#22266 Eliza, 19

Recenzie a skúsenosti s Vandrovníčkami ponúkajúcimi eskort a sex priváty na Slovensku. Zistite, kde práve pôsobia a vaše zážitky.
Lumperth
Dátum registrácie: St Mar 05, 2025 11:29 am
Has thanked: 69 times
Been thanked: 74 times

#22266 Eliza, 19

Príspevok od používateľa Lumperth »

Ukrajinka putujúca od BA, cez TT, NR, ZA až po mestá východu a potom ide domov. Zhruba v dvojtýždnových intervaloch sa vracia. Na fotkách je celkom luxusná lolitka, aj podla písaného veku, ale realita je žial omnoho horšia. 19. nemá určite, ale je stále mladá, no hlavne oproti fotkám má fakt kilá navyše. Ja neviem povedať či 15.kg alebo 20. ale je to skratka normálne fakt pevná baba. Podla kérek a samozrejme tváre sa jedná o nu, ale proste klame fotkami. Okrem toho je zdutá od otvorenia dverí a nieje tam žiaden náznak, žeby sa o vás zaujmala. Kým sa vyzliekate je v telefone, ked už ste nahý na posteli ho odloží, príp. rýchlo dopíše. Rýchla fajka, buch-buch... ešte nestihnete ani odfuknut a už sedí chrbtom na posteli a píše dalej. Kým sa obliekate absolutne nereaguje, až ked sa obuvate, tak vás s telefonom v ruke odprevadí. Možno ak by nebolo nič ine po ruke (obdobie vianoc a pod) tak snáď, inak už nikdy. Neodporúčam!

https://amaterky.sk/22266
Tuha
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 10:22 pm
Has thanked: 54 times
Been thanked: 53 times

Re: Eliza, 19 #22266

Príspevok od používateľa Tuha »

Lumperth napísal: Št Mar 06, 2025 9:09 pm https://amaterky.sk/22266 Ukrajinka putujúca od BA, cez TT, NR, ZA až po mestá východu a potom ide domov. Zhruba v dvojtýždnových intervaloch sa vracia. Na fotkách je celkom luxusná lolitka, aj podla písaného veku, ale realita je žial omnoho horšia. 19. nemá určite, ale je stále mladá, no hlavne oproti fotkám má fakt kilá navyše. Ja neviem povedať či 15.kg alebo 20. ale je to skratka normálne fakt pevná baba. Podla kérek a samozrejme tváre sa jedná o nu, ale proste klame fotkami. Okrem toho je zdutá od otvorenia dverí a nieje tam žiaden náznak, žeby sa o vás zaujmala. Kým sa vyzliekate je v telefone, ked už ste nahý na posteli ho odloží, príp. rýchlo dopíše. Rýchla fajka, buch-buch... ešte nestihnete ani odfuknut a už sedí chrbtom na posteli a píše dalej. Kým sa obliekate absolutne nereaguje, až ked sa obuvate, tak vás s telefonom v ruke odprevadí. Možno ak by nebolo nič ine po ruke (obdobie vianoc a pod) tak snáď, inak už nikdy. Neodporúčam!
Bol som tiež a v celku súhlasím s tvojou recenziou. Celkom som na ňu zabudol, tak si viete predstaviť ako ma zaujala :lol: Mňa si navyše odfotila keď som prišiel. Asi som vyzeral ako úchyl. Trocha jej páchla buchta...
Lumperth
Dátum registrácie: St Mar 05, 2025 11:29 am
Has thanked: 69 times
Been thanked: 74 times

Re: Eliza, 19 #22266

Príspevok od používateľa Lumperth »

Ten "odour" všetci pozname a je to masaker. Ked si predstavim kolko krat sa pred mnou roztiahli nohy a vtedy to prislo, ma aj teraz napína :? Ja som bol presne na vianoce u nej, ale tam som nič necitil. Sice som volil iba polohu ona na mne, kedy je to citit najmenej, ale zas ked ho vytiahneme na svetlo bože, tak sme hned v obraze. Ale u nej fakt nič. Neviem kedy si bol, ale možno vtedy este problem nemala, alebo ju už vyvetrala :lol: Ale toto je moja nočná mora, najme ked to zacitim u stalici, kam chodim roky.
Používateľov profilový obrázok
Strýko Bob
Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
Has thanked: 173 times
Been thanked: 113 times

Re: #22266 Eliza, 19

Príspevok od používateľa Strýko Bob »

Tak, teda dík za ušporené peniaze, pokukoval som po nej už dlhšie ale časovo mi to vždy dáko nevydalo
ináč rad vás "Vidím"
TREON
Dátum registrácie: Ne Mar 23, 2025 9:00 am
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

Príspevok od používateľa TREON »

Lumperth napísal: Št Mar 06, 2025 9:09 pm https://amaterky.sk/22266 Ukrajinka putujúca od BA, cez TT, NR, ZA až po mestá východu a potom ide domov. Zhruba v dvojtýždnových intervaloch sa vracia. Na fotkách je celkom luxusná lolitka, aj podla písaného veku, ale realita je žial omnoho horšia. 19. nemá určite, ale je stále mladá, no hlavne oproti fotkám má fakt kilá navyše. Ja neviem povedať či 15.kg alebo 20. ale je to skratka normálne fakt pevná baba. Podla kérek a samozrejme tváre sa jedná o nu, ale proste klame fotkami. Okrem toho je zdutá od otvorenia dverí a nieje tam žiaden náznak, žeby sa o vás zaujmala. Kým sa vyzliekate je v telefone, ked už ste nahý na posteli ho odloží, príp. rýchlo dopíše. Rýchla fajka, buch-buch... ešte nestihnete ani odfuknut a už sedí chrbtom na posteli a píše dalej. Kým sa obliekate absolutne nereaguje, až ked sa obuvate, tak vás s telefonom v ruke odprevadí. Možno ak by nebolo nič ine po ruke (obdobie vianoc a pod) tak snáď, inak už nikdy. Neodporúčam!
Úplne súhlasím s recenziou, tiež nechápem ako sa mohla až takto vyžrať. Je stále mladá vek tak 25+. Po sexe tiež pozerala do mobilu, chlapi jej tam posielali fotky vtákov :? Na opakovanie to určite nie je.
Duolingo
Dátum registrácie: St Apr 02, 2025 3:39 pm
Has thanked: 11 times
Been thanked: 5 times

Príspevok od používateľa Duolingo »

Ahojte, s Elizou som bol nedávno v ZA.
Nebola to moja prvá volba - nepodarilo sa mi dohodnut stretko s inou babou, a ani so zaloznou amaterkou. Eliza bola prave dostupna tak som siel skusit.
Dohoda s telefonistkou bez problemov. Lokalita a parkovanie ok, v byte bolo extremne horuco.
Komunikacia ok, rozumela vsetko, ale vkuse mala telefon v ruke.
Dievca ma oproti fotkam ovela viac KG, co je skoda lebo keby trochu pocvicila tak ma potencial.
Normalne by som sa otocil vo dverach, ale vtedy som mal fakt som mal plne vajcia.
Zaplatil som jej 20min. Zacala fajkou, potom misionar a nakoniec zozadu. Ona na mne som radsej neriskoval :D
Zazitok by som prirovnal k soferovaniu SUV. Dobrovolne to nechces, ale lepsie ako ist peso :D
uzivatel

Príspevok od používateľa uzivatel »

presovska v ke, ciastocne suhlasim s hornou recenziou, hlavne ta vaha, velke stehna, poriadny kufor, cecky velke, akoze tieto veci super, to ja mozem. Len už kusok ehm aj na tvaricke to vidno, trochu otraveny pristup ale to kvoli recovej bariere, miestami znudena ale vedela sa aj pousmiat, telefon mala aj pri mne ale potom uz dala preč, po akcii hned vzala do ruky 🤣ked uz sme sa do toho pustili tak aj zapindala ze suka blyat 🤣 to bolo vtipne. Odzadu to bolo ono to labuznici velkych zadkov ocenia. Inak co sa tyka drieku a brucha.. na to kolko kil ma tak akoze pribera do spravnych miest len fakt by mohla zrusit tie desat rocne fotky a dat realitu, sak to neni hanba. Inak pozitovne hodnotim. A tiez by mohla priplatky dopisat do inzeratu, fajka bez plus 30
Rayg0d
Dátum registrácie: So Máj 17, 2025 8:58 am
Been thanked: 3 times

Príspevok od používateľa Rayg0d »

https://pimeyes.com/en/results/V6K_2505 ... 183c3c3c18 je možné že ma stále aktívny inzerát aj v Rumunsku alebo to jednochu niesu jej fotky
King of pop
Dátum registrácie: So Apr 26, 2025 4:15 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 12 times

Príspevok od používateľa King of pop »

Dohoda cez whatsapp. Diskrétnosť a navigácia ku bytu fajn, prebehlo to hladko a v poriadku. Komunikoval som s ňou a nie s telefonistkou, aspoň o tom neviem. Niektoré fotky, kde jej vidno tvár a tetovania, sedia. Zvyšné fotky bez tváre vyzerajú byť dohodené na vytvorenie dobrého dojmu. Čistý uterák. Mínusové body za hygienu dávam jej za mierny zápach buchty. Fajku začala slovami: Suka bliať, čo ma tiež skoro rozosmialo. Nepamätám si výraznú výčitku na techniku, mňa by viac potešila, keby robila orál na kolenách. Polohy mení ochotne. Je mĺkva a mimo akcie berie telefón do ruky. Smutný výraz tváre a ignorácia pred a po bez začínania konverzácie a len odpovedania na vety ma neoslovila.

Diskrétnosť a navigácia ku bytu: 10/10
Hygiena: 8/10
Prístup: 4/10
GFE: 4/10
Postava/tvár: 7/10
Orál: 7/10
Sex: 7/10
Napísať odpoveď

Návrat na "Cestovateľky"