#28458 Carina, 24

Recenzie a skúsenosti s Vandrovníčkami ponúkajúcimi eskort a sex priváty na Slovensku. Zistite, kde práve pôsobia a vaše zážitky.
Používateľov profilový obrázok
kebudko
Dátum registrácie: So Máj 17, 2025 9:58 am
Been thanked: 2 times

#28458 Carina, 24

Príspevok od používateľa kebudko »

Ahojte
Kto chce fajn kočku tak nech sa páči už dlho mi žiadna takto nesadla.
Baba aktuálne v PB čo sa týka bytu tak pohoda všetko ako ma byť samozrejme je aj veľký uterák.
Dohovor cez whatsapp baba je z UA všetko v pohode.
Ale poďme k veci
Prišiel som chvíľu som čakal pred panelákom kým prišla pre mňa. Na byte po príchode dohodneš čo chceš na ako dlho pripadne niečo extra v inzeráte sú dve ceny na praktiky 20 a 30 ale na mieste bolo všetko 30.
Dal som hodinku a par veci navyše. Sprcha
A už ma čakala hneď sa ku mne pritulila žiadne ponáhľanie pomaličky potom sme sa zrazu ocitli na posteli. Sama sa priznala že sa rada bozkáva ale vraj to záleží aj na sympatiach.
Fajku hodnotím na 9/10 lebo bola s gumou ale inak by to bolo 10/10. Dali sme aj 69 a jedno kolo bolo za mnou.
Celé si to veľmi užívala . V druhom kole jemný start sex na viac poloh. Nasledovala ani čas druhá sprch ešte krátky pokec. A domov za mňa prístup GFE aj keď to neuvádza ale bolo to super.

https://amaterky.sk/28458
Používateľov profilový obrázok
Austin
Dátum registrácie: So Aug 02, 2025 2:53 pm
Been thanked: 2 times

Re: #28458 Carina, 24

Príspevok od používateľa Austin »

Bol som aj ja. Na začiatok pár negatív:
Tie jej fotky sú buď staršie, alebo sú celkom dosť upravené. V reále je trocha plnšia. Vôbec nie veľmi a mne sa také páči, taže mi to vôbec nevadilo. Telo má krásne pevné, prsia luxusné, žiadny problém.
Po druhé, slovensky sa nedohovoríš, treba len anglicky. Mne to vôbec problém nerobí a skôr ma to baví ale pre niekoho by to mohla byť prekážka.
Tu akékoľvek náznaky negatív končia a ďalej už je všetko úplná fantázia. Fakt toto je ako z učebnice GFE.
Zjavne sa rada bozkáva a ide jej to. Je strašne prítulná a maznavá a rada sa túli. Aj pokec bol fajn a vobec nebol márny.
Fajka ozaj luxusná (aj s gumou), aj sex super, proste plný počet bodov.
Nebude tu už dlho, určite doporučujem choďte. A choďte na hodinu, fakt to za to stojí.
Napísať odpoveď

Návrat na "Cestovateľky"