#22977 Ivon Happy Hour, 39

Tantra a Nuru masáže v Bratislave? Vaše skúsenosti a diskusie o erotických masážach v Bratislavskom kraji. Tipy na salóny a masérky
Tom
Dátum registrácie: Pi Mar 21, 2025 1:52 pm
Has thanked: 13 times
Been thanked: 49 times

#22977 Ivon Happy Hour, 39

Príspevok od používateľa Tom »

Bol som raz, cca pred polrokom.
Masáž nič moc, s dotykmi problém nemá (však ponúka aj klasiku a orál). Vek zrejme vyšší ako si udáva (treba prirátať "amatérkovskú konštantu").
Do tváre nič moc, taká vychudnutá, hranatá, kľudne by mohla ísť hrať bosorku niekam do filmu.
Za mňa to na opakovanie nebolo.

https://amaterky.sk/22977
Používateľov profilový obrázok
Neo22

Re: #22977 Ivon Happy Hour, 39

Príspevok od používateľa Neo22 »

Tom napísal: Ne Apr 13, 2025 9:22 am Bol som raz, cca pred polrokom.
Masáž nič moc, s dotykmi problém nemá (však ponúka aj klasiku a orál). Vek zrejme vyšší ako si udáva (treba prirátať "amatérkovskú konštantu").
Do tváre nič moc, taká vychudnutá, hranatá, kľudne by mohla ísť hrať bosorku niekam do filmu.

Vazne skareda?starsia? Pokukujem dlho po nej..na foto vyzera vyssie velke pevne 3 svoje co hladam..a pekny zadok...len ziadne recenzie nie su...volal som s nou ze anal ci sa neda a odpoved do jej zveraca ani vlas neprejde...tak mi o nej stacilo ked toto povedala...jaaaaj zas tie fotky
Tom
Dátum registrácie: Pi Mar 21, 2025 1:52 pm
Has thanked: 13 times
Been thanked: 49 times

Príspevok od používateľa Tom »

Neo22 napísal: Pi Máj 23, 2025 11:42 am
Tom napísal: Ne Apr 13, 2025 9:22 am Bol som raz, cca pred polrokom.

Vazne skareda?starsia? Pokukujem dlho po nej..na foto vyzera vyssie velke pevne 3 svoje co hladam..a pekny zadok...
Tak pekná, škaredá... Poznáš to, 100 ľudí, 100 chutí... Mne sa tie staršie hranaté typy s vychudnutou tvárou vyslovene nepáčia, niekomu to môže vyhovovať... Inak telo má na svoj vek v pohode, pevné, nič mľandravé, ovísajúce... Len teda môj typ to nebol.
Rocker

Príspevok od používateľa Rocker »

Teraz mám zmiešané pocity lebo na starom fóre bola vychválená, teraz už návštevu až tak nezvažujem, preto poprosím tých ktorí ste boli ,podajte hlásenie, či masáž s orálom stojí za to,alebo nie
Ďakujem
rustie
Dátum registrácie: Ne Mar 16, 2025 1:47 am
Has thanked: 11 times
Been thanked: 43 times

Príspevok od používateľa rustie »

Rocker napísal: Ut Jún 10, 2025 7:26 pm Teraz mám zmiešané pocity lebo na starom fóre bola vychválená, teraz už návštevu až tak nezvažujem, preto poprosím tých ktorí ste boli ,podajte hlásenie, či masáž s orálom stojí za to,alebo nie
Ďakujem
Ja uz som to pisal na starom fore - bol som myslim 3x, masaz mi prisla dost eroticka, resp. bola velmi "na telo", ziadny zdrzanlivy odstup ako sa tu casto spomina. Silne to vyzeralo, ze ju to aj bavi.

Vizaz je ina vec, je to pani neskora styridsiatnicka, postavou vysoka a "mocna", ale urcite by som nepovedal tucna, zvlast v jej vekovej kategorii. Tvarou mi pripominala herecku Luciu Vrablicovu (pre predstavu...).

Ak by isiel niekto za tantrickym zazitkom, tak toto urcite nie je pre neho, v niektorych momentoch som uz nevedel, ci ma este masiruje (stehnami) alebo uz osulozuje - vtedy som mnou hrklo, lebo samozrejme som pri masazi nemal na sebe kondom..
Rocker

Príspevok od používateľa Rocker »

Ďakujem za odpoveď!!! Vyskúšam!!!
Haha

Príspevok od používateľa Haha »

rustie napísal: Št Jún 12, 2025 1:31 pm
Rocker napísal: Ut Jún 10, 2025 7:26 pm Teraz mám zmiešané pocity lebo na starom fóre bola vychválená, teraz už návštevu až tak nezvažujem, preto poprosím tých ktorí ste boli ,podajte hlásenie, či masáž s orálom stojí za to,alebo nie
Ďakujem
Ja uz som to pisal na starom fore - bol som myslim 3x, masaz mi prisla dost eroticka, resp. bola velmi "na telo", ziadny zdrzanlivy odstup ako sa tu casto spomina. Silne to vyzeralo, ze ju to aj bavi.

Vizaz je ina vec, je to pani neskora styridsiatnicka, postavou vysoka a "mocna", ale urcite by som nepovedal tucna, zvlast v jej vekovej kategorii. Tvarou mi pripominala herecku Luciu Vrablicovu (pre predstavu...).

Ak by isiel niekto za tantrickym zazitkom, tak toto urcite nie je pre neho, v niektorych momentoch som uz nevedel, ci ma este masiruje (stehnami) alebo uz osulozuje - vtedy som mnou hrklo, lebo samozrejme som pri masazi nemal na sebe kondom..
Tak preto ta jezibaba :D
Cassanova
Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
Has thanked: 42 times
Been thanked: 38 times

Príspevok od používateľa Cassanova »

Ivon
Áno je to taká poriadna žena. Je prijemna. Postava proporčne aj fajn. Do tváre nepatrí k najkrajším, ale každý sme dajaký. Priestor dostačujúci, spĺňa účel, cisty. Masáž s orálom fajn. B2B má také iné, ako inde. Ak vám ten vek a tvár nevadí, treba vyskúšať.
Glister123
Dátum registrácie: Ne Apr 13, 2025 12:46 am

Príspevok od používateľa Glister123 »

Ako myslis to ze ma B2B ine ako ostatne?
Duskoko
Dátum registrácie: Po Jún 30, 2025 2:19 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Príspevok od používateľa Duskoko »

Za mna Ivon zlaticko. Bol som uz viac krat a mne to proste vyhovuje. Taka zivocisna suseda :). Vyzorovo niekomu vyhovie a niekomu nemusi. Telo je na kategoriu milf podla mna super.

Neviem si ten priestor sice predstavit cez den, ale ked som bol tak podvecer sa to dalo.
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Bratislavský kraj"