#1222 Synea, 62, Košice - Západ

Erotické služby Košice a okolie: diskusie a vaše skúsenosti so sex privátmi a eskortmi v Košickom kraji. Tipy a odporúčania.
Používateľov profilový obrázok
MjM
Dátum registrácie: Pi Mar 14, 2025 4:06 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

#1222 Synea, 62, Košice - Západ

Príspevok od používateľa MjM »

Som sa chystal písať recenziu na ňu lebo som s nou bol nedávno. Ked sa jej dovolas tak dohoda bezproblémová. Byt malý jednoizbak. Nejdem hodnotiť priestor toto nie je nové bývanie :D Pani ma po 60ke ale čakala ma vo vysokých čižmách, silonky a saty. Prístup hodnotím na 10/10 veľmi milá, ukecana, navodí hneď atmosféru ako keby ste sa poznali dlho. Je síce väčšia ale dosť prítulná, na svoj vek dost pevna. Ľahol som na posteľ ľahla si ku mne začali sme sa bozkavat, cele to malo šmrnc ako keby som dosiel pretiahnut susedu :D Fajka super, sex tak ten má rada veľmi drsný chcela aby som ju doslova je*al žiadne milovanie, a nohy roztiahne do Včka a drží ich parádne.
Vobec nasleduje čas a vydrží mega dlho.
Ak mas rad staršie pani tak určite chod ja mam dobru skúsenosť. Ja to striedam, raz chudé, tučne mladé, staršie ale táto sa oplatí :)

https://amaterky.sk/1222
Frederik

Re: #1222 Synea, 62, Košice - Západ

Príspevok od používateľa Frederik »

Ahoj a aká je na tvári,je pekná?jasne každý má iné preferencie ale vieš povedať či je celkovo pekná alebo nie.a kde ma ten byt aspoň približne?
Thor288
Dátum registrácie: Po Apr 14, 2025 4:00 pm
Has thanked: 9 times
Been thanked: 4 times

Príspevok od používateľa Thor288 »

Frederik napísal: Ut Apr 22, 2025 1:05 am Ahoj a aká je na tvári,je pekná?jasne každý má iné preferencie ale vieš povedať či je celkovo pekná alebo nie.a kde ma ten byt aspoň približne?
Sám si si odpovedal. Je to o preferenciách. Otočiť sa môžeš vždy. Byt má neďaleko novej nemocnice.
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Za Syneou som bol a odporucam, je sice vacsia, ale na tvari sympaticka milfka. Atmosfera ako u susedy. Isli sme hned na vec, stiahla nohavice a hned ho brala do pusi, samozrejme s gumou. Fajcit vie aj hlboko riadne, zobral som ju odzadu, vydrzi prirazanie aj s vacsim, potom misionar, nohy dokaze dat roadne do vecka ale dlho som nevydrzal. Hodnotim dobre, no len kondom bol asi zly a vysypal som sa po nom. Nabuduce si donesiem vlastny.
rosso

Príspevok od používateľa rosso »

Ako si sa k nej dostal?
Už dlhší čas tu neinzeruje, takže robí normálne ešte?
Neregistrovaný

A ona pracuje bo uz nema inzerat 🤔
Neregistrovaný

Čislo ktore mala v inzerate ma stale vypnute uz dlhsie 🤔Ako si sa distal k nej mas aj ine cislo ked ano vies ho poslat dalej dik 🫣 Bol som u nej castejsie no vypnute ma cislo co mala v Amaterkach 🤔
Coooi

Príspevok od používateľa Coooi »

Chlapy ako nehnevajte sa išiel som na základe chválov a pozit.recenzii ,to naozaj nemáte nic lepšie na orál okrem 60ročnej pani ktorá zapachala ?
Neregistrovaný

To ako vazne zapachala 😯Tak to si nebil u tej spravnej🤔Synea nikdy nezapaachala jedna vec a po druhe vzdy dbala na hyygienu .Ja si myslim ze si zapachal a ta poslala prec a si musel sa uvolnit tu.
Kolkokrat som bol u nej nepocitil som zapach skor vonala.
Pozdravujem Syneu Sportovec ona vie uz 😍
Napísať odpoveď

Návrat na "Košický kraj"