Sandra17_kosice pri Astorke (amateri.com #3400311)

Erotické služby Košice a okolie: diskusie a vaše skúsenosti so sex privátmi a eskortmi v Košickom kraji. Tipy a odporúčania.
Používateľov profilový obrázok
Ghost
Dátum registrácie: Po Júl 21, 2025 11:22 pm
Been thanked: 1 time

Sandra17_kosice pri Astorke (amateri.com #3400311)

Príspevok od používateľa Ghost »

Sandra17_kosice

Tu pri Astorke neviem prave meno ani nechcem vedieť najdeš na stranke amateri.com pod menom "Sandra17_kosice"
https://www.amateri.com/sk/ludia/posts/3400311
Z mojej strany všetko v pohode čo dohodneš to budeš mať , ak nevadí že v byte ma mačky a dosť to cítiť , ostatne prečítaj na tomto fore , alebo ju zober do auto na byt hotel a podobne.
Kontakt nedavam , napíš a dohodni cez spravu na amateri .com
Bombarder2525
Dátum registrácie: Ne Jún 29, 2025 12:24 pm

Re: Sandra17_kosice pri Astorke (amateri.com #3400311)

Príspevok od používateľa Bombarder2525 »

Aký ma vek ?
derok
Dátum registrácie: Št Mar 27, 2025 1:47 pm

Príspevok od používateľa derok »

len VIP jej mozu napisat a nema ani inzerat, takze ju nie je ako kontaktovat
Ghost

Bombarder2525 napísal: Ne Aug 10, 2025 9:55 am Aký ma vek ?

Vek neviem , ťažko povedať nezisťoval som , odhadom okolo 30 :?: .
Ghost

derok napísal: Ne Aug 10, 2025 10:55 am len VIP jej mozu napisat a nema ani inzerat, takze ju nie je ako kontaktovat

Nie som VIP , som len registrovaný a môžem jej písať , ale asi musíš ju mať v priateľoch alebo aspoň si ju pridať do Sledovaných , problem je že nie VIP (neplatený) uživatelia si môžu pridať len pár ľudí asi 5 neviem presne do priateľov a pár ľudí môžeš pridať k sledovaným , možno až ked ti potvrdí priateľstvo tak až tak môžeš písať správy , neviem presne , skúsim jej napísať nech si tam dá kontakt na plochu alebo nech obnoví inzerát .
Číslo na mobil nedávam nakoľko to nechcela a rešpektujem to.
Hujer

Príspevok od používateľa Hujer »

Na amateri.cz som svojho casu mal ucet. Bolo to fajn, az pokial to pod seba cele nevzali Americania. Uz je to tam cele len o peniazoch. Uznate sami, ze asi neni normalne, ked nemozete napisat ani random cloveku pokial nekupite vipko za 10 eur. Niekedy som tam mohol poslat denne okolo 25 sprav roznym ludom uplne zadarmo. Tak isto ak su niektore regiony mrtve, tak admini vytvaraju fake ucty fajnych samíc a predstieraju, ze su to real zeny. Moderovana fake zabava co ma za ulohu namotavat ludi aby calovali a calovali.

Skuste niekto povedat tej co tu o nej diskutujete, nech si da ponuku do sekcii zoznamka. Odpovedat spravou na jej ponuku je vzdy free.
Lyon_84
Dátum registrácie: Ne Mar 30, 2025 1:24 pm

Príspevok od používateľa Lyon_84 »

Pani, v tom byte som bol asi rok dozadu alebo 2. Taky kentus aky tam bol som nezazil este nikdy a nikde... smrad, spina, bordel, chlpy. Tie macky su tam asi same cely den a tak to tam aj vyzera. Ked som prisiel domov tak som vsetky veci musel dat vyprat, ponozky som rovno vyhodil. Zle mi bolo z toho priestoru.
Ohladom Ruzenky bolo pisane aj na starom fore, kto bol u nej alebo s nou v aute tak vie o com pisem...
Sam sebe sa cudujem ze som tam ostal :shock:
uzivatel

Príspevok od používateľa uzivatel »

uz som tu pisal na nu recenziu, neviem ci je dobré pisat recenzie na amatérov tu, akože podla kategórie to tu nesedi, každopádne zopakujem sa, zena sedi na foto, sluzby tip top, brutál jebacka proste fuckbufet, priestor katastrofa. Inak zena parada, skutočne stetka jak sa patri, neskazte mi ju, chcem ist znova
Napísať odpoveď

Návrat na "Košický kraj"