#19538 Ella, 49 Poprad
#19538 Ella, 49 Poprad
Uz trosku starsia zelenina alemide ako pila. Ja mam rad footfetish a nozicky ma chutnucke sikovne. dohodnes sa aj za 20
https://amaterky.sk/19538
https://amaterky.sk/19538
Re: #19538 Ella, 49 Poprad
Plánoval som ísť za ňou keď bola v PB,ale zaváhal som a nešiel ,nikde na ňu na starom fóre nebola recenzia.
- lorddark3214
- Dátum registrácie: St Máj 21, 2025 4:21 am
O nej môžem povedať že ma rada túto prácu a vždy si to užíva a da sa s ňou rýchlo dohodnúť a nerobi tak že rýchlo sa urob a vypadni ale dodrží čas .
Bol som pred pár dňami...domluva super,cez WhatsApp poslala aj fotku vchodu, čas presný... výzor baby plus-mínus ako na fotkách,len ma isto cez 50 v tvári taký normál zuby radšej neriešim...dal som 20 min za 50€...sprchu neponúkla (nevadí sprchujem sa vždy pred akciou) ona vraj bola...lizacka v 20 min nie,69 vraj príplatok... nevadí neriešil som prišiel som sa len vybuchat.. išla na mňa,pak misionár vraj sa jej môžem vystriekat na brucho ak chcem,tak som dal doggy a ukončil to na zadok...
Celkovo to nebolo zlé baba jemne vzdychala,povolna bez rečí menila polohy. Trošku sme pokecali a išiel som...
Na opakovanie to je kebyže mám chuť na milfku a nič iné není po ruke
Celkovo to nebolo zlé baba jemne vzdychala,povolna bez rečí menila polohy. Trošku sme pokecali a išiel som...
Na opakovanie to je kebyže mám chuť na milfku a nič iné není po ruke
Hnusná žena zuby extrémne krivé čierne 49 mala tak 11 rokov do zadu nikdy viac
- maturemnam
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2025 8:01 pm
Ja som bol cca 2 roky dozadu v PB 2-3 krat a za mna celkom Ok. vek samozrejme vyssi,tak + 8 minimalne.Ale bola mila a prisposobiva . Aj si to vedela pekne uzivat
- tomtom987123
- Dátum registrácie: Ut Apr 01, 2025 6:33 pm
Ella je príjemná dáma, vekom už viac GILF ako MILF, fotografie hoci su uz par rokov rovnake, tym ze nejdu do detailov tak zodpovedaju. Bol som vystresovaný, ale ona bola milá a snažila sa mi ukludniť. Následne som si na nej fajne zajazdil. Opakovať som už nebol.
Ahojte,
myslel som, že daná osoba už dávno neinzeruje, môžem sem napísať svoju recenziu ešte cca z roku 2019-2020, bol som za ňou iba raz vtedy ponúkala na byte v Poprade, už vtedy mi prišla ako poriadne staršia MILFKA a fotky ktoré mala v inzeráte bolo určite mladšieho dáta
celkovú akciu vtedy by som zhodnotil pozitívne , sex fajn snažila nevadilo jej ani prirážanie (postriedali sme viac polôh) nakoniec ma urobila fajkou bez do úst..... pamätám si, že sa ma pýtala či nechcem ísť bez gumy za príplatok čo som samozrejme odmietol..... čiže asi toľko ale ako píšem bol to rok 19-2020, momentálne neviem ako je natom.
myslel som, že daná osoba už dávno neinzeruje, môžem sem napísať svoju recenziu ešte cca z roku 2019-2020, bol som za ňou iba raz vtedy ponúkala na byte v Poprade, už vtedy mi prišla ako poriadne staršia MILFKA a fotky ktoré mala v inzeráte bolo určite mladšieho dáta

celkovú akciu vtedy by som zhodnotil pozitívne , sex fajn snažila nevadilo jej ani prirážanie (postriedali sme viac polôh) nakoniec ma urobila fajkou bez do úst..... pamätám si, že sa ma pýtala či nechcem ísť bez gumy za príplatok čo som samozrejme odmietol..... čiže asi toľko ale ako píšem bol to rok 19-2020, momentálne neviem ako je natom.