# 15751 Tereza CZ, 35
# 15751 Tereza CZ, 35
Borci tak tuto slečnu vam odporučam je nádherna gfe zaručene možte jej bozkavat prsia prstovat ju tak jemne a hrať sa s nou , ale musite byť slušny a dvoli hocičo vystrek na prsia brucho zadok a ked nahodov sa vam nedari tak ona sa posnaži a pekne vas dorobi ustami alebo rukou za mna 10z10 https://amaterky.sk/15751
- bufetar
- Dátum registrácie: Pi Mar 21, 2025 6:48 am
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 9 times
Re: # 15751 Tereza CZ, 35
Ahojte bol som nedávno. Už som sa pár rokov dozadu s Terezkou stretol, aj som na starom fóre dával pozitívnu recenziu. Teraz bola v blízkosti tak som zavolal, relatívne rýchlo sme sa dohodli. Priestor mala na pár dní, klasická bytovka - nehodnotím.
Prvotný pokec, snažila sa byť milá, v úvode som jej povedal, že sme sa streli, no nečakal som, že si ma bude pamätať. Neskôr počas sexu si pospomínala, čo aj potešilo
Hneď na úvod po sprche dala super orál, stál som a ona v pokľaku. Potom lízanie a sex, ten bol super, žiadny problém so zmenami polôh, ako sme sexovali bolo jasne vidieť ako si to užíva a sama navrhovala polohy a pod. Bol som na hodinku, no oplatilo sa. Odchádzal som maximálne spokojný.
Vek by sa dal tiež pár rokov pripočítať, ale určite nič hrozné, naopak, veľmi milá a sympatická moraváčka. Určite sa oplatí.
Prvotný pokec, snažila sa byť milá, v úvode som jej povedal, že sme sa streli, no nečakal som, že si ma bude pamätať. Neskôr počas sexu si pospomínala, čo aj potešilo

Hneď na úvod po sprche dala super orál, stál som a ona v pokľaku. Potom lízanie a sex, ten bol super, žiadny problém so zmenami polôh, ako sme sexovali bolo jasne vidieť ako si to užíva a sama navrhovala polohy a pod. Bol som na hodinku, no oplatilo sa. Odchádzal som maximálne spokojný.
Vek by sa dal tiež pár rokov pripočítať, ale určite nič hrozné, naopak, veľmi milá a sympatická moraváčka. Určite sa oplatí.