#8101 Anal Eli, 30, Zvolen
Re: #8101 Anal Eli, 30, Zvolen
Ahojte, chlapi aku ma tato dama postavu?
Je to už také rozkysnuté, alebo je pekna postava?
- Stary cap
- Dátum registrácie: So Máj 31, 2025 7:37 pm
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Pri eli som bol pred rokom ked som išiel z Popradu do Lucenca. Už vtedy boko guľatejšia, ako na foto. A jedla predtym pizuu, takže bolo dost hodne citit cesnak. Pre mna nikdy viac.Madridko napísal: St Jún 04, 2025 2:45 pm Ahojte, chlapi aku ma tato dama postavu?
Ja som k nej chodieval keď bola mladšia cca 6 r dozadu. Byvala na Zlatom potoku vyškovu činzak. Takže vytahom hore, dosť nekomfort. Bola ok, ale povroku zmena, drzejšia a boli vidno, ze jej chutí papať. Cize ak tu niekto pisal , ze pribrala tak to je iste pravda. Do tvare pekná, mám rad tmavšie. Sex bol tiež dobry, nemasitila si mušlu gelmi, asi to mala rada, takze prirodzene vlhká.Trošku uzsia, len jej chybala dynamika. Skor je to subka ktora sa necha viest.
MALACHIT tak to si sa troska zmylil ohladne Eli ja k nej chodim od začiatku ako je vo Zvolene a baba vobec nebola v paneláku ano pracovala na XXX ale v domčeku označením XXX boli to také 4 domčeky vedľa seba označené A B C D a baba vyzera dobre a vôbec nieje guľatá a viem to lebo k nej chodim doteraz
- admin
- Site Admin
- Dátum registrácie: So Mar 01, 2025 10:21 pm
- Has thanked: 236 times
- Been thanked: 105 times
AhojKarol napísal: Ut Jún 10, 2025 9:53 am MALACHIT tak to si sa troska zmylil ohladne Eli ja k nej chodim od začiatku ako je vo Zvolene a baba vobec nebola v paneláku ano pracovala na XXX ale v domčeku označením XXX boli to také 4 domčeky vedľa seba označené A B C D a baba vyzera dobre a vôbec nieje guľatá a viem to lebo k nej chodim doteraz
Nie presné adresy
No neviem ako vy ale ja som tu zo slečnou alebo by som mal povedať z dámou nemal super skúsenosť neviem či si tu dáma píše aj vlastné recenzie idem dať vlastnú skúsenosť
Vzhľad - 4/10 ( tipol by som jej takých 38) a vyzerala ako polocigánečka ale nemusí byť nehádam sa a postava +10kg ten vek tam cítiť
Akcia - 3/10 snažila sa ale nebolo to prirodzene prišla mi sem tam až arogantná a drzá ako napísal kolega vyššie lepšie vyhoniť a ušetriť
Cena pomer a výkon - 2/10 za OB 30+ za Anál 30+ a za lízanie 20+ 30min 70e na takú dámu dosť vysoké ceny
Vzhľad - 4/10 ( tipol by som jej takých 38) a vyzerala ako polocigánečka ale nemusí byť nehádam sa a postava +10kg ten vek tam cítiť
Akcia - 3/10 snažila sa ale nebolo to prirodzene prišla mi sem tam až arogantná a drzá ako napísal kolega vyššie lepšie vyhoniť a ušetriť
Cena pomer a výkon - 2/10 za OB 30+ za Anál 30+ a za lízanie 20+ 30min 70e na takú dámu dosť vysoké ceny
Za mňa pozitívna skúsenosť cca mesiac dozadu.
Veľmi milá, príjemná, pekná do tváre. Fotky má z dobrých uhlov - kilá navyše nie sú vidieť. Ale nič tragické, len obliny na správnych miestach.
Nemala problém s polohami, dokonca sa (vraj) urobila, keď som sa jej hral s prsiami.
Určite na opakovanie.
Veľmi milá, príjemná, pekná do tváre. Fotky má z dobrých uhlov - kilá navyše nie sú vidieť. Ale nič tragické, len obliny na správnych miestach.
Nemala problém s polohami, dokonca sa (vraj) urobila, keď som sa jej hral s prsiami.
Určite na opakovanie.
Eli je super. Bol som u nej viac krát a vždy to bolo fajn. Je milá, podľa mňa aj pekná. Vek neviem odhadnúť a ani na tom nejak moc nezáleží. Ak aj má viac, tak nie o veľa. Fotky niektoré sú aktuálne a niektoré sú asi staršie alebo čo. Nečakaj štíhle 50kg dievčatko ale ani žiadnu moletku, proste je tak akurát.
Jej prístupu podľa mňa neni čo vytknúť. Keď si k nej milý a ohľaduplný, tak je aj ona a myslím si, že ju to baví.
Anál neviem zhodnotiť lebo ja som bol vždy len na klasiku a tá bola vždy na výbornú.
Byt je v centre, aleparkovať treba ďalej a prejsť sa. Inak všetko bez problémov.
Jej prístupu podľa mňa neni čo vytknúť. Keď si k nej milý a ohľaduplný, tak je aj ona a myslím si, že ju to baví.
Anál neviem zhodnotiť lebo ja som bol vždy len na klasiku a tá bola vždy na výbornú.
Byt je v centre, aleparkovať treba ďalej a prejsť sa. Inak všetko bez problémov.