#23945 Viki, 26, Bratislava - Petržalka
- Chrakter
- Dátum registrácie: Pi Jún 13, 2025 6:26 am
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Re: #23945 Viki, 26, Bratislava - Petržalka
Bol som minulý rok cca v septembri a zdalo sa mi že som sa jej hnusil bola taká odmerana. Vyzirovo pekná ale nepáčili sa mi také znamienka čo mala na hrudi. Inak pekná aj byt pekný len za tu cenu neviem no asi sme si len nesadli pôjdem ju pozrieť ešte raz a dám vedieť
- VikiTantra
- Dátum registrácie: St Apr 30, 2025 10:01 pm
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 15 times
Prečo si túto recenziu napísal až teraz a nenapísal si ju už skôr, keď to bolo aktuálne?Chrakter napísal: Ut Jún 24, 2025 3:33 pm Bol som minulý rok cca v septembri a zdalo sa mi že som sa jej hnusil bola taká odmerana. Vyzirovo pekná ale nepáčili sa mi také znamienka čo mala na hrudi. Inak pekná aj byt pekný len za tu cenu neviem no asi sme si len nesadli pôjdem ju pozrieť ešte raz a dám vedieť
Ja voči klientom zhnusenie necítim, nemám prečo, takže v tomto by som vážila slová.
Ak sa klient správa neprimerane a nerešpektuje pravidlá, tak vtedy si držím odstup, čo si myslím, že je z mojej strany pochopiteľné.
Ak sa necítiš v mojej spoločnosti dobre, máš problém s mojím výzorom a cenou, nevidím dôvod na opakovanie stretnutia.
Viki je malička samička s krásnym telom, bol som u nej cez zimu ta slečna bola fskt úžasná. Otvorila mi nie v sexi outfite skôr tak normálne oblečená čo mňa vzrušovalo. Musím že sme si sadli aj napriek viac ako 35 ročnému vekovemu rozdielu. Dal som s ňou spoločnú masáž za 150€ Za hodinu. Po sprche ma čakala už v sexi pradielku s topánkami s vysokým podpätkom čo som jej hneď vyzul aby som si užil aká je malička. Poprosil som ju hneď na začiatku aby si ho zobrala do tých maličkých rúk čo vyhovela a udržiavala očný kontakt. Robila to moc príjemne ma šikovne ručičky. Bola pri tom ticho mal som pocit že je napätá z toho že bol medzi nami veľký vekový rozdiel ale mne sa to páčilo ako sa na mňa len tak nevine a Troska zahanbene usmieva. Potom som si ju chytil a položil na posteľ ( nechala sa ) roztiahol jej nohy a vyzliekol nohavičky a podprsenku a začal ju bozkávať po tele. Voňavé jemne telo… potom sa ma ujala ona a prv si ho začala obtierat o jej stehná bol tvrdý ako kameň . Krásna masáž len ma prekvapuje že tu píšete ska je výrečná no pri mne sa hanbila ( mám už po 70ke) to bude ssi tým bola super vôbec mi to nevadilo opakovanie určite ked budem na tom zdravotne lepšie .
- pedro.gum
- Dátum registrácie: St Júl 30, 2025 10:29 am
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 2 times
Keď čítam diskusiu ku Viki, prekvapuje ma, kam niektorí zablúdili.
Rozhodnutie: Za mňa - na Viki mi nesiahajte! Super skúsenosť!
Odôvodnenie:
- lokalita - diskrétna (bezpečnostné kamery sú dnes už asi súčasťou každej novej bytovky)
- novostavba
- byt, sprcha, všetko čisté, upratané, krásne, všetko tip top
Viki - FAKT útla, ale, ako sa vraví, dobrého moc nenarastie a Viki je super. Podľa mňa krásne, jemné, sympatické žieňa.
- fotky sedia, je to ona
- vek - nepočítal som jej letokruhy, ale môj odhad je, že sedí
- bol som prvý krát, ale prišlo mi to, akoby sme sa poznali, neviem, ako to robí, ale super
- pokec, sprcha, šlo sa na vec
- masáž som si užil, či skôr vychutnal
- no a keď v závere na mňa vypulila svoj zadoček tak, že stačilo našpúliť pery a došlo by k hrubému porušeniu pravidiel, tak som sa opustil
Ako bonus mi pri masáži odblokovala chrbticu, takže som od nech odchádzal doslova znovuzrodený.
Odporúčanie: V izbe nebolo zrkadlo, preto odporúčam doplniť izbu o riadne veľké zrkadlo.
Na základe vyššie uvedeného skutkového stavu som vydal rozhodnutie ako je uvedené vo výrokovej časti.
Dodatok: K Viki som sa dostal na odporúčania prispievateľov, za čo im ďakujem.
Rozhodnutie: Za mňa - na Viki mi nesiahajte! Super skúsenosť!
Odôvodnenie:
- lokalita - diskrétna (bezpečnostné kamery sú dnes už asi súčasťou každej novej bytovky)
- novostavba
- byt, sprcha, všetko čisté, upratané, krásne, všetko tip top
Viki - FAKT útla, ale, ako sa vraví, dobrého moc nenarastie a Viki je super. Podľa mňa krásne, jemné, sympatické žieňa.
- fotky sedia, je to ona
- vek - nepočítal som jej letokruhy, ale môj odhad je, že sedí
- bol som prvý krát, ale prišlo mi to, akoby sme sa poznali, neviem, ako to robí, ale super
- pokec, sprcha, šlo sa na vec
- masáž som si užil, či skôr vychutnal
- no a keď v závere na mňa vypulila svoj zadoček tak, že stačilo našpúliť pery a došlo by k hrubému porušeniu pravidiel, tak som sa opustil

Ako bonus mi pri masáži odblokovala chrbticu, takže som od nech odchádzal doslova znovuzrodený.
Odporúčanie: V izbe nebolo zrkadlo, preto odporúčam doplniť izbu o riadne veľké zrkadlo.
Na základe vyššie uvedeného skutkového stavu som vydal rozhodnutie ako je uvedené vo výrokovej časti.
Dodatok: K Viki som sa dostal na odporúčania prispievateľov, za čo im ďakujem.