#16469 Lenka, 39, Zvolen

Erotické služby Banská Bystrica a okolie: diskusie a vaše skúsenosti so sex privátmi a eskortmi v Banskobystrickom kraji. Tipy a odporúčania.
Používateľov profilový obrázok
Jopo
Dátum registrácie: Po Apr 07, 2025 5:13 pm
Has thanked: 7 times

#16469 Lenka, 39, Zvolen

Príspevok od používateľa Jopo »

Od Lenky by sa mali ostatné amatérky učiť ako sa má robiť toto remeslo. Chodieval som k nej cca od roku 2017 vtedy robievala ešte análik. Teraz inzeruje len občas. Fotky sedia sú jej. Čaká ťa upravená a navoňaná za mňa asi najlepší prístup na private aký som zažil.

https://amaterky.sk/16469
Mirik1408
Dátum registrácie: Po Mar 17, 2025 11:35 pm
Been thanked: 1 time

Re: #16469 Lenka, 39, Zvolen

Príspevok od používateľa Mirik1408 »

No dam cerstvu skusenost sice ako panic cize skusenym to asi moc nepomoze pretoze nemam s cim porovnat.
Takze baba zdvihla hned, strasne prijemny hlas, dohodol som sa na hodku.
Za 10 minut som bol u nej, byt na celkom frekventovanej ulici ale ked som zavolal zdvihla hned a hned otvorila takze pohoda.
Dvere otvorila krasne opalena slecna s peknymi prsiami a paradnou postavou na svoj vek.
Bola velmi mila.
Dohodli sme sa co ako zaplatil som ponukla kavu pitie dala ciste uteraky a siel som do sprchy.
Na zaciatok som dal masaz aby som sa trochu uvolnil potom som sa otocil nasadila gumu a zacala fajcit(ako? neviem posudit :D ale pacilo sa mi to)
Potom sme menili niekolko poloh nemala s tym problem dokonca som skusil polohu co este nerobila :D(ani s tym nemala problem)
Bohuzial asi kvoli stresu alebo comu som sa nevedel spravit ale to nieje chyba slecny.
Takze hodnotim pozitivne
Dam aj nejake moje hodnotenia ako som to citil ja
Prostredie 7/10 (obycajny byt)
Pristup 10/10
Postava 9/10
Sex 7/10 (necitil som sa nejak sikovne proste mi to neslo nastavit sa atd.)
McDavid
Dátum registrácie: So Jún 21, 2025 4:44 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Príspevok od používateľa McDavid »

Jopo napísal: Ne Máj 18, 2025 10:09 pm Od Lenky by sa mali ostatné amatérky učiť ako sa má robiť toto remeslo. Chodieval som k nej cca od roku 2017 vtedy robievala ešte análik. Teraz inzeruje len občas. Fotky sedia sú jej. Čaká ťa upravená a navoňaná za mňa asi najlepší prístup na private aký som zažil.

https://amaterky.sk/16469
Skus sledovat jej inzerat,ona ten anal z casu na cas prihodi do ponuky a o par dni zase stiahne,nema to az tak rada...inak ja ked som tam bol a otvorila skoro som onemel,lebo sa neskutocne podoba na moju susedku a to mi doslova vyhodilo poistky...
Austin
Dátum registrácie: So Aug 02, 2025 2:53 pm
Been thanked: 2 times

Príspevok od používateľa Austin »

U Lenky som bol ani neviem koľko krát, a vždy to bol jeden z najlepšie, ak nie rovno najlepšie stravený čas na priváte v bystrickom kraji. Robí všetko pre to, aby si sa u nej cítil príjemne. Stači k nej byť milý a ohľaduplný a ona ti to oplatí.
Vek sa ťažko odhaduje, podľa mna sedí. Fotky sedia tiež, čaká ťa presne to čo vidíš na fotkách. Vzhľad hodnotiť nemá cenu, každému sa iné páči. Podľa mňa je pekná a telo má super.
Byt v centre. Vždy som bez problémov zaparkoval a do minúty bol u nej v byte.
Oblečená vždy v krásnom prádle. Žiadne že otvorí ti v teplákoch a keď prídeš z kúpelne tak už je rovno vyzlečená. Dostaneš aj predohru jak sa patrí.
Jediný problém s ňou je vychytať ju lebo pracuje len dakedy a inzerát zapína len na čas kedy pracuje. Takže vačinou vtedy keď ty máš chuť a čas, tak nepracuje a nevieš kedy bude. Inak neni o čom a rozhodne stojí za každý cent, ktorý jej dáš.
Napísať odpoveď

Návrat na "Banskobystrický kraj"