#28102 Trans BA, 28

"Nevyskúšaš, nevieš" Prečítajte si a zdieľajte vaše skúsenosti z eskortov a sex privátov so shemale a tranny na Slovensku.
Používateľov profilový obrázok
Hosť

#28102 Trans BA, 28

Príspevok od používateľa Hosť »

Zaujímavá novinka v BA, alebo sa mi to len zdá? Podeľte sa o skúsenosť, pre tých čo sú zďaleka a do BA sa dostanú iba občas. Na vyskúšanie je pre mňa skutočne ďaleko. Vopred ďakujem.

https://amaterky.sk/28102
Charon

Re: #28102 Trans BA, 28

Príspevok od používateľa Charon »

Novinka ťažko ale marketing dobrý :-D . Je milá a ochotná. Radá fajči je vidieť, že ju to baví. Na mňa pôsobila dosť mužne, nemá prsia čo je škoda.
Ako prístup mala super ale z môjho uhla pohľadu už opakovať nebudem. Treba skúsiť a názor si urobíš sám, nemá zasa nejaké prestrelené ceny.
xMartin1
Dátum registrácie: Po Jún 16, 2025 5:55 pm

Príspevok od používateľa xMartin1 »

Ako už bolo spomenuté , je milá , ochotná , dá sa s ňou dohodnúť bez problémov. Fajku robí super a i sex bol za mňa dobrý, za mňa jw to na zopakovanie.
Hosť

Príspevok od používateľa Hosť »

Charon napísal: Št Júl 10, 2025 8:39 pm Novinka ťažko ale marketing dobrý :-D . Je milá a ochotná. Radá fajči je vidieť, že ju to baví. Na mňa pôsobila dosť mužne, nemá prsia čo je škoda.
Ako prístup mala super ale z môjho uhla pohľadu už opakovať nebudem. Treba skúsiť a názor si urobíš sám, nemá zasa nejaké prestrelené ceny.
Ďakujem za odpoveď ...
Marcelpn2
Dátum registrácie: So Aug 09, 2025 5:28 pm

Príspevok od používateľa Marcelpn2 »

Sex bol dobrý,rád prídem znova, odporúčam každého kto si chce užiť
Napísať odpoveď

Návrat na "Shemale, Tranny"