K veci — na starom fóre som bol jeden z jej veľkých obdivovateľov, bola to moja stálica a dovolím si povedať, že počas obdobia, keď tu pôsobila, nebol jediný raz, čo by som ju vynechal.
Sandra bola zlatíčko, nemala absolútne žiaden problém s tým, že som vozíčkar. Mala neskutočné telo, dokonca si trúfam povedať, že na svoj vek bola naozaj topka a veľa mladších jej určite má čo závidieť. Priebeh bol vždy super — chodil som na hodinku, no väčšinou som ostal dlhšie, lebo málokedy ostalo pri jednom čísle. Väčšinou sme začali perfektnou 69, samozrejme orál bez, a Sandra si väčšinou sama určila, kedy je ten správny čas presunúť sa k sexu. (Celkovo si to baba vedela užiť, jej orgazmy určite neboli hrané.) Potom sme pokecali, dali pivko alebo vodu a väčšinou bolo aj druhé číslo — zriedka sa stalo, že aj tretie. (V hodinke je to už slušný záber — trikrát sa urobiť, čiže naozaj nie niečo, čo by sa stávalo pravidelne.)
Problém je, že odkedy začal v KE úradovať „olievac“ (viem jeho meno, no nechcem robiť zbytočné problémy), Sandra zmizla. Okrem dvoch-troch kratučkých návštev odišla z KE úplne a začínam sa báť, že skončila — že úplne. Chcem sa preto opýtať, nemáte niekto o nej nejaké nové informácie? Kde sa nachádza, či naozaj skončila, alebo ešte existuje v tomto svete nejaká šanca, že si užijem jej 5* telo?

Kľudne pridajte svoje skúsenosti — aspoň si zaspomíname

https://amaterky.sk/9228