#25457 Angelina Tantra, 26, Bratislava - Petržalka

Tantra a Nuru masáže v Bratislave? Vaše skúsenosti a diskusie o erotických masážach v Bratislavskom kraji. Tipy na salóny a masérky
Používateľov profilový obrázok
Matyas_69
Dátum registrácie: Po Máj 19, 2025 6:01 pm
Has thanked: 12 times
Been thanked: 9 times

Re: #25457 Angelina Tantra, 26, Bratislava - Petržalka

Príspevok od používateľa Matyas_69 »

Ja som bol u nej včera, dohoda v pohode, dalo sa prakticky hneď. Je to nebytový priestor na rohu paneláku, o niečo menej frekventované a viac diskrétne miesto ako v Karlovke...Bol som na 45 minút B2B, čo to už viem aj ukrajinsky, tak po pozdravení ostala trochu taká váhavá :D , ale po príchode zo sprchy už išla atmosféra rapídne hore. Najskôr na bruchu, oceňujem, že vie pekne dráždiť vonkajšiu prostatu a zároveň si pomaly pripravovať nástroj, po otočení vzájomné B2B, to malo celkom iskru, potom sa nastavila akoby zozadu, z ruky si vytvorí takú imaginárnu p... a nechá zasúvať, zaujímavá skúsenosť, to bude ten sex bez sexu čo spomínali kolegovia vyššie :) Na záver som ju otočil a ona si pekne ostriekala brucho a kozy. Celý čas bola velmi prítulná, na záver spoločná sprcha a pokec. Zase pre zaujimavosť je to polovičná ukrajinská cigánka, niečo také jak u nás Olašáci, po otcovi. Nechala si poradiť s výberom voňavky, takže zase na oplátku som jej poskytol poradenskú činnosť, len v mojom prípade bez odmeny :D
Suma sumárum, pekné telo, príjemné vystupovanie, trochu GFE, sympatická...Ja som z nej alkohol necítil, ani sa mi nezdala pod vplyvom niečoho, takže možno sa jednalo o výnimočný prípad, bola by jej škoda...Opakovanie? Prečo nie, odporúčam..
Používateľov profilový obrázok
Taxman
Dátum registrácie: Ne Máj 11, 2025 7:48 pm
Been thanked: 3 times

Re: #25457 Angelina Tantra, 26, Bratislava - Petržalka

Príspevok od používateľa Taxman »

el_salvadore napísal: Št Aug 07, 2025 5:33 am ...
Potom začala so svojou prácou, bohužiaľ má problémy s alkoholom, cítil som alkohol a možno bola pod vplyvom aj iných látok, ale to je len špekulácia.
...
To sa mi nezdá, iné látky určite nie, len ak nejaká momentálna traumatická reakcia. Možno zlá správa z domova, od rodiny...
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Bratislavský kraj"