Shemale Simi, 27 Keďže žijem podľa zásady "nevyskúšaš-nevieš" bol som skúsiť Simi. Je to omyl prírody. Je krásna hladká, hebká, veľmi pekná v tvári, veľmi pekné prsia vystupovanie na úrovni, škoda že má vtáka... Povedal som jej že na muža je nádherná tak som skoro dostal facku. Považuje sa za ženu. Dal som sprchu a išlo sa na vec. Priznám sa že som mal trocha trému, ale je to profíčka, takže to nakoniec bolo všetko v pohode. Fajka ako vysavač. Je vidieť že veľa času trávi vo fitku a stará sa o seba. Čas striktne sleduje. Počíta to od vstupu do dverí. Kto sa nebojí určite odporúčam. Lokalita diskrétnosť a platené parkovanie bez problémov. Dohodol som sa s ňou deň dopredu, všetko dodržala.
https://amaterky.sk/8165
#8165 Shemale Simi, 27, Samorin
-
- Dátum registrácie: Ut Mar 04, 2025 7:33 am
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 21 times
Re: #8165 Shemale Simi, 27, Samorin
Je pasivna. Jej "zivotny styl" je nieco v zmysle uzivat si € a dopriat si co si zmysli.
Na amateroch zvykava mat inzerat se hlada "zajacika" alebo "niekoho co by sa o nu postaral"
Osobme som s nou nebol a ani sa nechystam
Na amateroch zvykava mat inzerat se hlada "zajacika" alebo "niekoho co by sa o nu postaral"
Osobme som s nou nebol a ani sa nechystam
- Drobcek
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2025 9:52 pm
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
Re: #8165 Shemale Simi, 27, Samorin
Je to asi rok co som u nej bol, klasicky starsi bytovy dom v Samorine, parkovanie v pohode. Byt pekne zariadeny, taka klasika. Simi je naozaj pekna, zadok aj kozy super. Je len pasivna, penis ma mensi, ale postavi sa jej kym sa s nim hrate. Po chvili fajcenia ma nadrzana ze chce aby som ju uz pretiahol.
Ked som chcel rimming tak ze len v hodinke je. Nevedel som sa urobit tak ma dokoncila ustami a rukou a prstami v zadku. Je mila, za vyskusanie stoji. Aj si asi este zopakujem, ale skusal som dalej
Ked som chcel rimming tak ze len v hodinke je. Nevedel som sa urobit tak ma dokoncila ustami a rukou a prstami v zadku. Je mila, za vyskusanie stoji. Aj si asi este zopakujem, ale skusal som dalej