Davate slecnam " darceky " ?

Máte otázky o sexe, vzťahoch či intimite, na ktoré sa hanbíte spýtať? Diskrétna poradňa (nielen) sexuálna je tu pre vaše tajnosti.
Používateľov profilový obrázok
Brayn520
Dátum registrácie: Ne Jún 08, 2025 2:25 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Davate slecnam " darceky " ?

Príspevok od používateľa Brayn520 »

Ahojte ,

som tu novy , ale rad by som sa tu obcas mihol :D

Vsimol som si u niektorych dievcinach ze si radi pisu do popisu ze potesi cokolada , obcas vidim kvety atp... tak ma tak napada robite to niekto ? Ako na to tie dievcata reaguju ? Zvyknu byt potom " milsie " alebo to ma presne opacny efekt ?
Baldachyn
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 9:04 pm
Has thanked: 46 times
Been thanked: 69 times

Re: Davate slecnam " darceky " ?

Príspevok od používateľa Baldachyn »

Ktoré inzeráty? Ja som si nikde také nevšimol...
Myslím že dievčatá potešia hlavne peniaze navyše :).
Pár krát som priniesol niečo navyše, sladké,kvety...
Sajfa
Dátum registrácie: So Mar 15, 2025 12:06 am
Has thanked: 12 times
Been thanked: 38 times

Príspevok od používateľa Sajfa »

Z môjho pohľadu si platíš za službu, že konkrétna žena ta proste polhodinu bude trpieť v jej spoločnosti a najviac ju obstastni moment, keď za tebou zavrie dvere. Možno jedno percento sa darčeku poteší, ostatné si to vyložia, že nabudúce budeš chcieť niečo viac, alebo prechovavas nejaké city, tak ti najbližšie ani nezdvihne. Za polhodinu jej času jej dáš to, čo ty zarobis za deň. Je tu na fóre zopár príspevkov, ktoré približujú náhľad do mysle prostitútky, keď pohladas.
PeterBa
Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 4:20 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 106 times

Príspevok od používateľa PeterBa »

...áno, ja ti ako rozumiem (aj iným), urobila ti dobre, dobre vyzerala a asi aj bola milá a bolo s ňou aj o čom hovoriť.
Ale, nezabúdaj že ona je v práci, tento biznis je o tom, že ty si zákazník, ktorý platí a ona čo vykonáva službu, na ktorej si sa dohodol.
Má svoj cenník, koľko si povie, toľko dáš a koniec.
Never tomu, že sa jej prístup zmení za čokoládu alebo kvety, lebo k***a je životný štýl... a neočakávaj, že sa jej prístup zmení, alebo že bude bonus (bonus možno môžeš dostať, ale po x návštevách, nie za kvety). Najviac každú ju potesíš, keď si zaplatiš hodinu, urobíš sa za desať minút a zavreš za sebou dvere. Lebo kým si sa ty bol sprchovať, tak si dohodla ďalšieho...
A na lásku never, tieto baby nepotrebujú vzťahy, lebo v práci si zašu**** a zarobia za víkend viac penazí, ako ty za mesiac. A dajakého chlapa čo sa im bude rozťahovať (a rozkazovať) v živote oni nepotrebujú. Áno, sú výnimky, ale to sú väčšinou ženy, ktoré sa rozhodli toto remeslo prevádzkovať až v rámci vzťahu, kvôli rodinnému rozpočtu...

Záver: Je to tvoje rozhodnutie, ale škoda tvojich
penazí a budeš jej iba na smiech.
(vlastné dlhoročné skúsenosti)
Tuha
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 10:22 pm
Has thanked: 54 times
Been thanked: 53 times

Príspevok od používateľa Tuha »

PeterBa napísal: Ut Jún 10, 2025 9:36 am ...áno, ja ti ako rozumiem (aj iným), urobila ti dobre, dobre vyzerala a asi aj bola milá a bolo s ňou aj o čom hovoriť.
Ale, nezabúdaj že ona je v práci, tento biznis je o tom, že ty si zákazník, ktorý platí a ona čo vykonáva službu, na ktorej si sa dohodol.
Má svoj cenník, koľko si povie, toľko dáš a koniec.
Never tomu, že sa jej prístup zmení za čokoládu alebo kvety, lebo k***a je životný štýl... a neočakávaj, že sa jej prístup zmení, alebo že bude bonus (bonus možno môžeš dostať, ale po x návštevách, nie za kvety). Najviac každú ju potesíš, keď si zaplatiš hodinu, urobíš sa za desať minút a zavreš za sebou dvere. Lebo kým si sa ty bol sprchovať, tak si dohodla ďalšieho...
A na lásku never, tieto baby nepotrebujú vzťahy, lebo v práci si zašu**** a zarobia za víkend viac penazí, ako ty za mesiac. A dajakého chlapa čo sa im bude rozťahovať (a rozkazovať) v živote oni nepotrebujú. Áno, sú výnimky, ale to sú väčšinou ženy, ktoré sa rozhodli toto remeslo prevádzkovať až v rámci vzťahu, kvôli rodinnému rozpočtu...

Záver: Je to tvoje rozhodnutie, ale škoda tvojich
penazí a budeš jej iba na smiech.
(vlastné dlhoročné skúsenosti)
Presne tak... veľmi dobre si to vystihol.
Baldachyn
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 9:04 pm
Has thanked: 46 times
Been thanked: 69 times

Príspevok od používateľa Baldachyn »

PeterBa napísal: Ut Jún 10, 2025 9:36 am Najviac každú ju potesíš, keď si zaplatiš hodinu, urobíš sa za desať minút a zavreš za sebou dvere. Lebo kým si sa ty bol sprchovať, tak si dohodla ďalšieho...
A na lásku never, tieto baby nepotrebujú vzťahy, lebo v práci si zašu****
Áno toto platí na 99%, nájdu sa však aj výnimky. Prídeš na hodinu a odídeš po 2 hodinách, lebo ste potom ešte hodinu kecali v posteli. Tieto baby potom poteší aj taká drobnosť, aj to že sa s tebou dá porozprávať a nesprávaš sa k nej ako k tovaru.
Už sa mi stalo, že som dostal ponuku stretnúť sa mimo pracovnej doby. Lebo baby síce majú v práci sex, ale berú ho ako prácu a občas ho chcú mimo práce, lebo si ho vybrali ony.

Ale samozrejme, ísť na prvé stretnutie s čokoládou v ruke a čakať za to orál bez, keď ho baba nerobí, je čistá hlúposť.
PeterBa
Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 4:20 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 106 times

Príspevok od používateľa PeterBa »

...áno, výnimky sú, máš pravdu. A nie je to o čokoláde, ale o sympatiach a tom, že sa ona sama rozhodne či ti dá bonus. Aj ja som mal tak a bol z toho pokus o vzťah (téma: vzťahy s...) a Happy End sa nekonal...
Brayn520
Dátum registrácie: Ne Jún 08, 2025 2:25 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Brayn520 »

ja som s darcekom teda este neprisiel , pytam sa skor zo zvedavosti ze ako to maju iny napr :)

skusim dohladat ten inzerat co som videl vcera , myslim ze z TN tobolo ? a poslem link ze tam mala " cokolada potesi " :D
vantajm
Dátum registrácie: So Apr 19, 2025 3:04 pm
Has thanked: 87 times
Been thanked: 82 times

Príspevok od používateľa vantajm »

PeterBa napísal: Ut Jún 10, 2025 12:21 pm ...áno, výnimky sú, máš pravdu. A nie je to o čokoláde, ale o sympatiach a tom, že sa ona sama rozhodne či ti dá bonus. Aj ja som mal tak a bol z toho pokus o vzťah (téma: vzťahy s...) a Happy End sa nekonal...
To poznám ;)
Strýko Bob
Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
Has thanked: 172 times
Been thanked: 113 times

Príspevok od používateľa Strýko Bob »

Kto chce nech dá darček,kto nie nech kašle na to
Dosť to záleží od konkrétnej situácie, je rozdiel či prídem na návštevu prvý krát alebo to je stálica s ktorou mám určitý druh "vzťahu"
Sú ženy ktoré nejaká drobnosť poteší iné sa zasmejú že aký trapko...

Pametám si jeden privát kde som chodil pravidelne a v chodbe hneď za dverami bolo osvetlenie s neuveriteľne mizerným výkonom
Nasralo ma to tak že som jedného dňa doniesol led-žiarovku a vymenil ju (bol to darček ?)
Napísať odpoveď

Návrat na "(Nielen) Sexuálna poradňa ale aj debata o všetkom"