#26217 Naty, 19, Nitra

Erotické masáže Nitriansky kraj: recenzie na tantra, nuru a iné zmyselné masáže. Fórum pre vaše zážitky a odporúčania v Nitre a okolí.
Používateľov profilový obrázok
Zelenychvost
Dátum registrácie: Pi Mar 28, 2025 11:53 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

#26217 Naty, 19, Nitra

Príspevok od používateľa Zelenychvost »

Na inzeráte sa dievčatá striedajú, ja som bol u Naty koncom januára.

Priestor je veľmi dobrý, čistý, intímny, prítmie, s veľkým zrkadlom, sprcha 2 metre od matracu, dobré parkovanie v nenápadnom dvore hneď oproti dverám. Vyzerá to akoby bol postavený priamo na tento účel. Dohoda cez whatsup, všetko super.

Naty je ukrajinka, vek aj popis určite pravdivý. Má dokonalé pevné malinké telo, peknú tvár, naozaj veľké prirodzené prsiská, ťažko uveriteľná kombinácia. Vyzerá dosť mlado, kto to nemá rád tu by ozaj mohol mať problém. Ja mám 30, páčia sa mi mladšie ženy ale chvíľami som rozmýšlal či je toto ešte v poriadku. Výzor za mňa 150%, takú ženu ani na ulici nestretnem každý týždeň, neuveriteľné, násobne lepšie ako fotky. Dotyky mi dovolila a to je jediný dôvod prečo mi nie je ľúto za 150€. Najkrajšia žena akej som sa v živote dotýkal, doteraz rád zaspomínam.

Komunikácia minimálna, aj keď slovenčinu má zvládnutú.
GFE neexistuje, sotva sa mi pozrela do očí. Masáž veľmi nudná, bol som na 90min, z ktorých som bol celkovo vnútri tak 80 a aj to som sa nudil, hlavne na bruchu. Robí tak 2-3 ťahy dokola. HE by som zhodnotil ako zlý. Silný úchop, rýchle tempo a šupšup, nestihol som sa ani zamyslieť a bolo hotovo. Vyzerala, že ju to celé veľmi nebaví, má naučené tri veci a tie spravila aby bolo. Vedla matraca mala mobil a každé bliknutie si popri masáži prečítala správu, našťastie sa nesnažila odpisovať. Po masáži zobrala mobil a zmizla v druhej izbe.

Zhodnotil by som tak, že služba je naprd, hocikto to robí lepšie. Na druhej strane, kto má rád malé ženy športovej postavy s prsiami tak toto je úlet, o takom tele snívam celý život… na tých 30-60min sa oplatí pozrieť a chytiť si ju. Zvažujem opakovanie, aby som si osviežil spomienky na túto kosť.

https://amaterky.sk/26217
Dutch
Dátum registrácie: Št Apr 03, 2025 6:19 am

Re: #26217 Naty, 19, Nitra

Príspevok od používateľa Dutch »

Ahoj, dlho uvazujem ze Naty tiez navstivim, ale uz niekto na starom fore pisal ze vacsina casu na bruchu, jemne hladkanie a rychly HE potom. Dotykat si ju mohol na prsiach, zadku a cele telo ? Neodsuvala sa aby si nedociahol alebo tak ? A masiruje aj tymi super prsiami ? Mohol by si konkretizovat lokalitu nejaky zachytny bod aspon ? dakujem :)
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 272 times
Been thanked: 252 times

Príspevok od používateľa S_26 »

Do riti to je smola. Akurát jak sa zjaví takáto bohyňa tak má 0 GFE. Ale díkes, tiež uvažujem, že by som za ňu šiel aspoň na čumendu. A možno sa zadarí viac ponúknem že ja jej dám masáž , ľady sa roztopia a bude aj sex:))
Zelenychvost
Dátum registrácie: Pi Mar 28, 2025 11:53 am
Been thanked: 6 times

Príspevok od používateľa Zelenychvost »

Dutch napísal: St Apr 16, 2025 5:26 pm Ahoj, dlho uvazujem ze Naty tiez navstivim, ale uz niekto na starom fore pisal ze vacsina casu na bruchu, jemne hladkanie a rychly HE potom. Dotykat si ju mohol na prsiach, zadku a cele telo ? Neodsuvala sa aby si nedociahol alebo tak ? A masiruje aj tymi super prsiami ? Mohol by si konkretizovat lokalitu nejaky zachytny bod aspon ? dakujem :)

Dotýkať som sa mohol všade, zadok, zadok, zadok, ten zadok ❤️, prsia, vnútorné stehná, chodidlá (fakt pekné malé chodidlá) neodťahovala sa, celý čas som mal dobrý prístup aj výhlad, viac menej neregovala nijak, ani pozitívne ani negatívne. Má tak akurát osvalené pevné tvarované telo, jemnú kožu bez jedinej chyby, fakt mi to prišlo neuveriteľné. Priamo frndu som neskúsil, beriem to tak, že sa to pri masážach nerobí, ale bol som blízko zo všetkých strán 😄 masíruje aj prsiami, ó ano 😄 trochu ich obtrela aj o kamoša, ale naozaj len trochu. Na prsia pôsobí gravitácia, ale za mňa to bol bonus lebo sú prirodzené a mäkučké. Viac menej robí to isté, chvíľu rukami po chrbte, potom prsiami po chrbte a znovu, stále rovnaký pohyb dokola dokola, otočka a úplne to isté z predu. Aj rukami opakuje jeden základný pohyb cez chrbát dokola. Preto odporúčam kratšiu masáž, ono pár krát je to sranda, ale keď robila hodinu to isté už to bola nuda. Lokalita je pri centre - galéria,PKO,capital, tam niekde, autom sa dá zájsť medzi budovy do dvora tak, že z hlavnej nevidieť. A aj hlavná je ulica s bytovkami. Lokalita podľa mňa dosť nenápadná. Ešte som zabudol napísať, že mne tam bolo nahému trochu chladno aj keď to bolo znesiteľné, no zrovna mrzlo, snežilo, tak v tomto období by to už nemal byť problém.

Opakujem ešte raz, z môjho pohľadu treba rátať s tým, že je to o pozeraní a chytaní, dokonalé telo, služba veľmi slabá.
Tomasznr
Dátum registrácie: Ut Jún 24, 2025 6:28 pm

Príspevok od používateľa Tomasznr »

Zelenychvost napísal: Št Apr 17, 2025 9:44 am
Dutch napísal: St Apr 16, 2025 5:26 pm Ahoj, dlho uvazujem ze Naty tiez navstivim, ale uz niekto na starom fore pisal ze vacsina casu na bruchu, jemne hladkanie a rychly HE potom. Dotykat si ju mohol na prsiach, zadku a cele telo ? Neodsuvala sa aby si nedociahol alebo tak ? A masiruje aj tymi super prsiami ? Mohol by si konkretizovat lokalitu nejaky zachytny bod aspon ? dakujem :)

Dotýkať som sa mohol všade, zadok, zadok, zadok, ten zadok ❤️, prsia, vnútorné stehná, chodidlá (fakt pekné malé chodidlá) neodťahovala sa, celý čas som mal dobrý prístup aj výhlad, viac menej neregovala nijak, ani pozitívne ani negatívne. Má tak akurát osvalené pevné tvarované telo, jemnú kožu bez jedinej chyby, fakt mi to prišlo neuveriteľné. Priamo frndu som neskúsil, beriem to tak, že sa to pri masážach nerobí, ale bol som blízko zo všetkých strán 😄 masíruje aj prsiami, ó ano 😄 trochu ich obtrela aj o kamoša, ale naozaj len trochu. Na prsia pôsobí gravitácia, ale za mňa to bol bonus lebo sú prirodzené a mäkučké. Viac menej robí to isté, chvíľu rukami po chrbte, potom prsiami po chrbte a znovu, stále rovnaký pohyb dokola dokola, otočka a úplne to isté z predu. Aj rukami opakuje jeden základný pohyb cez chrbát dokola. Preto odporúčam kratšiu masáž, ono pár krát je to sranda, ale keď robila hodinu to isté už to bola nuda. Lokalita je pri centre - galéria,PKO,capital, tam niekde, autom sa dá zájsť medzi budovy do dvora tak, že z hlavnej nevidieť. A aj hlavná je ulica s bytovkami. Lokalita podľa mňa dosť nenápadná. Ešte som zabudol napísať, že mne tam bolo nahému trochu chladno aj keď to bolo znesiteľné, no zrovna mrzlo, snežilo, tak v tomto období by to už nemal byť problém.

Opakujem ešte raz, z môjho pohľadu treba rátať s tým, že je to o pozeraní a chytaní, dokonalé telo, služba veľmi slabá.
Cau, masíruje aj obkročmo cez telo a trie sa prsiami?
Naposledy upravil/-a Tomasznr v Ut Jún 24, 2025 6:33 pm, upravené celkom 1 krát.
el_salvadore
Dátum registrácie: Po Mar 17, 2025 2:00 am
Has thanked: 54 times
Been thanked: 46 times

Príspevok od používateľa el_salvadore »

https://amaterky.sk/26217

Takže na tomto odkaze je nové dievča, myslím, že to už nie je 19-ročná Naty z minulosti.

Simona Nuru, 33 rokov
Tomasznr

el_salvadore napísal: St Júl 09, 2025 7:47 pm https://amaterky.sk/26217

Takže na tomto odkaze je nové dievča, myslím, že to už nie je 19-ročná Naty z minulosti.

Simona Nuru, 33 rokov
Striedajú sa tam 2 masérky, väčšinou po 2 dňoch ;)
Dutch
Dátum registrácie: Št Apr 03, 2025 6:19 am

Príspevok od používateľa Dutch »

Maju telefonistku alebo volam priamo s maserkou ?
Tomasznr

Dutch napísal: Pi Júl 11, 2025 11:48 am Maju telefonistku alebo volam priamo s maserkou ?
Maju telefonistku. Ja som pisal cez WA, ale za Naty som zatial nebol. Bol som u Simony, za mna jedna z TOP :) Pred tym u Lary, len tu som uz dlhsie nevidel inzerovat.
Till
Dátum registrácie: Pi Júl 25, 2025 10:51 pm
Been thanked: 2 times

Príspevok od používateľa Till »

Naty je síce mladučká ale nezaujala ma.....Zato Lara bola dosť dobrá....Pekná,...velke pekné cecky... no už jej dlho není.
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Nitriansky kraj"