#27776 #23526 Diana, Eliška, 27, 26

Recenzie a skúsenosti s Vandrovníčkami ponúkajúcimi eskort a sex priváty na Slovensku. Zistite, kde práve pôsobia a vaše zážitky.
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 272 times
Been thanked: 252 times

Re: #27776 #23526 Diana, Eliška, 27, 26

Príspevok od používateľa S_26 »

Môžem potvrdiť, že Eliška je naozaj pekná, malá pekná sympatická žienka. Ale zaradil som sa do skupiny chlapov, s ktorými sa počas sexu rozhodla to ukončiť. Presne jako to už napísala tu vo vlákne
"Ide o to, ako sa správaš ku mne, keď už si pri mne , či mame medzi sebou chémiu alebo je to boj … preto som sa rozhodla ak to nehrá vraciam určitú čas peňazí aby to boli fér"

Potvrdzujem, že časť prachov mi sama navrhla že vráti a vrátila.

Ale tento prístup, že keď sa babe moc nepozdávaš, tak to ukončí je povedané slušne - na slovenské pomery minimálne - "neštandardný" (ja som ale od nej odchádzal v duchu som si k nej dal menej vyberavý výraz, ktorý tuná nepoviem, ale určite toto chlapa nasere)

A príde mi to úplne mimo mísu. Podľa mňa sa obaja majú rozhodnúuť pri dverách . Je totálka oki ak mi baba pri dverách povie "soráč, neni si môj tip, nemôžem s tebou".
Nezobere žiadne prachy ty ideš domov s plným. Smutné ale ok.
Že otáča kancov počas akcie, to som ešte za celú svoju nornícku kariéru nezažil.

Komu toto nevadí nech smelo za Eliškou beží, pekná kurtizána, ktorá má sex rada. Ostatným odporúčam vyhnúť sa veľkým oblúkom.
Používateľov profilový obrázok
Lordfordmord

Príspevok od používateľa Lordfordmord »

Som radšej a isto všetci keď fotky sú aktuálne :) za mňa si fakt krásna tak nerozumiem tomuto postoju. Ale rešpektujem ho.
Eliška
Dátum registrácie: Pi Júl 18, 2025 3:01 pm
Been thanked: 5 times

Príspevok od používateľa Eliška »

S_26 napísal: St Aug 06, 2025 11:00 pm Môžem potvrdiť, že Eliška je naozaj pekná, malá pekná sympatická žienka. Ale zaradil som sa do skupiny chlapov, s ktorými sa počas sexu rozhodla to ukončiť. Presne jako to už napísala tu vo vlákne
"Ide o to, ako sa správaš ku mne, keď už si pri mne , či mame medzi sebou chémiu alebo je to boj … preto som sa rozhodla ak to nehrá vraciam určitú čas peňazí aby to boli fér"

Potvrdzujem, že časť prachov mi sama navrhla že vráti a vrátila.

Ale tento prístup, že keď sa babe moc nepozdávaš, tak to ukončí je povedané slušne - na slovenské pomery minimálne - "neštandardný" (ja som ale od nej odchádzal v duchu som si k nej dal menej vyberavý výraz, ktorý tuná nepoviem, ale určite toto chlapa nasere)

A príde mi to úplne mimo mísu. Podľa mňa sa obaja majú rozhodnúuť pri dverách . Je totálka oki ak mi baba pri dverách povie "soráč, neni si môj tip, nemôžem s tebou".
Nezobere žiadne prachy ty ideš domov s plným. Smutné ale ok.
Že otáča kancov počas akcie, to som ešte za celú svoju nornícku kariéru nezažil.

Komu toto nevadí nech smelo za Eliškou beží, pekná kurtizána, ktorá má sex rada. Ostatným odporúčam vyhnúť sa veľkým oblúkom.
Dobre ranko . Sú len dva typy žien, ktoré túto prácu robia …tie, čo to robia kvôli peniazom a potom tie, čo ten sex ozaj majú radi
( samozrejme peniaze mám rada tiež ) 😸. Ale neviem prečo by som sa počas aktu nemohla rozhodnúť ukončiť to, keď viem, že to proste nefunguje .

Ja som ta zobrala preto, pretože reálne si mi sympaticky bol ale ja neviem predpovedať ako nám to pôjde v sexe . Vždy to ukončim LEN vtedy, keď už vidím, že sa s tým nedá nič robiť 😸Niekomu vadi už len samotný kondom , alebo tam proste nie je taká chémia a ja sa naozaj necítim ako nejaký matrac ale snažím sa aby sme si to užili obidvaja . Preto ak som niečo ukončila nemyslela som to vôbec v zlom alebo, že by si mi bol nepríjemný ale, že nám to nefungovalo. V iných prípadoch sa budeš pól hodinu trápiť a nebudeš mať ani peniaze ani sex 😀 Tak sa ti ospravedlňujem ak si mal taký dojem . Možno druhý krát by to bolo lepšie , možno len nám vtedy ✨ nepriali 🫶🏼😘
Eliška

Lordfordmord napísal: St Aug 06, 2025 11:34 pm Som radšej a isto všetci keď fotky sú aktuálne :) za mňa si fakt krásna tak nerozumiem tomuto postoju. Ale rešpektujem ho.

Mám v pláne si ich robiť dokonca aj nejaké promo video len som z ciernej farby mala v pláne ísť na blond a tento prosec nejaký čas trvá a nechcela som mať fotky s troma farbami na hlave ale keďže som vyzerala ako Líška Eliška tak som si to znova dala na čierno a môžem robiť fotky 😂
Takže cez svoje voľno si ich urobím :)
Eliška

A čo sa týka vracanie peňazí , ja s tým problém nemám pretože chápem, že vy na ne musíte tiež nejak pracovať! A tak isto vraciam peniaze, keď si klient zaplatí hodinu ale proste druhý krát mu to proste nejde tak to vždy necham na pól hodinku a budem rada ak príde na druhý deň a užijeme si to znova . Ako som povedala nerobím to len pre peniaze a ÁNO ak sa môj postoj niekomu nepáči tak nech teda ide veľkým oblúkom ….✌️
Cukek123
Dátum registrácie: Pi Júl 18, 2025 3:23 pm

Príspevok od používateľa Cukek123 »

Ja som u nej bol 2krat ešte predtým ako končila a teda baba je pekná a aj mila.Vtedy nemala take služby ako napr. to bozkávanie a 69 tak som sa na take veci nepýtal ale rad by som si to u nej skúsil.Akt bol tiež fajn,poloha misionár a zozadu iné nvm či robí lebo keď som ju poprosil aby isla hore tak mi povedala že hore nechodí lebo je úzka a to ma trochu hnevá :D. Každopádne rad by som vedel či je to teraz s ňou ako kolega rozprával take gfe s tým bozkávanim a tou jazdou na koníka,to by som si to určite prišiel zopaknut :D
Náčelník
Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 2:40 pm
Has thanked: 112 times
Been thanked: 102 times

Príspevok od používateľa Náčelník »

Zaujimava diskusia. Spytam sa, len ci tomu spravne rozumiem. Ak ma klient pocas stretnutia nejaky problem, napriklad s erekciou, tak ho jednoducho vyhodis?

Ak je to tak, naozaj nevsedny pristup. Podla vlakna "Kto sme? Čo sme?", sme tu povacsinou muzi medzi 40-55, kde sa take nieco obcas stane (stres, unava, zdravie). A poslene co chlap potrebuje zazit, aby ho baba takto ponizila. Ani vratenie penazi nenapravi moralne skody. Uz len vedomie, ze ku sluzbam kt. ponukas pristupujes takto, ti moze celkom pokazit biznis. Samozrejme mas na to plne pravo, tvoj kseft, tvoje telo, tvoje pravidla. Len som zvedavy... ;)
Eliška

Náčelník napísal: Št Aug 07, 2025 12:50 pm Zaujimava diskusia. Spytam sa, len ci tomu spravne rozumiem. Ak ma klient pocas stretnutia nejaky problem, napriklad s erekciou, tak ho jednoducho vyhodis?

Ak je to tak, naozaj nevsedny pristup. Podla vlakna "Kto sme? Čo sme?", sme tu povacsinou muzi medzi 40-55, kde sa take nieco obcas stane (stres, unava, zdravie). A poslene co chlap potrebuje zazit, aby ho baba takto ponizila. Ani vratenie penazi nenapravi moralne skody. Uz len vedomie, ze ku sluzbam kt. ponukas pristupujes takto, ti moze celkom pokazit biznis. Samozrejme mas na to plne pravo, tvoj kseft, tvoje telo, tvoje pravidla. Len som zvedavy... ;)
Áno je to môj biznis a viem, že ho robim najlepšie ako viem . Malo kedy sa stane to čo sa stalo podstate a tým som chcela povedat, to čo som už na začiatku hovorila, že nie každé stretnutie dopadne podľa predstáv či už s mojej alebo jeho strany . Sú to vaše peniaze a moje telo a ja vždy chcem aby všetko bolo fér . Ak som niekedy niečo ukončila tak som určite na to mala dôvod . A v tomto prípade nebol problém v erekcii ale v tom ze som si to nevedela užiť . Tak sa pýtam teda ja , či je fér to stopnut a vrátiť peniaze alebo hrať sa na mŕtvu rybu ?
A uz sa k tejto veci nejdem vyjadrovať .
Ďakujem
Napísať odpoveď

Návrat na "Cestovateľky"