Strýko Bob napísal: Po Apr 28, 2025 1:05 pm
Sebest napísal: Po Apr 28, 2025 10:37 am
Strýko Bob napísal: Po Apr 28, 2025 10:02 am
Polícia takéto veci večšinou nerieši,respektíve vyšetrovanie ide do stratena,keby bola postihnutá osoba nadodaná tak to by už bolo pre policajtov zaujímavejšie
Zbraň ?
Zbraňou sa podľa zákona mysli všetko, čo urobí útok doraznejsím ? ? ?
Tou zbraňou bola myslela strelná zbraň ?
Ak áno tak v tomto prípade by to už pre políciu bol zaujímavý prípad !
Ahoj ano, cituji:
26.04.2025 - BA - Staré Mesto
Zavolal si má do hotela zaplatil 2 hodiny bez problémov, vsetko bolo v poriadku až keď som sa snim lúčila tak vytiahol na mna zbraň a povedal že okamžite mu mám vrátiť peniaze inak vystreli vzal mi všetky peniaze a vyhodil má na chodbu veľký pozor
No, nevím, ale pokud dotyčný byl na hotelu. Mohla baba informovat na recepci, že číslo pokoje. Jenže bohužel baba raději je ticho, a neřeší nic.
Ani sa jej nečudujem že sa na to vy bodla,z toho čo počúvam ad amateriek na privátoch je jasne že pokiaľ sa "nič nestane" tak na to polícia kašle
No máš pravdu, též i mně několik na sobě nezávislých bab řeklo, že policie neudělá nic. Ať už byly okradene, nebo jim někdo takto vyhrožoval, však co se dělo/ děje v Žilině. Doteď! Pokud baby nechtějí denně platit za ,,ochranu" tak jim někdo dělá zle. Police s tím nic nedělá. Ví se o tom roky a mlčí. Stejně tak případ který byl z loňského roku. Baba byla znásilněná, okradena, nahlásila to na policii a toho dotyčného propustili. Takže asi tak k ,,pomoci" od policie.
Případ byl i ve zprávách.
Minimálně pět bab se shodlo na tom, že u nich dotyčný byl a vyhrožoval jim nožem, napadl je.