#9228 Sandra, 31

Recenzie a skúsenosti s Vandrovníčkami ponúkajúcimi eskort a sex priváty na Slovensku. Zistite, kde práve pôsobia a vaše zážitky.
Používateľov profilový obrázok
kompi
Dátum registrácie: Pi Júl 04, 2025 10:45 pm
Has thanked: 1 time

#9228 Sandra, 31

Príspevok od používateľa kompi »

Admin, ak ti vadí zaradenie, kľudne tému presuň inde — dávam ju do Košického kraja, pretože prevážne Sandra pôsobila tu, respektíve v Košiciach. Tí, čo vedia, vedia :).

K veci — na starom fóre som bol jeden z jej veľkých obdivovateľov, bola to moja stálica a dovolím si povedať, že počas obdobia, keď tu pôsobila, nebol jediný raz, čo by som ju vynechal.

Sandra bola zlatíčko, nemala absolútne žiaden problém s tým, že som vozíčkar. Mala neskutočné telo, dokonca si trúfam povedať, že na svoj vek bola naozaj topka a veľa mladších jej určite má čo závidieť. Priebeh bol vždy super — chodil som na hodinku, no väčšinou som ostal dlhšie, lebo málokedy ostalo pri jednom čísle. Väčšinou sme začali perfektnou 69, samozrejme orál bez, a Sandra si väčšinou sama určila, kedy je ten správny čas presunúť sa k sexu. (Celkovo si to baba vedela užiť, jej orgazmy určite neboli hrané.) Potom sme pokecali, dali pivko alebo vodu a väčšinou bolo aj druhé číslo — zriedka sa stalo, že aj tretie. (V hodinke je to už slušný záber — trikrát sa urobiť, čiže naozaj nie niečo, čo by sa stávalo pravidelne.)

Problém je, že odkedy začal v KE úradovať „olievac“ (viem jeho meno, no nechcem robiť zbytočné problémy), Sandra zmizla. Okrem dvoch-troch kratučkých návštev odišla z KE úplne a začínam sa báť, že skončila — že úplne. Chcem sa preto opýtať, nemáte niekto o nej nejaké nové informácie? Kde sa nachádza, či naozaj skončila, alebo ešte existuje v tomto svete nejaká šanca, že si užijem jej 5* telo? :)

Kľudne pridajte svoje skúsenosti — aspoň si zaspomíname :)

https://amaterky.sk/9228
Neregistrovaný

Re: #9228 Sandra, 31

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

hej Sandra bola topka, bol som s ňou zopár krát v okolici "Poprad/Kežmarok/Sp.Belá" a potvrdzujem všetko vyššie spomenuté, z mojich vyskúšaných bola jediná, ktorú to naozaj bavilo, užívala si to a robila to tak, ako keby to snáď pre ňu ani nebola "len práca", do tejto baby sa neopatrní chlapci na šupu zabuchnú, dalo sa s ňou aj posmiať aj porozprávať, napr. na Vianoce mi od seba sama napísala, že čo robím :) naozaj mi dosť chýba lebo bolo to s ňou naozaj fajn, osobne 2 roky som nebol nikde, ale ona by bola jediná, ku ktorej by som sa vrátil, a asi jediná, ktorá mi "chýba", naozaj neviem kam sa vytratila, nemáš na ňu náhodou nový kontakt? staré čislo som si uložil ale potom mala nejaké nové a to už nemám uložené :/
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Pripajam sa. Bola super. Stale som chodil na hodinku. Urobil sa 2x alebo 3x, ona tiež. Vôbec neriesila. Krasne telo, rada chodila v KE na pivko. 😁 Postava krásna, prsia tiež, servis ako u dlhoročnej milenky. Nenuteny rozhovor medzi jednotlivymi kolami. Len v lete bolo trošku horúco aj ked tam mala nejakú klimu ale nejako to nechladilo 😃 ceny mala tiež super. Keby sa vratila hneď som tam. Raz ma tak čakala v samodržiacich čiernych silonkach, radost bolo pozerat 😁
xxx_F_xxx
Dátum registrácie: Št Aug 07, 2025 2:35 pm

Príspevok od používateľa xxx_F_xxx »

ten druhý príspevok pod kompim som ja len mi ho nepridalo ako registrovaného, každopádne som rád, že toto fórum konečne Sandre dáva lásku, ktorú si zaslúži :D čudoval som sa prečo túto raketu nikto nehľadá, k jej celkovému zjavu, úsmevu, charizme, vzhľadu, správaniu, vášni fakt netreba komentár, kto bol tak vie, dúfam, že sa ideálne k tomuto svojmu nadaniu vráti a keď nie, tak snáď je ok a robí niečo iné, čo ju baví ;)
kompi
Dátum registrácie: Pi Júl 04, 2025 10:45 pm
Has thanked: 1 time

Príspevok od používateľa kompi »

Je to tak, no inak odpísal som ti na SS. A vedel som, že určite nie som jediný, ktorý má tieto skúsenosti. Ona sa za svoju prácu naozaj nemusela hanbiť – bola to nenútene super strávená hodinka a úprimne hovorím, že aj keby si mám priplatiť, idem do toho, lebo tá ženská za to stojí. A keď si to tu náhodou prečíta, môžem povedať len jedno – chýbaš. Ale rešpektujem, ak si skončila, len fakt by bolo super, aby sme aspoň vedeli, že je v poriadku. :)
Gman

Príspevok od používateľa Gman »

kompi napísal: So Aug 09, 2025 11:13 pm Je to tak, no inak odpísal som ti na SS. A vedel som, že určite nie som jediný, ktorý má tieto skúsenosti. Ona sa za svoju prácu naozaj nemusela hanbiť – bola to nenútene super strávená hodinka a úprimne hovorím, že aj keby si mám priplatiť, idem do toho, lebo tá ženská za to stojí. A keď si to tu náhodou prečíta, môžem povedať len jedno – chýbaš. Ale rešpektujem, ak si skončila, len fakt by bolo super, aby sme aspoň vedeli, že je v poriadku. :)
Nerobila tá Sandra niekedy v Lachitte či ako sa to volalo ?
Napísať odpoveď

Návrat na "Cestovateľky"