Ja som bol u nej včera, dohoda v pohode, dalo sa prakticky hneď. Je to nebytový priestor na rohu paneláku, o niečo menej frekventované a viac diskrétne miesto ako v Karlovke...Bol som na 45 minút B2B, čo to už viem aj ukrajinsky, tak po pozdravení ostala trochu taká váhavá

, ale po príchode zo sprchy už išla atmosféra rapídne hore. Najskôr na bruchu, oceňujem, že vie pekne dráždiť vonkajšiu prostatu a zároveň si pomaly pripravovať nástroj, po otočení vzájomné B2B, to malo celkom iskru, potom sa nastavila akoby zozadu, z ruky si vytvorí takú imaginárnu p... a nechá zasúvať, zaujímavá skúsenosť, to bude ten sex bez sexu čo spomínali kolegovia vyššie

Na záver som ju otočil a ona si pekne ostriekala brucho a kozy. Celý čas bola velmi prítulná, na záver spoločná sprcha a pokec. Zase pre zaujimavosť je to polovičná ukrajinská cigánka, niečo také jak u nás Olašáci, po otcovi. Nechala si poradiť s výberom voňavky, takže zase na oplátku som jej poskytol poradenskú činnosť, len v mojom prípade bez odmeny
Suma sumárum, pekné telo, príjemné vystupovanie, trochu GFE, sympatická...Ja som z nej alkohol necítil, ani sa mi nezdala pod vplyvom niečoho, takže možno sa jednalo o výnimočný prípad, bola by jej škoda...Opakovanie? Prečo nie, odporúčam..