#25703 #25898 Sexy Nell, Lalinka GFE, 26, 29

Recenzie a skúsenosti s Vandrovníčkami ponúkajúcimi eskort a sex priváty na Slovensku. Zistite, kde práve pôsobia a vaše zážitky.
Používateľov profilový obrázok
Duolingo
Dátum registrácie: St Apr 02, 2025 3:39 pm
Has thanked: 11 times
Been thanked: 5 times

#25703 #25898 Sexy Nell, Lalinka GFE, 26, 29

Príspevok od používateľa Duolingo »

Ahojte,
s Nell som bol ked inzerovala v ZA.
Stretko sme si dohodli na presny cas, no ked som prisiel na miesto nechala ma este 20 min. cakat.
Dievca bolo sice fajn, ukecane a zo zaciatku to vyzeralo, ze to bude prijemna navsteva.
Skocil som do sprchy, tesil som sa na sex, no v posteli bola taka, ze poloha iba ja na nej, doggy absolutne nie, nezasuvaj cely k*k*t, cely cas na nom mala jednu ruku a druhou si zakryvala tvar.
Po sexe zas pokracovala v konverzacii, dobre naladena, uplne akokeby sa prepla ON/OFF ale ja som sa radsej zbalil a siel prec.
Urcite uz za nou nepojdem.

https://amaterky.sk/25703
https://amaterky.sk/25898
Tyrion
Dátum registrácie: Št Jún 19, 2025 2:43 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Re: #25703 #25898 Sexy Nell, Lalinka GFE, 26, 29

Príspevok od používateľa Tyrion »

Túto babenku som mal vyhliadnutú dlhšiu dobu a dlho sa mi nedarilo naplánovať si cestu do Žiliny aby som sa mohol u nej zastaviť, ale konečne sa podarilo.....a väčšie sklamanie som nezažil už veľmi dávno.

Ale poďme poporiadku...

Volal som jej pre istotu už doobedu či sa môžem večer zastaviť. Telefonát trval presne 23 sekúnd!!! Povedala mi, že môžem prísť dala mi adresu a zložila telefón. Už tu som mal blbý pocit, ale nedalo mi to a predsa som išiel.

Byt je v starom komunistickom paneláku a vchod má priamo z pešej zóny. Hneď vedľa je terasa nejakého podniku, ktorý bol večer plný, čiže postaviť pred dverami a vyvolávať/vyzváňať na zvončeky nepripadalo do úvahy. Takže som prešiel za roh a zavolal, ze som na mieste. Vtedy mi povedala, že panelák ma zadný vchod a mám prísť tam. Počkal som pri dverách a ona prišla z ulice s taškami v rukách. Keby ma neoslovila ani by som nevedel, že to je ona....

Fotky, vek, váha a hlavne popis majú s inzerátom spoločné len veľmi málo. Ak niekedy vyzerala ako na fotkách bolo to už veľmi dávno. Vek minimálne +7. Váha minimálne +10. Keď sme išli do bytu po schodoch tak som si ju obzeral a este sa to celkom dalo, síce som dúfal v sexi kočku z inzerátu, ale vieme, že baby si v inzerátoch "upravujú miery."

Najväčší šok pre mňa prišiel ked sme vošli do bytu a začala rozprávať. Dovtedy som si myslel, že je opálená zo solárka, ale baba je regulárne cigánka. Čo by nebol problém, ale hlas mala hrubý ako stará 60 ročná baba. Pre mňa to bolo vyslovene asexualne, až nepríjemné. V tom momente som vedel, že plánovanú hodinu tam nebudem ani keby mi ju zaplatila ona.

Posledný kliniec do rakvy prišiel keď som vyšiel zo sprchy. Na posteli mala pustenú z telefónu nejakú fakt nepríjemnú muziku ktorá vyslovene hučala (ja počúvam metal, čiže som zvyknutý na všeličo ale toto som nedával). V inzeráte ponúka GFE aj PSE, ale na to zabudnite. Mne to pripomenulo "sex s bývalou po piatich rokoch vzťahu, tesne pred rozchom". Ľahol som si, začala robiť fajku a po minúte sa ma otravene opýtala prečo mi ešte nestojí. Našťastie vtedy prestala ziapať muzika z telefonu tak som jej povedal nech tomu da ešte chvíľku, ale to som nevedel, že ticho zostalo lebo jej niekto volá. Čiže skončila fajku, zrušila telefonujuceho, ale samozrejme mu ešte napísala spravu. Potom pustila "hudbu" a ešte minútu to skúšala rukou a medzitým sa mi posťažovala, že dnes som "už druhý takýto". Vtedy som už aj ja dospel k názoru, ze dnes to žiadna sláva nebude, zbalil som sa a vypadol.

Nešlo mi do hlavy prečo tu táto amatérka nemá vlákno, ale po dnešnej skosenosti mi to je jasné. Nie je to zážitok s ktorým by sa niekto chcel chváliť....
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Boli na nu vyslovene zlé reck aj na starom fóre. Menila inzeráty, mená. Mne to ušetrilo peniaze aj sklamanie.
maturemnam
Dátum registrácie: Po Mar 31, 2025 8:01 pm

Príspevok od používateľa maturemnam »

Na starom fore ,bolo o nej pisane dost. Ja osobne velmi zla a negativna skusenost.Nie sice az taka, ako kolega hore. Urcite sa vyhnite oblukom . Ani zadarmo
Martin33
Dátum registrácie: Ut Mar 25, 2025 2:33 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Príspevok od používateľa Martin33 »

Ja som bol keď bola v TN dávnejšie a mal som rozpoluplný pocit:
Negatíva - odťahovanie pri misionárovi, fajka slabá, bozkávanie písala že má v cene, ale iba držala zavreté ústa a oblizuj a celkovo taká znudená.
Pozitíva - postavu mala vtedy ako na fotkách, zozadu pekne držala aj prirážala a vzdychala a následne keď išla na koníka tak sa rozbehla a pekne jazdila (toto ma prekvapilo po tom bozkávaní, fajke a misionárovi).
Takže by som to zhodnotil tak 50 na 50 ale už by som neopakoval, ako vidím išla aj kvalita dole a to nebola nejaká vysoká.
Manolas
Dátum registrácie: Po Jún 16, 2025 8:34 am
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Manolas »

Čaute,
bol som cca dva roky dozadu. Čiže z pohľadu aktualíť jej vizáže nemôžem hodnotiť. Ale čo sa týka dohody, tak tá vtedy prebehla cez WA a to bez problémov, niekoľko minút pred stretnutím ma poprosila ešte, aby som jej kúpil cestou ku nej cigy. Vtedy pôsobila v ZA na známych apartmánoch. Čo sa týka jej správania, tak mi prišla dosť “crazy”. Môj osobný úsudok bol, že na niečom fičala. Tak ako píše kolega vyššie, že je cigánka, to by som si úplne nedovolil tvrdiť. Môže byť šmrncnutá, ale čistá podľa mňa nie.

Samotný akt bol strohý, fajka skvelá, s polohami žiaden problém, bol som na hodinku, pri druhom vrchole, v pozícii zo zadu, keď to na mňa išlo chcela, aby som dal dolu prezervatív a vystriekal sa jej na zadoček, ktorý mala vtedy naozaj fajn. Ale celkovo to už u mňa na opakovanie nebolo a zaradil som toto stretnutie do vreca k čudným zážitkom najmä kvôli jej prejavu, bláznivému správaniu a teda vôbec nie GFE priebehu.
Labuznik
Dátum registrácie: So Jún 07, 2025 10:15 am
Has thanked: 21 times
Been thanked: 10 times

Príspevok od používateľa Labuznik »

Ahojte ja som bol 3x v ziline este ked bola a vzdy dohoda bola v poriadku. Ako aj tu kolega pise 1x chcela cigy :)
Mne v celku vyhovovala v tom ze celkom dost vydrzala a ked som tak vcelku dost prirazal tak ma dostala tym ze este povedala tak ty chces poriadne mrdat tak pod :D 2x som bol dokonca este dlhsie a celkom dost sme sa rozpravali. Mne ta jej crazy povaha vyvovala lebo aj tieto stretka su pre mna unik zo zhonu a toto to znasobovalo. Kludne by som isiel zas len vzdy je dalej a mi to nevychadza ale teraz urcite zas pojdem do TN pozriet
Niekto
Dátum registrácie: St Júl 02, 2025 9:35 am

Príspevok od používateľa Niekto »

Dlhšie tu nebola. Nejaké info, páni? Vďaka.
Napísať odpoveď

Návrat na "Cestovateľky"