#27430 #28320 Sara, 33, Bratislava - Karlova Ves

Tantra a Nuru masáže v Bratislave? Vaše skúsenosti a diskusie o erotických masážach v Bratislavskom kraji. Tipy na salóny a masérky
Používateľov profilový obrázok
JohnnyT
Dátum registrácie: Ne Jún 29, 2025 10:28 pm
Been thanked: 1 time

#27430 #28320 Sara, 33, Bratislava - Karlova Ves

Príspevok od používateľa JohnnyT »

Saru som navštívil. Zaujala ma do takej miery, že ju chcem ešte lepšie spoznať. Je ako femme fatale a priznám, že by som s ňou išiel rád na obed. Som muž, čo ženy rešpektuje a zbožňuje zároveň, preto nebudem písať podrobnosti. Z rozhovoru pri masáži i po nej sme sa o sebe dozvedeli celkom dosť, takže sa nám asi podarilo vytvoriť armosféru dôvery. S masážami začala len nedávno a je skôr intuitívna (nie mechanistická). Má viac erotický nádych a nie je to masáž v pravom slova zmysle. Takže ak ste na celotelovu relaxáciu, navštívte radšej vaše osvedčené masérky. Sara veľmi dbá na nerizikový kontakt ale robí to veľmi pôvabne a nepôsobí to vôbec odťažito. Práve naopak - GFE je jej silná stránka.

https://amaterky.sk/27430
https://amaterky.sk/28320
Baldachyn
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 9:04 pm
Has thanked: 46 times
Been thanked: 69 times

Re: #27430 #28320 Sara, 33, Bratislava - Karlova Ves

Príspevok od používateľa Baldachyn »

Teda zaujímavá recenzia, kde sa viac dozviem o tebe a tvojej úcte k ženám, než o priebehu či podrobnostiach masáže....
V rámci vzájomnej masáže je dovolené čo? Dotyky po celom tele, mimo intímnej zóny, bozky po tele?
joey
Dátum registrácie: Po Máj 19, 2025 8:36 am
Been thanked: 2 times

Re: #27430 Sara, 33, Bratislava - Karlova Ves

Príspevok od používateľa joey »

Ja čo si pamätám masáž u nej, tak v rámci sympatií to bolo veľmi sexuálne nabité, vzájomne dotyky všade, dokonca bozkávanie, buď je Sárka dobrá herečka, alebo sme si tiež sadli. Bol to taký sex bez sexu, rozhodne odporúčam všetkým čo nepotrebujú vyslovene sex a vyhľadávajú gfe.
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 268 times
Been thanked: 252 times

Príspevok od používateľa S_26 »

Prosím vás a ako je to s lokalitou - a diskrétnosťou vchodu?
Radovan
Dátum registrácie: Ne Júl 13, 2025 4:15 pm

Príspevok od používateľa Radovan »

Ahojte, chcem zanechať recenziu na Saru z Karlovky. Navštívil som túto masérku a musím povedať, že som bol maximálne spokojný. Je veľmi milá, prítulná a zároveň má úžasne pozitívnu energiu, ktorá Vás uvoľní už pri vstupe. Rozhovor s ňou je prirodzený, príjemný a bez akýchkoľvek rozpakov.

Má naozaj krásne telo – štíhle, krásne tvarované nohy, dlhé tmavé vlasy a celkovo pôsobí veľmi príťažlivo.

Byt, v ktorom prijíma, je čistý, upravený a vkusne zariadený. Parkovanie aj prístup sú úplne bez problémov, čo určite ocení každý.

Odchádzal som maximálne spokojný, oddýchnutý a s úsmevom na tvári. Určite odporúčam každému, kto hľadá nielen kvalitnú masáž, ale aj príjemnú spoločnosť krásnej ženy.
S_26

AK sa nemylim slecna tu uz vlakno ma, asi zmenila inzerat ale myslim ze je to ta ista Sara
27430
admin
Site Admin
Dátum registrácie: So Mar 01, 2025 10:21 pm
Has thanked: 236 times
Been thanked: 105 times

Príspevok od používateľa admin »

S_26 napísal: Ne Júl 13, 2025 11:29 pm AK sa nemylim slecna tu uz vlakno ma, asi zmenila inzerat ale myslim ze je to ta ista Sara
27430
Ahojte

Poprosim o potvrdenie/vyvratenie tych co boli
S_26

Ja som bol preto som to pisal. Ale Dobre AK potvrdi AJ niekto dalsi,je to iny inzerat a AJ FOTO su Nove
admin napísal: Po Júl 14, 2025 5:28 am
S_26 napísal: Ne Júl 13, 2025 11:29 pm AK sa nemylim slecna tu uz vlakno ma, asi zmenila inzerat ale myslim ze je to ta ista Sara
27430
Ahojte

BelaLugosi
Dátum registrácie: Št Máj 22, 2025 10:49 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 16 times

Príspevok od používateľa BelaLugosi »

Sara

Dohoda: Cez WA, bez problémov.
Miesto: Je to taký ako keby nízky "činžiak" obohnaný železným plotom. Bránu vám otvorí z vnútra. Z toho čo rozprávala som pochopil že vo vnútri môžete aj parkovať (ja nechodím vlastným autom, takže viac som sa nevypytoval). Potom dvere do samotnej budovy vám taktiež otvorí z vnútra. Masáž prebieha v obróvskom byte, ktorý je čistý a vyzerá novo. Aj kúpeľňa je v pohode, sprcha má taký divný "ovládač" ale to nakoniec bez dopadu na zážitok.
Slečna: Na fotkách je to ona, ale keď som ja bol za ňou bola neskutočne moc opálená (možno tým že je leto?) a povedal by som že nižšia ako 167 cm. Inak je pekná, chudá ako na fotkách ale... a toto je absolútne môj subjektívny pohľad (!!!), zase je to veľmi chudá žena so zbytočne veľkými silikónmi. O tomto som bedákal už pri "Juliana tantra". Ale zase ak vás berú naozaj štíhle ženy s naozaj veľkými silikónmi (v pomere k telu!!!) tak si určite prídete na svoje...
Akt: Poctivá masáž telo na telo, nemá problém s (v rámci normálu) dotykmi, dokonca vás bozkáva po tele a dokáže sa skoro ako keby omotať okolo vás. Má na v ponuke viaceré pančušky a nemá problém si ich nechať nasadiť. Na konci môžete dokonca ejakulovať aj na jej telo (toto keď sa teraz na to zamýšľam, mnohé masérky nedovoľujú...). Sprcha pred aj po bez problémov. Na byte sme podľa mňa boli sami...
Opakovanie: Asi áno (pre mňa je to dosť od ruky...)

Addendum: Som si takmer istý, že predtým mala iné číslo inzerátu s rovnakým menom aj textom ...
Kukac
Dátum registrácie: Ut Apr 29, 2025 2:57 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Príspevok od používateľa Kukac »

S_26 napísal: Po Júl 14, 2025 9:14 am Ja som bol preto som to pisal. Ale Dobre AK potvrdi AJ niekto dalsi,je to iny inzerat a AJ FOTO su Nove
admin napísal: Po Júl 14, 2025 5:28 am
27430
Ahojte

Je to ta ista. Cez stary inzerat som dohadoval stretnutie, dostali sme sa aj k adrese, ale nakoniec to z mojej strany nevyslo. Novy inzerat, to iste cislo, ta ista adresa. A ked uz som sa dostal az sem, dam male zhodnotenie. Baba je fakt krasna, presne moj typ a aby nebolo malo je aj velmi mila a celkovo hodnotim celu navstevu velmi pozitivne a urcite sa rad vratim. Komunikacia/priestor/pristup, tu nie je co vytknut. Je to trochu ina masaz nez na aku som zvyknuty, ale veelmi eroticka a hlavne od krasnej kocky.
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Bratislavský kraj"