Clovek si vsak musi na zaciatok ujasnit ake stretko ocakava. Ak hladate drsnu jeb..cku, pripadne akekolvek sluzby bez ochrany tak budete asi sklamani. Ak hladate prijemne stretko s mladou inteligentnou, trochu drzou, babou s ktorou sa da aj dobre pokecat, kvalitne sa zasmiat a v posteli sa tiez nestrati tak mozte mat zo stretnutie super zazitok. Na starom fore boli tiez zmienky o tom ze nie kazdy si s nou povahovo sadol, co ale myslim je bezne s kazdou. Nie vsetci si sadnu.
Stretnutia dohaduje vylucne cez WhatsApp a vylucne mimo cas straveny s klientom. Asi nemusi byt uplne najlahsie sa k nej na zaciatok dostat. Ak nieste uz v spravach hovado a pisete normalne a k veci tak myslim ze na par pokusov by to nemal byt az taky problem. Ked uz Vas pozna je to radovo jednoduhsie.
Stretnutie s nou prebieha v prijemnom nesilenom duchu, bez stresu. Najskor nasleduje pokec na uvolnenie atmosfery a pripadne vyjasnenie co a ako ak ste tam prvy krat. Tento do dohodnuteho casu nezaratava (aspon mne nie). Potom Vas vysle do sprchy a ona sa medzicasom pripravi (dvere otvara v normalnom obleceni, zvacsa leginy a tricko). Asi by sa dalo dohodnut ze by vas uz pripravena cakala, ale nikdy som nemal potrebu to riesit. Takto mi to celkom vyhovuje.
Potom sa presuniete do postele kde tiez vladne uvolnena atmosfera. Nejake to mojkanie, kecanie, taka neznejsia predohra.
K samotnemu aktu nemam ziadne vyhrady. Babenka vie (aspon podla mna) dobru fajku, hra sa, vobec to nieje monotona aktivita. V sexe je aktivna, povedal by som az hyperaktivna. Zvacsa ma problem len tak lezat aj ked je dole. Polohy vystrieda od vymyslu sveta. Je fakt ze flexibilna a je radost to vyuzit

Na zaver este dodam ze cas u nej nebyva ziaden problem. Este sa mi nestalo ze by som vstaval z postele skor ako uplynul dohodnuty cas. Potom este sprcha, pokec pri obliekani a hajde dom.
https://amaterky.sk/12825