Zaujímavá novinka v BA, alebo sa mi to len zdá? Podeľte sa o skúsenosť, pre tých čo sú zďaleka a do BA sa dostanú iba občas. Na vyskúšanie je pre mňa skutočne ďaleko. Vopred ďakujem.
https://amaterky.sk/28102
#28102 Trans BA, 28
Re: #28102 Trans BA, 28
Novinka ťažko ale marketing dobrý
. Je milá a ochotná. Radá fajči je vidieť, že ju to baví. Na mňa pôsobila dosť mužne, nemá prsia čo je škoda.
Ako prístup mala super ale z môjho uhla pohľadu už opakovať nebudem. Treba skúsiť a názor si urobíš sám, nemá zasa nejaké prestrelené ceny.

Ako prístup mala super ale z môjho uhla pohľadu už opakovať nebudem. Treba skúsiť a názor si urobíš sám, nemá zasa nejaké prestrelené ceny.
Ako už bolo spomenuté , je milá , ochotná , dá sa s ňou dohodnúť bez problémov. Fajku robí super a i sex bol za mňa dobrý, za mňa jw to na zopakovanie.
Ďakujem za odpoveď ...Charon napísal: Št Júl 10, 2025 8:39 pm Novinka ťažko ale marketing dobrý. Je milá a ochotná. Radá fajči je vidieť, že ju to baví. Na mňa pôsobila dosť mužne, nemá prsia čo je škoda.