#16039 - Hriešne Masáže, 24, Bratislava - Petrzalka

Tantra a Nuru masáže v Bratislave? Vaše skúsenosti a diskusie o erotických masážach v Bratislavskom kraji. Tipy na salóny a masérky
Používateľov profilový obrázok
Mixture
Dátum registrácie: Ut Máj 06, 2025 7:45 pm
Been thanked: 1 time

#16039 - Hriešne Masáže, 24, Bratislava - Petrzalka

Príspevok od používateľa Mixture »

Takze pred par mesiacmi som chcel vyskusat novu amaterku, ktora nemala na starom fore ziadnu recenziu aby som prispel niecim novym. Bohuzial na starom fore mi bola recenzia zamietnuta (samozrejme asi aj vieme preco). Takze s radostou vyuzvam hned moznost noveh fora a pridavam recenziu.

BTW. Inzerat je velmi casto vypnuty.

Prostredie - cakate na nadvori medzi panelakmi, ste tam na odstrel, cize nie moc inkognito :) Parking v okoli v pohodke, parkoval som kusok dalej.

Objednavka - rychla, priama cez WA. Pred bytovkou som musel ale kusok vyckat, nebolo to presne na cas.

Byt- Vela z neho som nevidel, ale kupela standard a izba v pohodke s postelou a klimou.
V byte som nastastie nestretol nikoho, ale nebola tam sama. Zrejme este nejaka dalsia amaterka vo vedlajsej izbe.

Amaterku som si vybral na zaklade fotiek a popisu masaze, kde na zaver drahsej masaze ponuka akrobaticky kusok a dotyky boli dovolene vsade.
Baba v realite velmi pekna, ukecana, prijemna a s krasnymi prirodzenymi dvojkami, krasnym telom a pevnym zadockom. Fotky nesklamali, co mi odlahlo lebo bol som pripraveny aj na castu realitu, ze to bude katastrofa :D vek +- sedi.
A tu bohuzial aj koncim s pozitivami, pretoze to po co som tam prisiel, teda masaz, bola strasne odveci. Z coho som bol fakt strasne sklamany hoci pocas masaze sa snazila nadalej konverozvat a byt mila. V kratkosti povedane, typicka natieracka a styl masaze maximalny odstup aby ste tych vzajomnych dotykov vyuzili co najmenej. Odhaldom 70% chrbat a 30% predok a eroticno 0 bodov. V zavere sa vam otocila po stojacky do polohy 69 (zrejme to mal byt ten akrobaticky kusok), predklonila sa dokoncila vas - to bol jediny moment kedy aspon na kratku chvilku som ju podrazdil kusok aj ja.

Overall 3/10 a tie 3 body su len za pristup a prijemny pokec, opakovanie nehrozi.

https://amaterky.sk/16039
Ďuri

Re: #16039 - Hriešne Masáže, 24, Bratislava - Petrzalka

Príspevok od používateľa Ďuri »

Vidím, že za tie roky sa nič nezmenilo. Bol som tak 3-4 roky dozadu.Scenár na vlas rovnaký.
Flanker
Dátum registrácie: Št Mar 13, 2025 6:51 am
Has thanked: 7 times
Been thanked: 7 times

Príspevok od používateľa Flanker »

Presne tak, Ďuri, rokmi sa nič podstatné z jej strany nezmenilo.
Veľmi dobre si to vystihol, Mixture, až sa mi miestami zdalo, ako keby som sám po sebe čítal. V starom fóre bolo možné o nej niečo málo nájsť, ale pod inými menami, ktoré používala. V tom istom zdieľanom byte v Petržalke robila už pred COVID-om ako #13949 „Krásna Michaela“. Vtedy všetky amatérky, ktoré v tom byte fungovali, inzerovali (asi organizovane) s prívlastkami „krásna“. Už vtedy sa v starom fóre objavili príspevky s konštatovaním „málo muziky za veľa peňazí“ alebo „natieračka oleja“. Niekedy v druhej polovici januára 2022 teda zmenila meno na „Valentínka“, fotky zmenila tiež a číslo inzerátu na #16040. Môj stručný príspevok s upozornením na tieto zmeny síce Admin uverejnil, ale o niekoľko minút „Valentínka“ poslala žiadosť o odstránenie príspevku a o ďalšie necelé 3 minúty Admin môj príspevok odstránil. (Bol som dosť prekvapený, ako sa jej to napriek veľmi málo pravdepodobnému dôvodu, ktorý v žiadosti uviedla, tak šikovne rýchlo podarilo vybaviť.) Onedlho pre veľký „úspech“ opäť zmenila meno a číslo inzerátu na #16039. Pod týmto číslom ešte začiatkom roka 2022 inzerovala jej staršia kolegyňa (Linda), ktorá okrem masáží ponúkala v tom istom byte aj iné služby. Potom už číslo inzerátu zmeniť nepotrebovala, lebo ako jedna z prvých využila vtedy novú možnosť a dala zablokovať príspevky k jej číslu inzerátu.
K môjmu zážitku: Po bezproblémovom telefonickom dohovore som zaparkoval a prišiel na miesto, kde ma najprv poslala k susednému vchodu. Neskôr mi obutá v takých zvláštnych domácich papučkách prišla dole otvoriť tie správne vchodové dvere a potom sme spolu absolvovali jazdu výťahom. V byte vtedy tiež nebola sama. Dievčatá sa evidentne nedohodli, že kúpeľňu má každá dať do poriadku po svojom zákazníkovi. Bol horúci letný deň a v (tej) izbe (vtedy) nebola klimatizácia. V izbe bolo príliš teplo a slnečno, bol tam sušiak (aj žehliaca doska, ak si dobre pamätám). V izbe teda nulová intímna atmosféra a podobne to bolo aj s erotickosťou masáže. Väčšinu času len také rozotieranie oleja po chrbte, počas ktorého sa pochválila, aká je VŠ vzdelaná a akých VIP zákazníkov na úrovni má. Asi som mal nadobudnúť pocit vďačnosti, že napriek mojej bezvýznamnosti mi dala možnosť ju navštíviť. Zaplatil som za masáž so vzájomnými dotykmi, ale po otočke sedela pri mojich nohách tak ďaleko, že som na ňu nedočiahol. A na záver len rýchly mechanický HE. Samozrejme sa jednalo o čas „door to door“ a keďže som nemal ani záujem stretnúť sa so zákazníkom jej kolegyne, rýchlo som sa osprchoval a v chvate obliekol, po čom nasledovala opäť spoločná jazda výťahom. Tie spoločné jazdy výťahom sú (pre mňa určite) dosť adrenalínové zážitky, čím vlastne boli najvzrušujúcejšou časťou mojej návštevy tejto „masérky“. Jedná sa o inteligentnú mladú ženu, ale mal som pocit, že namiesto masáže by radšej len celý čas rozprávala. Je síce pekná, ale (pre mňa jednoznačne) nepríťažlivá. Niekto v starom fóre napísal, že 165 cm určite nemá a mne sa tiež zdala taká drobnejšia. Zaujímavé je, že už pred niekoľkými rokmi mala v inzeráte vek 25 rokov a teraz má 24...
Kukac
Dátum registrácie: Ut Apr 29, 2025 2:57 pm
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Kukac »

Mozem len potvrdit vsetko co bolo napisane. Bol som na skusku na pol hodinu. Baba naozaj pekna aj mila, ale masaz 0 bodov. Uz si nepatam ci bol dodrzany cas, ale urcite viem ze tak 75% casu som stravil na bruchu s tym ze mi masirovala nohy. Potom otocka, postavila sa nadomna (vyhlad fajn, ale dociahol som tak na kolena) a spravila co treba. Zbytocne som to nezdrzoval a utekal sklamany prec.
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Bratislavský kraj"