Dufal som ze som nasiel maly klenot ktory usiel mojmu oku preto ze nema medzi sluzbami klasiku takze podla filtra ju neukaze... bohuzial som sa len zbytocne previezol... pisali sme si, odmlcala sa na hodinu tak si vravim asi ma klienta... 57 mi napise ze kedy viem prist... hovorim asi tak 20, mozno uz o 15 (tusil som z tej otazky ze tam chce nieco vsunut este)... pridem do centra, XX:19 stojim pred vchodom pisem na WA ze som tu, jedna fajocka v chate miesto dvoch (vypnute cislo) overil som si to zavolanim.. normalne sa vypla... XX:46 mi pise ze baby bola som v sprche pridi znovu... a my tu vsetci zereme seno laska... este predtym ako som ju poslal do prdele (po tomto vsetkom) v chate som si od nej vypytal fotku bez filtrov na to mi povedala ze fotky neposiela... takze ani neviem ci naozaj je taka pekna alebo to je cele daky ojeb... kazdopadne si urobte nazor sami a pre dobro tohto biznisu ju radsej obidte lebo taketo <> si nezasluzia ani euro ked z nas chcu robit kktov.
https://amaterky.sk/28647
#28647 Angelina Dior, 20 Bratislava
Re: #28647 Angelina Dior, 20 Bratislava
nazdar, ta baba naozaj existuje, bol som u nej hneď dvakrat...myslim, ze oba razy to bolo v blizkosti prezidnetskeho palacu...stalo to za to, mila, bozkavala sa, bozkavala mi aj telo , vzdychala, uzivala si to, nazivo velmi pekna..ale ci aj teraz realne je v ba neviem
- domaci
- Dátum registrácie: Št Apr 03, 2025 9:10 am
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 32 times
skoda ze nejsi zaregistrovany kedze ta baba ma inzerat od 30.7. to je asi tak 10 dni a teda neviem kolko slecien navstevujes denne ale napisat v ramci poslednych 10 dni "myslim ze oba razy to bolo pri palaci" ... ja akoze sledujem tu stranku celkom podstivo a tuto som tu predtym nikdy nevidel takze sa trochu bojim ze len zachranujes fuck up aby bol biznis ale samozrejme mozem byt len paranoidny a mylit sakarol55 napísal: So Aug 09, 2025 6:58 pm nazdar, ta baba naozaj existuje, bol som u nej hneď dvakrat...myslim, ze oba razy to bolo v blizkosti prezidnetskeho palacu...stalo to za to, mila, bozkavala sa, bozkavala mi aj telo , vzdychala, uzivala si to, nazivo velmi pekna..ale ci aj teraz realne je v ba neviem

luna, agata, martina, naty to su jej dalsie nicky...cize dokopy ich tu ma 5...a ja chodim velmi casto na privaty, vedel by som sem dat trojciferny pocet recenzii..
-
- Site Admin
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 12:39 pm
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 60 times
A co ti v tom brani?
Preco nepridas recenzie?
Ja mam momentalne utrum, lebo su prazdniny a mam dohlad.
Idealne by bolo, keby si sa registroval a popridaval recenzie, pripadne komentare na ine recenzie.
Potrebujeme co najviac nazorov, lebo z jedneho alebo dvoch sa zavery robia tazko.