#28651 Julia, 32, Bratislava - Karlova Ves
#28651 Julia, 32, Bratislava - Karlova Ves
prva moja recenzia .. ale dneska som potreboval trochu vypustit páru
chcel som ist za Adel https://amaterky.sk/28631 viewtopic.php?t=1731 bola obsadena tak som skusil https://amaterky.sk/28651 a nelutujem... GF prístup, extremne mila, možno boli nejake sympatie, bol som len na 30 min ale velmi dobre stravenych. TOP

-
- Dátum registrácie: So Apr 19, 2025 3:04 pm
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 82 times
Re: #28651 Julia, 32, Bratislava - Karlova Ves
Tú Júliu bol ešte niekto kuknúť, lebo pokukávam po nej? A vie dať aj širšie/bližsie hodnotenie pre potvrdenie?lauG napísal: Št Júl 31, 2025 8:36 pm prva moja recenzia .. ale dneska som potreboval trochu vypustit páruchcel som ist za Adel https://amaterky.sk/28631 viewtopic.php?t=1731 bola obsadena tak som skusil https://amaterky.sk/28651 a nelutujem... GF prístup, extremne mila, možno boli nejake sympatie, bol som len na 30 min ale velmi dobre stravenych. TOP
Bol som dnes za Juli, adresa mlynska dolina viacerí poznáme a ja som veľmi spokojný s touto adresou pre diskrétnosť ale aj spokojnosť s dievčatami ktoré sa tam striedaju . Dohovor cez telefonistku, chcel som prísť o 30 minút ale kočka bola hodinu obsadená tak som prišiel o 17:30 podľa dohody. Otvorila pekná, blondínka s krásnym telom a milým úsmevom, už som vedel ze bude dobre . A áno bolo super, bol som hodinu a predĺžil som si o 30 minút, čas sa pri nej uplne zastavil bolo to úžasné GFE, milovanie ako s priateľkou ktorá je rovnako nadržaná ako ja. Polohy menila, oral bol jemný s jazykom ale dostatočne hlboký. Má veľmi úzku šušku napriek tomu, že bola vlhká až z nej tieklo a krásne jej voňala, takú chutnú som dlho nelizal, ale to bolo aj tým ako si to užívala a chcela viac.
Hodnotenie- priestor 10/10
Vyzor -10/10
Oral- 10/10
Sex 10/10
Správanie 100/100 ***
Toto je Hight class borci
Vyzor -10/10
Oral- 10/10
Sex 10/10
Správanie 100/100 ***
-
- Dátum registrácie: So Apr 19, 2025 3:04 pm
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 82 times
Dik za potvrdenie a podľa fotiek sa mi zdá, že ma širšie boky?JanoBA napísal: So Aug 02, 2025 10:36 pm Bol som dnes za Juli, adresa mlynska dolina viacerí poznáme a ja som veľmi spokojný s touto adresou pre diskrétnosť ale aj spokojnosť s dievčatami ktoré sa tam striedaju . Dohovor cez telefonistku, chcel som prísť o 30 minút ale kočka bola hodinu obsadená tak som prišiel o 17:30 podľa dohody. Otvorila pekná, blondínka s krásnym telom a milým úsmevom, už som vedel ze bude dobre . A áno bolo super, bol som hodinu a predĺžil som si o 30 minút, čas sa pri nej uplne zastavil bolo to úžasné GFE, milovanie ako s priateľkou ktorá je rovnako nadržaná ako ja. Polohy menila, oral bol jemný s jazykom ale dostatočne hlboký. Má veľmi úzku šušku napriek tomu, že bola vlhká až z nej tieklo a krásne jej voňala, takú chutnú som dlho nelizal, ale to bolo aj tým ako si to užívala a chcela viac.
Vyzor -10/10
Oral- 10/10
Sex 10/10
Správanie 100/100 ***
Myslíte, že pre panica je lepšie skúsiť Adel alebo Juliu ?
- jeliman
- Dátum registrácie: Pi Mar 07, 2025 10:34 pm
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 29 times
Ak chces vymlatit bicikom tak určite Juliu. To by Adel asi nedala...Hovnodar napísal: Ne Aug 03, 2025 1:53 pm Myslíte, že pre panica je lepšie skúsiť Adel alebo Juliu ?
- Johnny
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2025 10:49 pm
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Dik za tip.
Pre ostatných: neviem si predstavit viac GFE pristup ako ma Julia. Tromfla aj viacere frajerky. Masaz, boskavanie, titsjob(pri masazi), dobry oral aj s jemnejsim deepthroatom. Necha sa prstovat. Podla toho ze ma na izbe aj bicik a podobne veci tak asi aj viac. A je naozaj sexi. Foto nema upravena, okrem tvare. Tam je vyhladena, ale inak je pekna.
Prsia super. prirodzene, pevne stojace. Postava a zadok tiez super.
Trochu prehana vychvalovanie vtaka a vzdychanie, ale inak super.
Odporucam kazdemu co najskor, je tu asi len do stredy..
- CharlieHarper
- Dátum registrácie: Ne Jún 08, 2025 10:44 am
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 15 times
Za prstovanie a bozkávanie má príplatok?Johnny napísal: Po Aug 04, 2025 10:33 pmDik za tip.
Pre ostatných: neviem si predstavit viac GFE pristup ako ma Julia. Tromfla aj viacere frajerky. Masaz, boskavanie, titsjob(pri masazi), dobry oral aj s jemnejsim deepthroatom. Necha sa prstovat. Podla toho ze ma na izbe aj bicik a podobne veci tak asi aj viac. A je naozaj sexi. Foto nema upravena, okrem tvare. Tam je vyhladena, ale inak je pekna.
- Johnny
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2025 10:49 pm
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
nie. aspon teda odo mna k hodine nic nechcela. A to bozkavanie ani nema v inzerate..CharlieHarper napísal: Ut Aug 05, 2025 11:40 amZa prstovanie a bozkávanie má príplatok?Johnny napísal: Po Aug 04, 2025 10:33 pmDik za tip.
Bol som a bolo to skvelé, nebudem klamať.. pre mňa fakt zážitok