#12825 Lexi GFE, 26, Bratislava - Stare Mesto

Erotické služby Bratislava a okolie: diskusie a vaše skúsenosti so sex privátmi a eskortmi v Bratislavskom kraji. Tipy a odporúčania.
Používateľov profilový obrázok
krtek
Dátum registrácie: Ut Mar 04, 2025 7:29 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 58 times

#12825 Lexi GFE, 26, Bratislava - Stare Mesto

Príspevok od používateľa krtek »

Lexi navstevujem pravidelne uz nejaky ten cas a musim povedat ze som este neodisiel sklamany. Je velmi prijemna mala mlada babenka s peknou vysportovanou postavou.
Clovek si vsak musi na zaciatok ujasnit ake stretko ocakava. Ak hladate drsnu jeb..cku, pripadne akekolvek sluzby bez ochrany tak budete asi sklamani. Ak hladate prijemne stretko s mladou inteligentnou, trochu drzou, babou s ktorou sa da aj dobre pokecat, kvalitne sa zasmiat a v posteli sa tiez nestrati tak mozte mat zo stretnutie super zazitok. Na starom fore boli tiez zmienky o tom ze nie kazdy si s nou povahovo sadol, co ale myslim je bezne s kazdou. Nie vsetci si sadnu.
Stretnutia dohaduje vylucne cez WhatsApp a vylucne mimo cas straveny s klientom. Asi nemusi byt uplne najlahsie sa k nej na zaciatok dostat. Ak nieste uz v spravach hovado a pisete normalne a k veci tak myslim ze na par pokusov by to nemal byt az taky problem. Ked uz Vas pozna je to radovo jednoduhsie.
Stretnutie s nou prebieha v prijemnom nesilenom duchu, bez stresu. Najskor nasleduje pokec na uvolnenie atmosfery a pripadne vyjasnenie co a ako ak ste tam prvy krat. Tento do dohodnuteho casu nezaratava (aspon mne nie). Potom Vas vysle do sprchy a ona sa medzicasom pripravi (dvere otvara v normalnom obleceni, zvacsa leginy a tricko). Asi by sa dalo dohodnut ze by vas uz pripravena cakala, ale nikdy som nemal potrebu to riesit. Takto mi to celkom vyhovuje.
Potom sa presuniete do postele kde tiez vladne uvolnena atmosfera. Nejake to mojkanie, kecanie, taka neznejsia predohra.
K samotnemu aktu nemam ziadne vyhrady. Babenka vie (aspon podla mna) dobru fajku, hra sa, vobec to nieje monotona aktivita. V sexe je aktivna, povedal by som az hyperaktivna. Zvacsa ma problem len tak lezat aj ked je dole. Polohy vystrieda od vymyslu sveta. Je fakt ze flexibilna a je radost to vyuzit :-)
Na zaver este dodam ze cas u nej nebyva ziaden problem. Este sa mi nestalo ze by som vstaval z postele skor ako uplynul dohodnuty cas. Potom este sprcha, pokec pri obliekani a hajde dom.

https://amaterky.sk/12825
mantak
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 6:25 pm
Has thanked: 80 times
Been thanked: 54 times

Re: #12825 Lexi GFE, 26, Bratislava - Stare Mesto

Príspevok od používateľa mantak »

Stalaci asi v pohode, ale ja som sa k nej jednym casom skusal dostat snad 2 mesiace.
Normalna slusna komunikacia (vzdy bez odpovede), ked mala zapnuty inzerat, nie ze by som vypisoval alebo vyvolaval 10x denne...

Potom som sa na to vykaslal, nepotrebujem sa doprosovat...
Matej_B
Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 9:35 am
Has thanked: 22 times
Been thanked: 34 times

Príspevok od používateľa Matej_B »

Zdravím Vás!

Absolútne súhlasím s kolegom @mantak. Snažil som sa ku Lexi dostať snáď 5 - 6x možno aj viac, už si presne nepamätám. Zakaždým bez úspechu. Vždy som sa jej pýtal, resp. som písal priamo k veci. Žiaden zbytočný a prázny obkec, čiže "vata", ako tomu hovorím ja. Proste dni, časy, ako si čo predstavujem etc. Nikdy som jej nenapísal nič urážlivé, neslušné, vulgárne, prípadne oplzlé. Každý, kto ma pozná vie, že som slušný človek. Najprv ma pre istotu ignorovala úplne, potom mi niekoľko krát odpísala, ale len veľmi strohú, povedal by som, že vyslovene nútenú komunikáciu. Tak som si povedal, že to viacej riešiť nejdem. Ako napísal kolega, nepotrebujem sa nikomu doprosovať. To je naozaj to posledné, o čo mám záujem. Keď si Lexi porovnám trebárs s takou GFE Miris (predtým Saška = chystám na ňu podrobnú recenziu analytického typu, ako je to u mňa zvykom), tak veľmi silne pochybujem, že by Miris mala núdzu o stálu klientelu. Ale čuduj sa svete, ku Miris som sa dostal na prvý raz úplne bez problémov. Nechcem sa k nikomu nejak bližšie vyjadrovať, ale na základe danej situácie nech si úsudok urobí každý sám.

Zdraví vás

Maťo z USA
Profesionálny vojak, odborník na materiálovú kvalitu a IT sféru žijúci v USA od 60-tych rokov.
el_salvadore
Dátum registrácie: Po Mar 17, 2025 2:00 am
Has thanked: 53 times
Been thanked: 44 times

Príspevok od používateľa el_salvadore »

Unreachable for me as well.
I will only write twice maximum, if she is not interested in clients or doesnt care about customer care I dont care about her.

There are plenty girls who know how to provide good service + good communication.
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 248 times
Been thanked: 242 times

Príspevok od používateľa S_26 »

krtek napísal: Po Mar 31, 2025 5:52 pm Lexi navstevujem pravidelne uz nejaky ten cas a musim povedat ze som este neodisiel sklamany. Je velmi prijemna mala mlada babenka s peknou vysportovanou postavou.
Navšívil som ju len raz ale podpisujem všecko čo napísal krtko. U mňa to bolo aj to že sme si nesadli, tak neopakujem, ale komu sadne jej štýlom komunikácie, sexu a vzhľadu tak ináč je supiš. Určite treba skúsiť. Dovolal som sa respektíve dopísal na prvý-druhý raz.
rustie
Dátum registrácie: Ne Mar 16, 2025 1:47 am
Has thanked: 11 times
Been thanked: 41 times

Príspevok od používateľa rustie »

Ja som s Lexi bol cca. 6-7x, a mozem len potvrdit, ze stretnutie s nou stoji za to. Lenze - uvedomil som si, ze vlastne nie vzdy mam naladu na tento typ stretnutia, ze sa mi u nej paci v dnoch, ked mam vela mentalnej energie a naladu na intenzivny intelektualny pokec, skoro by som povedal az "prestrelku".

Lexi je chytra, velmi dobre zorientovana v mnohych temach a niekedy ked mam introvertnejsi den, tak proste necitim chut na absolvovanie takej mentalnej gymnastiky.
Som presvedceny, ze by sa vedela prisposobit aj mlcanlivejsiemu klientovi, ale ja uz som si s nou nastavil takyto uvodny ritual (vacsinou kecame cca. 20-30minut na uvod, kedze chodim na viac ako hodinu), tak by mi to pripadalo, ze to nema spravny spad.

Asi trochu schizofrenicky prispevok z mojej strany :-), zaverom este raz pre vylucenie pochybnosti zopakujem, ze ked za nou idem spravne naladeny, tak je to vysoko pozitivny zazitok.
Mlady_96
Dátum registrácie: Po Máj 05, 2025 12:46 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Príspevok od používateľa Mlady_96 »

krtek napísal: Po Mar 31, 2025 5:52 pm Lexi navstevujem pravidelne uz nejaky ten cas a musim povedat ze som este neodisiel sklamany. Je velmi prijemna mala mlada babenka s peknou vysportovanou postavou.
Clovek si vsak musi na zaciatok ujasnit ake stretko ocakava. Ak hladate drsnu jeb..cku, pripadne akekolvek sluzby bez ochrany tak budete asi sklamani. Ak hladate prijemne stretko s mladou inteligentnou, trochu drzou, babou s ktorou sa da aj dobre pokecat, kvalitne sa zasmiat a v posteli sa tiez nestrati tak mozte mat zo stretnutie super zazitok. Na starom fore boli tiez zmienky o tom ze nie kazdy si s nou povahovo sadol, co ale myslim je bezne s kazdou. Nie vsetci si sadnu.
Stretnutia dohaduje vylucne cez WhatsApp a vylucne mimo cas straveny s klientom. Asi nemusi byt uplne najlahsie sa k nej na zaciatok dostat. Ak nieste uz v spravach hovado a pisete normalne a k veci tak myslim ze na par pokusov by to nemal byt az taky problem. Ked uz Vas pozna je to radovo jednoduhsie.
Stretnutie s nou prebieha v prijemnom nesilenom duchu, bez stresu. Najskor nasleduje pokec na uvolnenie atmosfery a pripadne vyjasnenie co a ako ak ste tam prvy krat. Tento do dohodnuteho casu nezaratava (aspon mne nie). Potom Vas vysle do sprchy a ona sa medzicasom pripravi (dvere otvara v normalnom obleceni, zvacsa leginy a tricko). Asi by sa dalo dohodnut ze by vas uz pripravena cakala, ale nikdy som nemal potrebu to riesit. Takto mi to celkom vyhovuje.
Potom sa presuniete do postele kde tiez vladne uvolnena atmosfera. Nejake to mojkanie, kecanie, taka neznejsia predohra.
K samotnemu aktu nemam ziadne vyhrady. Babenka vie (aspon podla mna) dobru fajku, hra sa, vobec to nieje monotona aktivita. V sexe je aktivna, povedal by som az hyperaktivna. Zvacsa ma problem len tak lezat aj ked je dole. Polohy vystrieda od vymyslu sveta. Je fakt ze flexibilna a je radost to vyuzit :-)
Na zaver este dodam ze cas u nej nebyva ziaden problem. Este sa mi nestalo ze by som vstaval z postele skor ako uplynul dohodnuty cas. Potom este sprcha, pokec pri obliekani a hajde dom.

https://amaterky.sk/12825
Ahoj ako to napríklad keď je hodina je tam aj 2 krát sex alebo len raz alebo ako to je ? Ďakujem ti pekne
krtek
Dátum registrácie: Ut Mar 04, 2025 7:29 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 58 times

Príspevok od používateľa krtek »

@Mlady_96
Nemyslim ze by s tym mala vo vseobecnosti problem. Ale urcite to zalezi aj od situacie. Asi je rozdiel ked jedno kolo trva povedzme 10min a ine ked 30min. Vseobecne sa na to odpovedat asi neda.
Ja chodim vzdy na dlhsie ako hodinu a prevazne davam aj tak iba jedno kolo lebo vo vacsine pripadov nam to jedno kolo vratane predohry zaberie tak cca 3/4hod a niekedy aj viac (to neznamena 3/4h bezhlavej jeb...). Obcas ma sama nahana do druheho kola.
Cassanova
Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
Has thanked: 39 times
Been thanked: 36 times

Príspevok od používateľa Cassanova »

Lexi
Trvalo dlho než som sa k nej dostal. Ale stálo to za to. Mladá malá štíhla baba. Ryšavka, kiež by bolo viacej ryšaviek. Je inteligentná, vzdelaná má rozhľad, to je jej plus ale aj mínus. Musíte si sadnúť. Byt a kúpeľňa čistá. Sex s ňou je príjemný živý akčný. Nenudíte sa. Nepozerá na čas. Excelentný zážitok.
rotavator
Dátum registrácie: Št Mar 13, 2025 9:40 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Príspevok od používateľa rotavator »

Bol som s nou davnejsie a bolo to tak ako pises. Skvela atmosfera. Jej zvlastny humor mi tiez sedel. Nerobila nic bez, zato sa perfektne bozkavala, otazka je ci to stale robi lebo z popisu to dala prec? Alebo je to len v rámci sympatii?
Napísať odpoveď

Návrat na "Bratislavský kraj"