Luxur&91105, Luen2008

Baldachyn
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 9:04 pm
Has thanked: 46 times
Been thanked: 69 times

Re: Luxur&91105, Luen2008

Príspevok od používateľa Baldachyn »

Tak napísal som na ten nick, prečítané, bez odpovede :).
Používateľov profilový obrázok
Aladin789
Dátum registrácie: Ne Mar 23, 2025 5:23 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Príspevok od používateľa Aladin789 »

Baldachyn napísal: Ne Júl 13, 2025 11:54 am Tak napísal som na ten nick, prečítané, bez odpovede :).
Mne odpísala az na 2-3 RP. Ale niekde by som mal mat na nu kontakt ked tak
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Aladin789 napísal: Ne Júl 13, 2025 11:09 am
McDavid napísal: Ne Júl 13, 2025 9:30 am
Peter87 napísal: So Júl 12, 2025 9:51 am

Ja som bol ešte začiatkom tohto roka a pozrel som aj nick Luen2025 a je to tá istá osoba ako Luen2008, čo som si myslel. Áno, je reálna a poznávacie znamenie je to malé tetovanie na ramene
Ahoj,pises ze si u nej bol cize si ju videl nazivo...tak ja by som sa rad opytal ktore fotky su jej posledne,lebo nemoze mat foto s malym tetovanim na ramene a potom aj fotky s celym rukavom? Lebo tu to naozaj vyzera ako foto dvoch roznych zien....to iste prsia,na profile zeny s plne tetovanou rukou ma viditlne plnsie prsia(mozno silikony) a na foto iba s malym tetovanim na ramene ma viditelne mensie prsia....cize urcite je to ta ista realna baba na oboch profiloch????dakujem za odpoved
Ahoj. V profile Luen2025 su dve rozdielne ženy. Obe ponúkajú spoločnosť . Ta blondína s tetovanim na ruke momentálne inzerujte na eurogirls a ano ma silikony. Bola aj tu na pokeci ale jej blokli profil. Luen je ta s tým terovanim na ramene a krku.
Nebol som ani za jednou kedze mi nevyhovoval cas ale písal som si s oboma.
prosím ta pod akým menom inzerujte na eurogirls ? nechcem si kvôli tomu zakladať pokec, diki :)
Baldachyn

Mne neodpísala ani na druhý deň keď bola online, ani keď svietila že je v miestnosti sexzoznamka :). Nick už má zablokovaný...
Nebudem to siliť keď je toľko iných rýb v rybníku :)
Ale škoda páčila sa mi.
Nico
Dátum registrácie: Pi Máj 16, 2025 10:54 pm

Príspevok od používateľa Nico »

Aladin789
Dátum registrácie: Ne Mar 23, 2025 5:23 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Príspevok od používateľa Aladin789 »

Baldachyn napísal: Po Júl 14, 2025 12:07 pm Mne neodpísala ani na druhý deň keď bola online, ani keď svietila že je v miestnosti sexzoznamka :). Nick už má zablokovaný...
Nebudem to siliť keď je toľko iných rýb v rybníku :)
Ale škoda páčila sa mi.
Luen2008 ma stále aktívny. Ja som jej vtedy na tento nick písal. Ked si to rozmyslis kľudne napíš a posuniem kontakt😉
Bregg
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2025 9:18 pm
Has thanked: 5 times
Been thanked: 8 times

Príspevok od používateľa Bregg »

Nick luen2008 je reálna žena, dá sa s ňou stretnúť. Bol som u nej minulú zimu asi 4x. Aktuálne má dva albumy, heslo do oboch je 2024. V albume Luen 2024 vyzerá absolútne brutálne, taká Angelina bez pŕs. Ani som nechcel veriť, že ten inzerát nie je nejaký odrb na predaj fotiek. Postavu má presne takú štíhlu, ako na fotkách. Výška okolo 170 cm. Tvár je reále oveľa menej atraktívna. Make up a správne svetlo ju na fotkách značne prikrášľujú. Ale je to ona.

V albume leto 2025 je na jednej fotke aj s kamoškou (tá v okuliaroch). Link na Eurogirls odkazuje práve na tú kamošku. Kamoška tiež ponúka služby, s ňou som nebol.

Dohoda s Luen je cez telefón. Mne stačilo na získanie t.č. poslať RP so správou, že som ju dávnejšie videl ponúkať stretko a či je to ešte aktuálne. Hlavne komunikovať slušne a babu nevystrašiť. Treba je napísať, keď je prihlásená (staré správy všeobecne baby nečítajú). Služby asi stále ponúka, prečo by inak na Pokec chodila..

Je seriózna, komunikuje v pohode. Nie je ukecaná. Stretko je u nej doma, neďaleko hlavnej železničnej stanice. Ceny mala 60€ pol h / 100€ h aj s análom. Anál robí v polohe odzadu. Tipol by som, že to nebude jej najobľúbenejšia praktika, ale zvládne ju. Dá sa aj 69, obojstranný rimming, možno aj niečo iné. Netreba sa báť opýtať. Všetko len s ochranou, samozrejme.

Negatívom, je že sa zdá byť uponáhľaná a občas budí dojem, že sa snaží akciu urýchliť. Po vyvrcholení zábava končí, nič viac už nebude (bol som vždy len na pol h, nemusí platiť pre dlhšie stretko). Žiadne túlenie, rozhovor, masáž. Rovnako žiadny náznak GFE.

V byte má psa, buldočka, fenku. Počas akcie mi oslintala botu, a to fakt kvalitne :D Pozor na topánky :!:
Baldachyn

Nebol som ešte u nej, ale mám ju na to-do liste, na fotkách sa mi fakt páči.
Ale "podarilo" sa mi ju stretnúť v civile keď bola vonku so psom. V realite mi neprišla až tak atraktívna, tvár ok, výšku ja by som odhadol viac ako spomínaných 170cm, postava naozaj štíhla, žiadny zadok. Normálne by som sa za ňou ani neotočil keby som ju nespoznal.
Ale ostáva na to-do liste kvôli cene, tak som zvedavý na zážitok :)
adamiko11
Dátum registrácie: Pi Mar 28, 2025 9:45 am

Príspevok od používateľa adamiko11 »

ma novy nick na pokeci: Jedineerra
Napísať odpoveď

Návrat na "Pokec"