https://amaterky.sk/28561
Karin 25 rocna Ceska blondina asi tu myslis.ficker01 napísal: Ne Júl 27, 2025 10:21 pm Cauko..nie je to ta Karin co tu bola nejaky cas pred par rokmi? Na Zahr. posobila. Bola celkom top!
no ak nahodou daj echo. vdakaMydlonaMileticku napísal: Po Júl 28, 2025 5:29 amKarin 25 rocna Ceska blondina asi tu myslis.ficker01 napísal: Ne Júl 27, 2025 10:21 pm Cauko..nie je to ta Karin co tu bola nejaky cas pred par rokmi? Na Zahr. posobila. Bola celkom top!
Cez nejaky zvlastny archiv, ktory radsej zdielat nebudem som nasiel jej stary inzerat. Volal som na to cislo a je nedostupne, ale keby zavolala naspat dam ti vediet.
Tato Karin je stara harcovníčka, v podstate aj legenda. Velmi prifi. milý prístup, proste všetko fajn... Ale uvádza 34. ale reálne má cez 50. To určite nebudem vami spomínaná baba.MydlonaMileticku napísal: Po Júl 28, 2025 5:29 amKarin 25 rocna Ceska blondina asi tu myslis.ficker01 napísal: Ne Júl 27, 2025 10:21 pm Cauko..nie je to ta Karin co tu bola nejaky cas pred par rokmi? Na Zahr. posobila. Bola celkom top!
Cez nejaky zvlastny archiv, ktory radsej zdielat nebudem som nasiel jej stary inzerat. Volal som na to cislo a je nedostupne, ale keby zavolala naspat dam ti vediet.