ako hovorite zenskej "dierke"?
- Lonely Planet
- Dátum registrácie: Ut Jún 17, 2025 9:36 pm
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 64 times
Re: ako hovorite zenskej "dierke"?
Mozme si dat aj cestovatelske okienko keby to niekto potreboval.
Pre amaterky, ktore rozpravaju anglicky je najpouzivanejsi vyraz pussy. Pouziva ho takmer kazdy. Nikto to neberie nejako urazlivo.
Obcas nie je na skodu prihovarat sa slecnam v ich rodnom jazyku, celkovo to zlepsi vibe a na 90% ich rozosmejete, specialne napriklad azijske zeny zboznuju ak sa beloch snazi rozpravat ich jazykom
Davam aj vyslovnost -> ako to vyslovit pre slovaka
Azia (na slovenskych na privatoch vyuzijete len prve 3)
Cinsky (mandarin) - 蜜穴 -> mi šüe ... alebo 逼 -> bí
Vietnamsky - Lồn -> lón ... Bé lồn -> bé lón
Thajsky - หี -> hí
Japonsky - まんこ -> manko ... おまんこ -> omanko
Korejsky - 보지 -> bo-dži
a este po nemecky a taliansky, hlavne taliansky jazyk je popularny , lebo sa ho niektore zeny ucia kvoli tomu, ze sa im paci alebo snivaju o Taliansku a tak.
Taliansky - Figa -> fíga ... Patatina (
) -> patatína
Nemecky - Muschi -> muši
Pre amaterky, ktore rozpravaju anglicky je najpouzivanejsi vyraz pussy. Pouziva ho takmer kazdy. Nikto to neberie nejako urazlivo.
Obcas nie je na skodu prihovarat sa slecnam v ich rodnom jazyku, celkovo to zlepsi vibe a na 90% ich rozosmejete, specialne napriklad azijske zeny zboznuju ak sa beloch snazi rozpravat ich jazykom

Davam aj vyslovnost -> ako to vyslovit pre slovaka
Azia (na slovenskych na privatoch vyuzijete len prve 3)
Cinsky (mandarin) - 蜜穴 -> mi šüe ... alebo 逼 -> bí
Vietnamsky - Lồn -> lón ... Bé lồn -> bé lón
Thajsky - หี -> hí
Japonsky - まんこ -> manko ... おまんこ -> omanko
Korejsky - 보지 -> bo-dži
a este po nemecky a taliansky, hlavne taliansky jazyk je popularny , lebo sa ho niektore zeny ucia kvoli tomu, ze sa im paci alebo snivaju o Taliansku a tak.
Taliansky - Figa -> fíga ... Patatina (

Nemecky - Muschi -> muši
- Bregg
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2025 9:18 pm
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Pridávam sa do tábora, ktorý používa zámená on a ona. Ja "ho" mám a ona má "ju". Ale páči sa mi aj pipik a pipka. Ostal som úplne fascinovaný, keď jedna mladá zahlásila, že si hladila cikulu. Dovtedy som myslel, že cikulu mám ja..
Tak mi ju tiež pohladila.. 

Naposledy upravil/-a Bregg v Pi Júl 25, 2025 4:04 pm, upravené celkom 1 krát.
-
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 47 times
Cicina je taktiez casto pouzivane pre muzske prirodzenie. Alebo aj vtak ohnivak
ale pipik sme tomu hovorili ako deti ked sme ani nevedeli na co mame

Ale pre zenske som pocul suska, muslicka alebo pisula co mi pridu take divne takze pouzivam vyraz bud tam dole alebo vagina.

Ale pre zenske som pocul suska, muslicka alebo pisula co mi pridu take divne takze pouzivam vyraz bud tam dole alebo vagina.
- VikiTantra
- Dátum registrácie: St Apr 30, 2025 10:01 pm
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 15 times
Napríklad mojej malej hovoria mušlička, lastúrka, jaskynka, malá, pusinka, šuška či buchta alebo kundička.
Asi také najneutrálnejšie je len "ona" a potom v rámci konverzácie občas nadbehnem s nejakým pomenovaním, podľa toho aký je klient. Osobne mi nevadí ani keď klient povie aj "tá tvoja pička/piča"
Samozrejme u každej baby je to individuálne.
Asi také najneutrálnejšie je len "ona" a potom v rámci konverzácie občas nadbehnem s nejakým pomenovaním, podľa toho aký je klient. Osobne mi nevadí ani keď klient povie aj "tá tvoja pička/piča"

Samozrejme u každej baby je to individuálne.