#5424 Mellynda, 31, Bratislava - Nové Mesto

Tantra a Nuru masáže v Bratislave? Vaše skúsenosti a diskusie o erotických masážach v Bratislavskom kraji. Tipy na salóny a masérky
Používateľov profilový obrázok
Flanker
Dátum registrácie: Št Mar 13, 2025 6:51 am
Has thanked: 33 times
Been thanked: 21 times

#5424 Mellynda, 31, Bratislava - Nové Mesto

Príspevok od používateľa Flanker »

Niekto v starom fóre napísal, že Mellynda je „penisová liečiteľka“. A ja to môžem len potvrdiť, teda v tom najlepšom slova zmysle. Prvýkrát som ju navštívil asi pred 9 rokmi a neskôr som ju navštevoval pravidelne. Patrí k najlepším stáliciam tejto scény. Má naozaj veľmi šikovné ruky a neskutočný cit pre odďaľovanie orgazmu. (Hudobník by povedal, že má dokonalý „prstoklad“ a ja si myslím, že na „nástrojoch“ by dokázala „cvičiť“ aj viac než hodinu.) Pre masáže má vhodné fyzické predpoklady, ktoré aj využíva. Má na pohľad veľmi pekné a na dotyk veľmi príjemné väčšie prirodzené prsia, ktorými vie potešiť aj priaznivcov masáží „telo na telo“. Na úvod som využíval príjemný tantrický rituál alebo ešte príjemnejšie spoločné sprchovanie. (Obe alternatívy by zrejme v prípade dohody bolo možné vynechať.) Masáže v jej podaní sú také kľudnejšie, nejaké „dynamické jazdy s gymnastickými akrobaciami“ nečakajte. Prechod masáže z polohy ležiac na bruchu do polohy na chrbte vie (pre mňa dokonale) spríjemniť masážou zozadu (v polohe na štyroch) a som presvedčený o tom, že v tejto „disciplíne“ nemá žiadnu reálnu konkurenciu. Niekto napísal, že má šikovné aj nôžky (footjob).
Boli tvrdenia, že Mellynda sa nevie usmievať. Ja to vidím tak, že žiaľ, má dôvody úsmevmi šetriť. Úsmev má však veľmi pekný, len jej treba dať na ten úsmev dôvod. Je menej komunikatívna a čo sa týka masáže, je dosť sústredená na prácu, pričom však nezabúda na občasný očný kontakt. Súhlasím s tým, že za GFE si Mellynda aj po opakovaných návštevách zaslúži len nižšie známky, na druhej strane však jej masáže boli pre mňa všeobecne lepšími zážitkami, než dovtedy ktorékoľvek moje sexuálno-erotické zážitky.
Príjemné je a nebola to len moja skúsenosť, že zaplatený čas uvedený v inzeráte sa naozaj venovala zákazníkovi. (Nebol to čas od príchodu do bytu po odchod, čo je dnes žiaľ už takmer štandard.)
Jej fotky sú aktuálne, bez úprav a vek uvedený v inzeráte tiež odpovedá realite. Debata na tému ženskej krásy je tu naozaj zbytočná: Mne sa vždy veľmi páčila. Je veľmi ženská, prirodzená, bez tetovaní a bez piercingov, nefajčiarka.
Mellynda je podľa mňa určite dobrá voľba aj pre začiatočníkov.
V byte robí sama, masíruje v dostatočne priestrannej izbe na matraci s veľkým zrkadlom po boku. Slovenka, dohovor priamo s ňou telefonicky bez problémov. Ďalšie pozitíva sú lokalita a dostupnosť bytu, pekná kúpeľňa, čistota a dodržiavanie hygienických štandardov, diskrétnosť vstupu do bytového domu, dostupné parkovanie, v blízkosti aj bezplatné.

https://amaterky.sk/5424
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 268 times
Been thanked: 252 times

Re: #5424 Mellynda, 31, Bratislava - Nové Mesto

Príspevok od používateľa S_26 »

Podpisujem všetko uvedené, veľmi presná recenzia. Spolu s Amiou a Salmou je podľa mňa top3 čo sa týka toho čo s vašim nástrojom dokážu a jako má celú "choreografiu" premakanú. Bol som už dávnejšie ale stále si pamätám ako mi až prsty na nohách brneli po tom čo so mnou stvárala. Jednoducho top masážnický zážitok.
McNulty
Dátum registrácie: Št Jún 26, 2025 9:10 am
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa McNulty »

Som prekvapeny ze tu nie je viac pozitivnych ohlasov, za mna jednoznacne topka. Chodim pravidelne aj ked sem tam s dlhsimi prestavkami. Vzdy som bol spokojny. Nema telo modelky ale to nie je potrebne na super zazitok, pokozku ma neskutocne jemnu, jej ruky presne vedia co, kedy a ako. Parkovanie v nedalekom OC Central a par minut peso ku nej na byt. Co by som velmi vyzdvihol je cena za ktoru si dovolim tvrdit ze lepsiu masaz nedostanete. Dnes ked uz Amia pyta vyse 150, Vaness za vzajomnu 140 je Mellynda pre mna jasna volba.
Cezeta513
Dátum registrácie: Ne Jún 29, 2025 12:39 pm
Been thanked: 2 times

Príspevok od používateľa Cezeta513 »

U Mellyndy som bol dvakrát s odstupom asi dvoch rokov. Postavu nemá ako z katalógu ale mňa neuveriteľne priťahuje. Ma krásne, veľké, pravdepodobne prirodzene prsia. Z tých som hotový najviac. Zvyšok tela je taky, ze ho je za čo chytiť. Rozhodne však nema nadváhu a aj baculka je veľmi silné slovo. Do tváre je pre mňa veľmi pekná a zaujímavá. Čistota, voňavá, byt neďaleko oc vivo, parking bezproblémový avšak platený. Prístup do domu troska komplikovanejší, ide sa cez viacero brán ale Mellynda vás znaviguje. Baba je to veľmi milá, slušná, povedal by som až ibtrovertnejsia a akoby hambliva. Veľa toho nenahovori ale zato svojimi službami to veľmi ľahko vykompenzuje. Mellynda masíruje úžasné a najmä úplne dodržiava čas. Ak si vyberiete hodinku, tak ta masáž ozaj tu hodinku trva. Priebeh masáže je taky klasický ako u iných báb. Nechýba masáž prostaty a hlavne jej technika masírovanie penisu je úplne skvelá a bezkonkurenčná :) od Mellyndy odídete ako vymeneni. Perfektný relax a na dnešnú dobu aj ferova cena :)
Beatman365
Dátum registrácie: Po Máj 26, 2025 2:41 pm
Has thanked: 17 times
Been thanked: 25 times

Príspevok od používateľa Beatman365 »

McNulty napísal: Št Jún 26, 2025 9:36 am Som prekvapeny ze tu nie je viac pozitivnych ohlasov, za mna jednoznacne topka. Chodim pravidelne aj ked sem tam s dlhsimi prestavkami. Vzdy som bol spokojny. Nema telo modelky ale to nie je potrebne na super zazitok, pokozku ma neskutocne jemnu, jej ruky presne vedia co, kedy a ako. Parkovanie v nedalekom OC Central a par minut peso ku nej na byt. Co by som velmi vyzdvihol je cena za ktoru si dovolim tvrdit ze lepsiu masaz nedostanete. Dnes ked uz Amia pyta vyse 150, Vaness za vzajomnu 140 je Mellynda pre mna jasna volba.
Caves pocuj ked ju porovnas do tvare s Amiou napr.? Ako by si ju zaradil? Viac sexi menej alebo cca to iste?

Postavu neriesim to vidim na foto.
Goodlyman
Dátum registrácie: Št Máj 29, 2025 9:21 pm
Has thanked: 56 times
Been thanked: 10 times

Príspevok od používateľa Goodlyman »

Beatman365 napísal: Št Júl 17, 2025 3:38 pm
McNulty napísal: Št Jún 26, 2025 9:36 am Som prekvapeny ze tu nie je viac pozitivnych ohlasov, za mna jednoznacne topka. Chodim pravidelne aj ked sem tam s dlhsimi prestavkami. Vzdy som bol spokojny. Nema telo modelky ale to nie je potrebne na super zazitok, pokozku ma neskutocne jemnu, jej ruky presne vedia co, kedy a ako. Parkovanie v nedalekom OC Central a par minut peso ku nej na byt. Co by som velmi vyzdvihol je cena za ktoru si dovolim tvrdit ze lepsiu masaz nedostanete. Dnes ked uz Amia pyta vyse 150, Vaness za vzajomnu 140 je Mellynda pre mna jasna volba.
Caves pocuj ked ju porovnas do tvare s Amiou napr.? Ako by si ju zaradil? Viac sexi menej alebo cca to iste?

Tak zrovna tieto dve mi pídu až neporovnatelné 😀 Amia je taka herečka vyfintená a Melynda do tváre skôr normálna baba.
Inak bol som u nej niekoľkokrát, ale mne tam chýba ta živočíšnosť ktorú sem priniesli viaceré UK masérky, samozrejme masáž dobrá, ale možno to bolo mnou, ale ja som u nej nikdy nemal tu atmosferu ktoru mam rad. Samozrejme pre masaznikov je toto “must” a urcite treba ist skusit
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 268 times
Been thanked: 252 times

Príspevok od používateľa S_26 »

Podpisujem sa pod toto. Tie UA masérky sú často veľký náboj, erotično, všeličo, ale masáž taká bežnejšia (okrem Lilu a Simonky tie sú extra-trieda).
Mellynda je výnimočná ale práve tou masážou, každý chmat perfektne ovláda a celková dramaturgia vyskladaná perfektne. Veľa masérok je o erotične, aj Amia v tom vie byť super, to u Mellyndy nečakajte, ale Mellynda je PANI MASERKA. Určite povinná jazda, komu sadne už nebude chodiť inam, komu nesadne aspoň uvidí ako vyzerá dokonalá erotická masáž po ktorej sa vám chvejú aj prsty na nohách:)
Goodlyman napísal: Št Júl 17, 2025 4:23 pm
Beatman365 napísal: Št Júl 17, 2025 3:38 pm

Tak zrovna tieto dve mi pídu až neporovnatelné 😀 Amia je taka herečka vyfintená a Melynda do tváre skôr normálna baba.
Inak bol som u nej niekoľkokrát, ale mne tam chýba ta živočíšnosť ktorú sem priniesli viaceré UK masérky, samozrejme masáž dobrá, ale možno to bolo mnou, ale ja som u nej nikdy nemal tu atmosferu ktoru mam rad. Samozrejme pre masaznikov je toto “must” a urcite treba ist skusit
morgie15
Dátum registrácie: So Máj 03, 2025 9:35 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Príspevok od používateľa morgie15 »

U Mellyndy som bol (uz je ta davno - 2019), a patrim asi k tym par ludom, co im ta masaz az tak nesadla. A pravdupovediac odvtedy, a to je uz dost rokov, mi obcas chodi po rozume, ako je to mozne a co sa stalo inak, ale 100 ludi, 100 chuti, alebo som mal iba prehypovane ocakavania :)

Dievca bolo velmi pekne a velmi mile (nie prilis ukecana - co ja beriem ako vyhodu), ale ta masaz ma neocarila ani erotickym nabojom, ani nejakymi super strhujucimi dotykmi, takze uz som potom neopakoval.
eagle
Dátum registrácie: Ne Júl 27, 2025 3:43 pm
Been thanked: 2 times

Príspevok od používateľa eagle »

Toto dievca od vedla mne naopak vyhovuje. Trosku hanbliva ale akonahle sa ulozis na brucho spusti dobre nacvicenu symfoniu. Velmi prijemna B2B, zrkadlo je velke plus. U mna urcite top 3 (kde mne zas nesedi Amia, ktora posobi velmi strojene, ale to asi moja chyba:).
Bytik skromny, starsi ale cisty. Myslim, ze sukromie v pohode.
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Bratislavský kraj"