#28393 Shakira 18

Zbožňované aj zatracované: Latinky na Slovensku – výmena skúseností, názorov a recenzií na eskorty a sex priváty s latinskoamerickými ženami.
Používateľov profilový obrázok
pfan
Dátum registrácie: Pi Júl 04, 2025 5:41 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

#28393 Shakira 18

Príspevok od používateľa pfan »

Chcel som vyskúšať niektorú z tých nových latiniek, ktoré boli v Košiciach.

Napísal som najskôr Mia (https://amaterky.sk/27775) - dala mi adresu poblíž centra, Komenského. Na mieste mi napísala, že nemá kľúče od dverí a prestala odpisovať. Neskôr som zistil, že žiadne také dievča na byte ani nebolo.

Napísal som Shakire (https://amaterky.sk/28393). Poslala ma na rovnakú adresu a problém s kľúčom na rozdiel od kolegyne nemala. Pustila ma dnu a nastal šok. Otvorila mi obtlstlá žena, ktorá sa v žiadnom prípade nezhodovala s fotkami v inzeráte. Povedal som jej, že som prišiel za Shakirou, tak mi ešte skúsila dohodiť kamarátku - rovnakú váhovú kategóriu (nezhodovala sa so žiadnou latinkou v inzeráte) . To som nedal, takže otočka.

Rezultát: neodporúčam :!:
Používateľov profilový obrázok
King of pop
Dátum registrácie: So Apr 26, 2025 4:15 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 12 times

Re: #28393 Shakira 18

Príspevok od používateľa King of pop »

Shakira, Sol, Dior, Amor, Camilla, táto slečna vystriedala rôzne pracovné mená. Musím ale povedať, že skutočne existuje a 2 inzeráty naraz za jednu dobu svedčia, že je celkom hviezdou skupiny. Prvýkrát som šiel myslím za nejakou Valery podobných rozmerov štíhlej študentky vysokej školy, ako má aj Shakira. Dohovor bol v poriadku, navigovanie a čakanie na otvorenie dverí asi 5 minút. Otvorila mi ich práve Shakira a ešte jedna dievčina. Shakira hneď po pozdrave vraví, že Valery je busy, nech si vyberiem z nej alebo vedľastojacej kamošky. Opýtal som sa, či sú ceny rovnaké, čo potvrdila. Vybral som si Shakiru, čo mi stále príde ako lepší výber z tých dvoch možností, aj keď jej kolegyňu som neskúšal. Keď som sa jej po pár mesiacoch ozval druhýkrát, napísal som, že chcem ju a nie inú jej kolegyňu a tak aj našťastie bolo a nikdy už nedošlo ku žiadnej zámene. Raz mi bohužiaľ neodpovedala, keď som bol už pred vchodom a po polhodine napísala, že zaspala a nahovorila ma ísť k nej v ten večer.

Priniesla uterák, osprchoval som sa, no po sprche vidím, že uterák nebol dobre vypratý. Z ďalších návštev sa mi nepáčilo, že čistý uterák pre mňa nemala, čo ale aspoň povedala a že som sa dozvedel, že má krámy až po finiši.

Orál som s ňou myslím nikdy nemal, vždy ma naladila dotykmi po tele a bozkami, ako pravá frajerka, ktorú vie zahrať aj žiarlivú. Vždy som sa s ňou ráád porozprával, jej angličtina je obstojná a v komunikácii je hravá a dobre naladená. Lízať sa nechá rada, ale nie dlho, po pár minútach sama naznačuje, načo prišiel čas. Polohy mení ochotne, zvláda aj tvrdý sex, dokáže mať aj ruku na krku, aj si ju tam dá sama, ale samozrejme, nič extrémne. Rada škriabe po chrbte aj bruchu. Raz si krátko zavolala s nejakou ženou, keď som to s ňou ešte nedokončil, ale dala sa mi na brucho, ja som pokračoval a vôbec mi to nevadilo.

GFE je výborne, ale kvôli nie vždy stopercentnej hygiene a nie úplne spoľahlivému dohovoru je to pre mňa na zváženie.

Dohovor a jeho serióznosť: 5/10
Hygiena: 5/10
Orál: nemal som
Sex: 10/10
Prístup pri službe: 9/10
GFE: 10/10
Napísať odpoveď

Návrat na "Latinky - výmena skúseností"