Co viem (co som bol) tak bola vzdy sama. K akcii ako takej (oral, sex) sa tazko vyjadrit, je to subjektívne. Ja uz asi opakovat nebudem, resp. nebude z nej moja stalica, ale uurčite ju odporúčam aspon vyskúšat. Baba je v pohode. V podstate co je na foto je aj v realite. Fajka, sex, bez prolemov.futbalista napísal: Po Aug 04, 2025 5:37 pm Nema niekto skusenost s Alexxou? https://amaterky.sk/12697
Rad by som ju konecne vyskusal, samozrejme ze ma zaujima aka je v akcii a tiez dolezite ci je sama. Dik za info.
#12697 Alexxa,36
-
- Dátum registrácie: St Mar 05, 2025 11:29 am
- Has thanked: 69 times
- Been thanked: 74 times
#12697 Alexxa,36
Re: #12697 Alexxa,36
Pripájam sa ku lumperth. Zmiesane pocity, ale mozno sme si nesadli co je normalne. Bol som minuly rok v lete, zarazila ma otazka co som taky spoteny po sexe. Vonku 37 stupňov
byt bez klimy. Tak aky mám bytť? 65 kg nema ani nahodou lebo je to fakt kus ženskej a pri vyske 175 by slo o relatívne stihlu zenu. Odhadom mozem smelo povedat 80kg. Takze kus ženy. Prsia pekne, akcia taká no, nepamatam si ani. Ale ako pisem mohlo to byt sympatiami. Proste nejako sa nevedela nastavit a prislo mi ako keby to robila ze daj prachy a chod. Telo pokerovane ale pristane jej to. Skuste dalsi a napíšte
- futbalista
- Dátum registrácie: Po Aug 04, 2025 5:33 pm
Ale jej spravanie bolo normalne? Nebola oduta alebo tak nejako? Mna strasne lakaju tie prsia vyskusatNeregistrovaný napísal: Po Aug 04, 2025 6:47 pm Pripájam sa ku lumperth. Zmiesane pocity, ale mozno sme si nesadli co je normalne. Bol som minuly rok v lete, zarazila ma otazka co som taky spoteny po sexe. Vonku 37 stupňovbyt bez klimy. Tak aky mám bytť? 65 kg nema ani nahodou lebo je to fakt kus ženskej a pri vyske 175 by slo o relatívne stihlu zenu. Odhadom mozem smelo povedat 80kg. Takze kus ženy. Prsia pekne, akcia taká no, nepamatam si ani. Ale ako pisem mohlo to byt sympatiami. Proste nejako sa nevedela nastavit a prislo mi ako keby to robila ze daj prachy a chod. Telo pokerovane ale pristane jej to. Skuste dalsi a napíšte
Prsia ma fajne. len no ten taky prístup ako keby bola znudena alebo sa jej nechcelo to všetko polazil. Chod skúsiť a napíš ako bolo. Ale urcite odporúčam na začiatku zobrať co najnižšiu cenu a najkratší cas.futbalista napísal: Po Aug 04, 2025 9:14 pmAle jej spravanie bolo normalne? Nebola oduta alebo tak nejako? Mna strasne lakaju tie prsia vyskusatNeregistrovaný napísal: Po Aug 04, 2025 6:47 pm Pripájam sa ku lumperth. Zmiesane pocity, ale mozno sme si nesadli co je normalne. Bol som minuly rok v lete, zarazila ma otazka co som taky spoteny po sexe. Vonku 37 stupňovbyt bez klimy. Tak aky mám bytť? 65 kg nema ani nahodou lebo je to fakt kus ženskej a pri vyske 175 by slo o relatívne stihlu zenu. Odhadom mozem smelo povedat 80kg. Takze kus ženy. Prsia pekne, akcia taká no, nepamatam si ani. Ale ako pisem mohlo to byt sympatiami. Proste nejako sa nevedela nastavit a prislo mi ako keby to robila ze daj prachy a chod. Telo pokerovane ale pristane jej to. Skuste dalsi a napíšte