaké sú čo sú ozaj normálne myslím aj po duševnej stránke že sa pri nich cítite aj bezpečne
tak takej necham kľudne viac pretože chcem a nemám žiadne postranné úmysly.
Normálne si treba fakt vážiť pomáhajú nám

Je pravda že potom si to všelijako môžu vyložit ale z mojej strany to skôr vnímam tak že si vážim jej spoločnosť a som vďačný, samozrejme že slušnosť a ohľaduplnosť je asi najviac čo im môžme dat, samozrejme keď sú normálne.
Žiaľ, dnešný svet je tak hlupo nastavený že dosť veľa veci vyjadrite najlepšie peniazmi.
Na druhej strane nemusíte sa vždy trafiť napríklad keď prinesiete čokoládu dáme čo ma intoleranciu na laktozu alebo je diabetička tak asi ju nepotešite
A ďakujem že tu ešte nejaké sú čo sú ozaj normálne myslím aj po duševnej stránke že sa pri nich cítite aj bezpečne
Normálne si treba fakt vážiť pomáhajú nám
- Adko
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2025 4:22 am
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 20 times
Strýko Bob napísal: Ut Jún 10, 2025 2:34 pm Kto chce nech dá darček,kto nie nech kašle na to
Dosť to záleží od konkrétnej situácie, je rozdiel či prídem na návštevu prvý krát alebo to je stálica s ktorou mám určitý druh "vzťahu"
Sú ženy ktoré nejaká drobnosť poteší iné sa zasmejú že aký trapko...
Pametám si jeden privát kde som chodil pravidelne a v chodbe hneď za dverami bolo osvetlenie s neuveriteľne mizerným výkonom
Nasralo ma to tak že som jedného dňa doniesol led-žiarovku a vymenil ju (bol to darček ?)

-
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 47 times
Co myslis "maly darcek"?

Napriklad zakusky? Tie som naposledy doniesol