U tejto baby som bol koncom minuleho roka. Na starom fore mala recenzie aj pozitivne aj negativne. Ja som niekde medzi. Rychle zhodnotenie: panelak, parkovanie sidliskove, v byte a kupelke cisto. Aj ked fotky su spravene sikovne, viac menej sedia. Baba nie je najstihlejsia, ale zase ani ziadna 100kg hrosica. Proste krv a mlieko. Do tvare sympaticka. Mal som len fajku a... Po chlapsky sa priznam ze papagajovi sa moc nechcelo. Vela dievcat by tu zlomilo palicu a povedalo "no, z tohto nebude nic, oblec sa". Ona nie. Nadrela sa mi pri nom, nelamala palicu a podarilo sa. Cenim jej snahu. Potom sme mali pokec, je hodne komunikativna. Mozno budem opakovat. V PD byva casto ubohy vyber a vacsina tych co ponukaju, patria do kategorie biohazard (teda sex a anal bez gumy)
https://amaterky.sk/2336
#2336 Lisa (alebo ako sa aktualne vola), 29, Prievidza
Re: #2336 Lisa, 29, Prievidza
Tak chcel som jej dat este jednu sancu, nech prelomim to "medzi" a prehoplo sa to na tu negativnu stranu. Bol som v PD, ona sa vramci mesta prestahovala a uplnou nahodou som stal rovno v susednej ulici, ked som jej volal. Rychla dohoda ako minule, pridem pred vchod nedvihala tel. A pochybujem ze za tych par minut by jej tam stihol prist iny borec. Cakal som 20min, skoro mi gule umrzli a isiel som domov. Takze ta ide na osobny blacklist
- hosendonner
- Dátum registrácie: St Apr 02, 2025 10:37 pm
- Been thanked: 1 time
Re: #2336 Lisa (alebo ako sa aktualne vola), 29, Prievidza
Teraz sa volá Mia Diskrétne. S touto babou je asi málokedy rozumná dohoda. Všimol som si ju, keď bola ešte v PE. Nikdy som sa jej nemohol dovolať. Asi sa jej už večer nechcelo, aj keď máva uvedené ordinačné hodiny takmer nonstop. Potom sa presunula do PD. Skúsil som sa s ňou opäť zopár krát spojiť. Modus operandi bol vždy ten istý. Keď mi zdvihla (ak vôbec), tak povedala, že môže až o pol hodinu. Teda som volal o pol hodinu a to už nikdy nezdvihla. Raz mi dokonca povedala, že si nepamätá, že som pred polhodinou volal a položila. Tak trápne detinské.