Praha - SnowPark
- PeterBa
- Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 4:20 pm
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 106 times
Praha - SnowPark
ShowPark - toto nieje erotický klub,
toto je fabrika na vášeň a sex.
Bol som navštíviť po odporúčaní
jeden z najväčších ,,bordelov,, v
Česko-slovensku.
Podnik sa nachádza v časti
Holešovice, je to dlhá prízemná
budova. Nachádza sa tam vstupná
hala, bar, kaviareň, salóniky pre ,,akcie,,
a cez päťdesiat izieb, každá iná a v
každej iná pekná žena. Pár dievčat
sa nachádza v priestoroch baru, ale
väčšina je na izbách s pootvorenymi
dverami. Ako som písal, izieb je cez
päťdesiat, obsadenosť (bol som v
piatok a sobotu večer) je cez polovicu,
možno aj podľa dátumu aj viac. Myslím
si, že tu si vyberie každý... Každá je
iná, každá poskytuje iné služby aj
za iné ceny, ale to už je na dohode
na izbe. Na výber dievčat slúžia počítače
s wifi v priestoroch baru, sú tam
aktuálne prítomné dievčatá a je tam
aj navigácia kam máte ísť...
Drink (jedlo) si môžete dať na bare,
alebo nechať priniesť na izbu ...ceny na
takýto podnik také primerané, ale
majú aj šampanské za tisíc €...
Parkovisko pred budovou. Babám sa
platí v hotovosti, niektoré majú Revolut,
ale radšej hotovosť, na bare aj kartou.
V sobotu býva aj večer program, striptíz
alebo autoerotika... na nažhavenie dobré.
Tak som si vybral jednu študentku...
...ale o tom až nabudúce.
Vstupné na míste 450 Kč na 24 hodín.
Predpredaj na internete 290 Kč.
Majú aj vernostný program...
ShowPark MARKET
Každý deň: od 12:00 do 06:00 hod.
Bubenské nábř. 306/13, Praha - Holešovice.
Bol som navštíviť po odporúčaní
jeden z najväčších ,,bordelov,, v
Česko-slovensku.
Podnik sa nachádza v časti
Holešovice, je to dlhá prízemná
budova. Nachádza sa tam vstupná
hala, bar, kaviareň, salóniky pre ,,akcie,,
a cez päťdesiat izieb, každá iná a v
každej iná pekná žena. Pár dievčat
sa nachádza v priestoroch baru, ale
väčšina je na izbách s pootvorenymi
dverami. Ako som písal, izieb je cez
päťdesiat, obsadenosť (bol som v
piatok a sobotu večer) je cez polovicu,
možno aj podľa dátumu aj viac. Myslím
si, že tu si vyberie každý... Každá je
iná, každá poskytuje iné služby aj
za iné ceny, ale to už je na dohode
na izbe. Na výber dievčat slúžia počítače
s wifi v priestoroch baru, sú tam
aktuálne prítomné dievčatá a je tam
aj navigácia kam máte ísť...
Drink (jedlo) si môžete dať na bare,
alebo nechať priniesť na izbu ...ceny na
takýto podnik také primerané, ale
majú aj šampanské za tisíc €...
Parkovisko pred budovou. Babám sa
platí v hotovosti, niektoré majú Revolut,
ale radšej hotovosť, na bare aj kartou.
V sobotu býva aj večer program, striptíz
alebo autoerotika... na nažhavenie dobré.
Tak som si vybral jednu študentku...
...ale o tom až nabudúce.
Vstupné na míste 450 Kč na 24 hodín.
Predpredaj na internete 290 Kč.
Majú aj vernostný program...
ShowPark MARKET
Každý deň: od 12:00 do 06:00 hod.
Bubenské nábř. 306/13, Praha - Holešovice.
-
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
- Has thanked: 275 times
- Been thanked: 252 times
Re: Praha - SnowPark
Toto je rozhodne podnik ktory by kazdy nornik mal v zivote navstivit. stoji to za tie drobne. dlhsi som uz nebol a vidim ze aj tu kracaju s dobou... vyber na pocitacoch... ja co som bol tak pekne nornici davaju okruhy, ocumuju dievcata prvykrat, to si vytypuju "short list", potom druhy okruh kde s nimi trochu pokecas a pozres ci z nejakej cimry nepribudla dalsia... a na treti okruh vyberes a ides... potom na bar... a potom copakujes:)
Volakedy bola sila to ze tam casto boli naozajstne amaterky, co potrebovali rychly cash, aj studentky, proste nemusis riesit fotky, privat, inzeraty... len prides, a ostanes kolko hodin chces a odides so zarobkom, mozes prist znova alebo aj nikdy,... nema tak moc zmysel hovorit jaka baba tam je, lebo vzdy su ine, az na par stalic, ktore su ale casto zufale, ... ale inac supr
Volakedy bola sila to ze tam casto boli naozajstne amaterky, co potrebovali rychly cash, aj studentky, proste nemusis riesit fotky, privat, inzeraty... len prides, a ostanes kolko hodin chces a odides so zarobkom, mozes prist znova alebo aj nikdy,... nema tak moc zmysel hovorit jaka baba tam je, lebo vzdy su ine, az na par stalic, ktore su ale casto zufale, ... ale inac supr
PeterBa napísal: Ut Máj 06, 2025 12:02 pm ShowPark - toto nieje erotický klub,
- Lovepunci69
- Dátum registrácie: Ne Apr 27, 2025 12:34 pm
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
v júni idem do prahy.. takže vravíte ze sa oplatí ist kuknút ? Kolko si pýtajú baby na 30m / 1h ?
-
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
- Has thanked: 275 times
- Been thanked: 252 times
V minulosti čo som bol mali taxi ako taký lacnejší privát... na dnešné pomery niečo ako 60-80 za 30 min. Hoďka tam podľa mňa ani neni v priceliste, keby bola je to úplná blbosť, Lebo to čo treba vedieť a prečo aj ceny nižšie, je že tá cimra je extrém. Dva krát dva metre. Ale že doslova, sprcháč, hneď vedľa postel a miesto na státie kde sa otvoria dvere. Tam viac ako 30 min nechceš byť. A tiež chceš vyskúšať inú kto tam ide nejde preto aby platil vstup a ošukal len jednu. Tež väčšina báb nestojí za viac, ale občas tam bývaly perly čo by si ako amatérky zabehnuté dnes v poho mohli pýtať 100/150
Lovepunci69 napísal: Po Máj 19, 2025 9:10 pm v júni idem do prahy.. takže vravíte ze sa oplatí ist kuknút ? Kolko si pýtajú baby na 30m / 1h ?
- Lovepunci69
- Dátum registrácie: Ne Apr 27, 2025 12:34 pm
- Has thanked: 1 time
- Nomad23
- Dátum registrácie: Št Júl 17, 2025 1:40 pm
- Has thanked: 2 times
Showpark je stara klasika. Bola to v podstate moja prva skusenosť s tymto typom zábavy keď ma na pracovnej ceste prvý krat kolegovia tam zobrali
odvtedy som už bol skôr ja ten čo tam braval nováčikov
niekedy som tam vladal ísť aj 3 za večer ale dnes už sa mi nechce, stačí raz a dovi
Je to istotka, ale keď vychytáte deň ked je tam mega plno tak tie najlepšie sú obsadené a keď aj si chcete počkať na tu lepšiu a vidíte vychádzať nejakeho chlapa od nej tak sa vám do toho už ani moc nechce.
Čo tu považujem za velku výhodu, že tie baby vidíte naživo a môžete s nimi dať smalltalk predtym ako vojdete dnu

Čo tu považujem za velku výhodu, že tie baby vidíte naživo a môžete s nimi dať smalltalk predtym ako vojdete dnu
- BolSom
- Dátum registrácie: St Máj 07, 2025 3:05 pm
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
Showpark je určite miesto ktoré treba navštíviť. Môžete tam popiť, smalltallkovať celý večer. No brutálne vzrušujúce. Len tie baby tam skoro vždy dosť naháňajú čas a chcú sa vás rýchlo zbaviť, lebo toho vedia za noc veľa postíhať. A pozor aj tá najmilšia flirtujúca bábika sa po zaplatení vie zmeniť na nepríjemnú fúriu. S tým nahánaním to však nebýva až taký problém, lebo i tak pri tom, čo sa okolo vás motá a čo vidíte sa vybavíte veľmi veľmi rýchlo. A ceny sú dosť nízke. Takže nečakajte, že sa budete neviem koľko na nich bujačiť, ale zážitok je to riadny 

- Mahoney
- Dátum registrácie: Ne Mar 23, 2025 1:04 pm
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 70 times
Listoval som cez forum a otvoril som toto vlakno lebo v danom podniku som par krat bol ( na predchadzajuce forum som aj napisal komplet recenziu ) a tak reku pozrem co si myslia ostatni nornici.
V prvom rade chcem vyzvat diskutujich na proaktivny pozitivny pristup k diskusii to co sa chystam napisat je moj nazor na jednotlive aspekty spomenute v prispevkoch. Dopredu chcem taktiez poznamenat ze naposledy som bol pred 2,5 rokom takze aktualna situacia moze byt aj ina nez poznam ja.
@PeterBa
„toto je fabrika na vášeň a sex“ – to skor fabrika s pasovou vyrobou casto som videl ze chlapi vychadzali z izieb po 12 az 15 minutach a aj mna sa baby pokusali rychlo rychlo urobit ani stopy po nejakej vasni alebo snahe vyhoviet len tvrde vyednavanie o cene ( mimochodom o vysokej cene ) pred aktom a potom snaha dostat ma akymkolvek sposobom z izby co najskor. Navyse na bare som sa bavil pocas vecera s vyse 10 ludmi a vsetci mali podobnu skusenost az na jedneho dost opiteho moravaka co dosiel za svojou stalicou ale tam chapem ze bol spokojny.
@S_26
„vidim ze aj tu kracaju s dobou... vyber na pocitacoch...“ – no neviem ale dva stoliky s malymi obrazovkami appka co by som zbuchol za jedno poobedie a kvazi umelecke foto podla ktoreho som mal problem identifikovat babu na vlastne oci sa len s dost velkym prizmurenim oci da nazvat kracanim s dobou.
„casto boli naozajstne amaterky, co potrebovali rychly cash, aj studentky,“ – To museli byt krasne casy skoda ze som nemal prilezitost byt tam vtedy.
@Lovepunci69
Uz je neskoro ti radit ale ano oplati sa ti kuknut kvoli skusenosti.
@s_26
„taxi ako taký lacnejší privát“ – Na mna skusali uplne vsetky baby neskutocne priplatky a za zakladnu cenu by mali najradsej len podanie ruky medzi dverami. Rekord si pamatam jedna baba vypytala 6000Czk oral bez plus DFK.
„tá cimra je extrém. Dva krát dva metre. Ale že doslova“ – Uplna pravda a nezachranil to ani zrkadlom olepeny kut s malou postelou. Popravde mensiu a menej vhodnu izbu na vykon som zazil celkovo v zivote len par krat.
@Nomad23
„že tie baby vidíte naživo a môžete s nimi dať smalltalk“ – To co spominas zazijes naplno v FKK klube tam mas kludne aj big talk a baba ti sedi na kolenach aj 15 minut hladka ta siaha na teba s tym ze sa ta snazi zobrat na izbu a ked ides na izbu uz si v podstate pripraveny v tomto ohlade je showpark ozaj slaby.
@bolsom
„baby tam skoro vždy dosť naháňajú čas a chcú sa vás rýchlo zbaviť“ – uplne presne si to vystihol tento velmi intenzivny pocit som mal na uplne kazdej izbe ktoru som v Showparku absolvoval.
„A ceny sú dosť nízke.“ – toto mi objasni prosim ! Pre teba je nizka cena 100 eur zaklad plus priplatky za kazdu vec ktora byva v FKK normalne v cene ?
Tymto co som napisal som chcel dat protipol uvedenym nazorom nie ich dehonestovat a zastavam nazor ze ked uz ste v Prahe a holdujete tomuto konicku tak Showpark je mustbe adresa ktoru treba ist pozret aspon kvoli nazoru a skusenosti. Ja som bol 4 krat v priebehu asi pol roka. Je to najvacsi podnik v sirokom okoli a kedze sauna klub uz zrejme zavreli tak ozaj ziadna konkurencia a preto aj funguje ako tourist trap.
V prvom rade chcem vyzvat diskutujich na proaktivny pozitivny pristup k diskusii to co sa chystam napisat je moj nazor na jednotlive aspekty spomenute v prispevkoch. Dopredu chcem taktiez poznamenat ze naposledy som bol pred 2,5 rokom takze aktualna situacia moze byt aj ina nez poznam ja.
@PeterBa
„toto je fabrika na vášeň a sex“ – to skor fabrika s pasovou vyrobou casto som videl ze chlapi vychadzali z izieb po 12 az 15 minutach a aj mna sa baby pokusali rychlo rychlo urobit ani stopy po nejakej vasni alebo snahe vyhoviet len tvrde vyednavanie o cene ( mimochodom o vysokej cene ) pred aktom a potom snaha dostat ma akymkolvek sposobom z izby co najskor. Navyse na bare som sa bavil pocas vecera s vyse 10 ludmi a vsetci mali podobnu skusenost az na jedneho dost opiteho moravaka co dosiel za svojou stalicou ale tam chapem ze bol spokojny.
@S_26
„vidim ze aj tu kracaju s dobou... vyber na pocitacoch...“ – no neviem ale dva stoliky s malymi obrazovkami appka co by som zbuchol za jedno poobedie a kvazi umelecke foto podla ktoreho som mal problem identifikovat babu na vlastne oci sa len s dost velkym prizmurenim oci da nazvat kracanim s dobou.
„casto boli naozajstne amaterky, co potrebovali rychly cash, aj studentky,“ – To museli byt krasne casy skoda ze som nemal prilezitost byt tam vtedy.
@Lovepunci69
Uz je neskoro ti radit ale ano oplati sa ti kuknut kvoli skusenosti.
@s_26
„taxi ako taký lacnejší privát“ – Na mna skusali uplne vsetky baby neskutocne priplatky a za zakladnu cenu by mali najradsej len podanie ruky medzi dverami. Rekord si pamatam jedna baba vypytala 6000Czk oral bez plus DFK.
„tá cimra je extrém. Dva krát dva metre. Ale že doslova“ – Uplna pravda a nezachranil to ani zrkadlom olepeny kut s malou postelou. Popravde mensiu a menej vhodnu izbu na vykon som zazil celkovo v zivote len par krat.
@Nomad23
„že tie baby vidíte naživo a môžete s nimi dať smalltalk“ – To co spominas zazijes naplno v FKK klube tam mas kludne aj big talk a baba ti sedi na kolenach aj 15 minut hladka ta siaha na teba s tym ze sa ta snazi zobrat na izbu a ked ides na izbu uz si v podstate pripraveny v tomto ohlade je showpark ozaj slaby.
@bolsom
„baby tam skoro vždy dosť naháňajú čas a chcú sa vás rýchlo zbaviť“ – uplne presne si to vystihol tento velmi intenzivny pocit som mal na uplne kazdej izbe ktoru som v Showparku absolvoval.
„A ceny sú dosť nízke.“ – toto mi objasni prosim ! Pre teba je nizka cena 100 eur zaklad plus priplatky za kazdu vec ktora byva v FKK normalne v cene ?
Tymto co som napisal som chcel dat protipol uvedenym nazorom nie ich dehonestovat a zastavam nazor ze ked uz ste v Prahe a holdujete tomuto konicku tak Showpark je mustbe adresa ktoru treba ist pozret aspon kvoli nazoru a skusenosti. Ja som bol 4 krat v priebehu asi pol roka. Je to najvacsi podnik v sirokom okoli a kedze sauna klub uz zrejme zavreli tak ozaj ziadna konkurencia a preto aj funguje ako tourist trap.