#26619 Maya, 27, Bratislava - Petržalka

Erotické služby Bratislava a okolie: diskusie a vaše skúsenosti so sex privátmi a eskortmi v Bratislavskom kraji. Tipy a odporúčania.
Používateľov profilový obrázok
Sebest
Dátum registrácie: Ne Apr 27, 2025 10:03 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 10 times

#26619 Maya, 27, Bratislava - Petržalka

Príspevok od používateľa Sebest »

Byl jsem za Mayou minulý týden.
Apartmán má v Petrželce kousek od stanice. Parkování je tam v pohodě.
Baba pro mě přišla dolů.
Postava sedí, ale věk si o dost ubrala.
Lámanou angličtinou se mi snažila vnutit orál bez (40€) to jsem odmítl.

Samotný akt bych hodnotil asi průměr. Nevim či se jí to líbilo, občas se jí na tváři objevilo, jako kdyby si mě ona sama hodnotila.
Slovensky neumí, angličtina taková úroveň jako ze základky.
Orál byl asi na tom to lepší, sex i při změně poloh, chyceni za vlasy, škrcení působil až moc strojově.

Opakování, spíš když bude nouzovka.

Cena 80€ půlhodina.

Update: Až teď jsem si všiml že si změnila inzerát a nabízí sex (klasika i anál) bez.
Takže toto je absolutně NO GO

https://amaterky.sk/26619
Majo

Re: #26619 Maya, 27, Bratislava - Petržalka

Príspevok od používateľa Majo »

Caute,
tiez som chcel ist pozriet Mayu, tak som si ju preklepol ci to mysli vazne s tym ze “bez kondomu”… a je to tak, za 200€ sex resp. kludne aj anal bez ochrany.
Ziadne testy nevyzaduje nic, proste vyssia cena a ides full body bez ochrany :D .
strasne hlupe rozhodnutie.
Cize odporucam vyhybat sa.
Takteto dievcata by mali normalne vykazat zo vsetkych portalov…
Neo22

Príspevok od používateľa Neo22 »

Preco?ked nechces tam nelez...mna udivuje ze nad tymto sa pozastavujete ale ked nejaka robi( asi takmer kazda a ked ne kazdemu tak nebojte sa ze su taky a robi proste) alebo vam lize anal rimming ze takymto chodite ..sa zobud..
Kazda jedna je a moze byt riziko! Proste mozes ju ti lizat a chytit take veci ze dovi alebo ona predtym robila nejakemu rimming a ty das bez fajku alebo bozkavas ju.Proste nikdy nevies.Je to smola ale co uz chceme sukat
Kayo

Príspevok od používateľa Kayo »

Neviete, či možno do nej aj striekať? Vďaka.
Bosh

Príspevok od používateľa Bosh »

Už na pohľad vyzerá nedôveryhodne
gurman85
Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2025 4:50 pm
Has thanked: 16 times

Príspevok od používateľa gurman85 »

Včera som sa rozhodol navštíviť Mayu na základe veľmi pozitívnych recenzii na rakúskej stránke (niečo ako naše amatérky). Ma tam veľmi veľa recenzií, takmer každá pozitívna.
Priestor má oproti vlakovej stanici v Petržalke, pekne zariadený byt, čistá veľká kúpeľňa. Dohoda bola pomerne rýchla a bezproblémová cez WA. Baba je extrémne štíhla, malé prsia, len ten vek až tak nesedí. Pristup má taký neutrálny, urobí všetko čo chceš (na každú otázku som dostal odpoveď "no problem"), ale GFE ako u ukrajiniek to nie je. Najväčšie pozitívum ( čo som ja osobne zažil prvýkrát) bola "výmena dierok". Z pičky do análu a naopak, no problem😅😅😅.
Odpoveď pre kolegu vyššie, za 50€ sa môžeš do nej urobiť , ale riziko si už zváž sám 😉
Neo22

gurman85 napísal: Ne Máj 25, 2025 3:12 pm Včera som sa rozhodol navštíviť Mayu na základe veľmi pozitívnych recenzii na rakúskej stránke (niečo ako naše amatérky). Ma tam veľmi veľa recenzií, takmer každá pozitívna.
Priestor má oproti vlakovej stanici v Petržalke, pekne zariadený byt, čistá veľká kúpeľňa. Dohoda bola pomerne rýchla a bezproblémová cez WA. Baba je extrémne štíhla, malé prsia, len ten vek až tak nesedí. Pristup má taký neutrálny, urobí všetko čo chceš (na každú otázku som dostal odpoveď "no problem"), ale GFE ako u ukrajiniek to nie je. Najväčšie pozitívum ( čo som ja osobne zažil prvýkrát) bola "výmena dierok". Z pičky do análu a naopak, no problem😅😅😅.
Odpoveď pre kolegu vyššie, za 50€ sa môžeš do nej urobiť , ale riziko si už zváž sám 😉
Aku ma rit?plochu gulatu malu?a aky anal? Malokedy sa spoji vsetko pekna prdel pekna dierka a uzka..
gurman85
Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2025 4:50 pm
Has thanked: 16 times

Príspevok od používateľa gurman85 »

Riť má plochú, žiadny latino zadok nečakaj. Obe dierky boli úzke, pičku mala voňavú :D
Neo22

gurman85 napísal: Ne Máj 25, 2025 8:35 pm Riť má plochú, žiadny latino zadok nečakaj. Obe dierky boli úzke, pičku mala voňavú :D
Dala by sa aj natocit ..zvazim navstevu do zadku ju nakladat a nastriedacku a natocit si to
Kayo

Príspevok od používateľa Kayo »

Bol som, dal som si všetko bez. Môžem potvrdiť recenzie, je úzka. Vek cca. 40, podľa mňa. Mne to nevadilo a nevydržal som a vystriekal som sa do jej kundičky. Povedala no problem, len jej mám doplatiť tých 50€. Mal som zo sebou len 30€ navyše, tak som jej dal tie aby nereptala. Potom som pokračoval, dal som si kolo kunda-huba-riť a druhýkrát som jej vystriekal ritnu dierku. Bola to super pichačka.
Napísať odpoveď

Návrat na "Bratislavský kraj"