Nemecko Frankfurt trip

Vaše cestovateľské zážitky spojené so sex privátmi, eskortmi a erotickými službami v zahraničí. Recenzie a tipy na diskrétne priváty po celom svete.
Používateľov profilový obrázok
Mahoney
Dátum registrácie: Ne Mar 23, 2025 1:04 pm
Has thanked: 5 times
Been thanked: 68 times

Nemecko Frankfurt trip

Príspevok od používateľa Mahoney »

1. cast

To ze som stalym navstevnikom GT Wien uz asi vsetci viete z mojich recenzii. Hlavna vec preco tam chodim je asi jasna ale vedlajsi produkt je ze stretnete aj kopec zaujimavych ludi co zdielaju informacie :). Takto som sa asi pred piatimi rokmi dozvedel aj o fkk kluboch WELLcum, Andiamo, Mystic a Sharks z ktorych prve tri sa mi podarilo navstivit a zrecenzovat na minule forum. Posledny z nich sa mi vsak nedarilo zaradit do mojho programu kedze je az vo Frankfurte. Ako iste tusite podla nazvu prispevku tak uz sa podarilo. Dohodli sme sa traja tu na fore vybavil som na moje vozidlo umwelt nalepku a vyrazili sme na trip.

Isli sme vo vsedny den nie moc rano takze sme dorazili az v predvecer na miesto urcenia. Sharks sme mali naplanovany na druhy den od rana tak sme si povedali ze preskumame aj nejake ine adresy. Ako prve prisiel na radu podnik menom The Worlds. Zaujimalo ma to dost ako to tam vyzera kedze vstupne bolo smiesnych 25 eur. Prisli sme do arealu vyzerajuceho celkom k svetu nafasovali jeden uterak a ze ked budeme chciet dalsi tak 2 eura. Tak hovorim babe ze jej necham 10 eur nech mi necha na pulte 5 uterakov a budem si chodit menit co baba rezolutne zamietla ze nie ked jej dam peniaze uteraky si musim odniest. Areal podniku bol velkolepo rozsiahly vnutri aj pekne zariadeny. Vonku boli tiez pekne take jak to nazvat ostrovceky v zeleni vzdy postel velka diskretne zavesy ale najviac ma zaujal domcek postaveny tesne pod korunou stromu odkial bol super vyhlad na externy bazen s lezadlami okolo. Doteraz celkom fajn ale kym sme nasli v labyrinte saunu trvalo to ale hlavne bolo vsade mrtvo ( vazne len par ludi ) a ked sme aj stretli nejaku babu tak to boli vazne ze obludy. Dalsi problem bol ze zo sauny bolo tipujem viac ako 70 metrov do sprchy takze kym tam clovek prisiel bol uz ochladeny a bolo to sprchovanie na hovno. Teda takto bola jedna sprcha 10 metrov od sauny ale v exterieri a bola plna os a to ja nedavam. Pitie pri bare samozrejme extra a ziadna volne dostupna voda. Jedna cola a dve bonaqy (vsetko 250ml ) 9,70. Ked sme vchadzali baba zahlasila ze bude dnes barbeque tak sme vydrzali chvilu miestne v podstate drsne podmienky a ked prisiel cas vybral som sa do domceka za bazenom kde sa to malo konat. Poviem takto : obrovske sklamanie chlapec mal uz upecene ( tak upecene ze bolo uplne mrtve uz :) hotove maso v gastromise a len ho hodil na par minut na grill zohriat. Hranolky urobil cerstve prihodil kusok masa a ... 12 euro. Po tejto dost smutnej veci sme sa po asi 20 minutovom pobyte pri bare ( vystriedalo sa tam asi 10 bab same obludy len jedna obstojna ) rozhodli ze takto svoj cas travit nechceme a nasli dalsi podnik v blizkosti.

https://www.youtube.com/watch?v=fcrE8hmNHpY
Naposledy upravil/-a Mahoney v Št Júl 31, 2025 10:49 am, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
Mahoney
Dátum registrácie: Ne Mar 23, 2025 1:04 pm
Has thanked: 5 times
Been thanked: 68 times

Re: Nemecko Frankfurt trip

Príspevok od používateľa Mahoney »

2. cast

Dalsim v poradi bol podnik Oase ,ktory mal na trip advisorovi tak zle recenzie ,ze to bolo az divne vzhladom na info na www stranke. Vstupne bolo tusim 60 eur ale jedlo aj nealko v cene takisto ako uteraky. Wellness cast vyborna dokonca prebiehali saunove ritualy kazdu hodinu. Ludi primerane bab pomerne dost dobry vyber. Dorazili sme este za svetla tak som stihol prejst zahradu s bazenom ktora bola plna soch v antickom style. Naozaj pekne miesto na chill pri celodennom pobyte. Cely podnik vyzera luxusne vsade cisto hygiena perfekt sprchy umiestnene hned pri vsetkych druhoch saun proste parada. Dal som tri kolecka sauny ( po celodennej ceste autom som to potreboval ako sol ) potom jedlo a premiestnil som sa do hlavneho priestoru pri bare kde bolo najviac bab. Baby sa pri mne dost tocili ( o dost viac ako v goldene ) cena v podstate jednotna pol hodina za 100 s OB aj DFK dve ponukli dokonca aj vystrek do ust v cene. Bol som dost unaveny a uz bolo neskoro ( v hoteli nas boli ochotni cakat len do 3:00 ) tak som vedel ,ze stihnem len jedno cislo a bol som dost vyberavy. A dockal som sa niecoho vynimocneho. Zostal som ako obareny ked som ju zbadal. Volala sa Sakurama a vyzerala uplne presne ako moja profesorka dejepisu na strednej skole do ktorej som bol tajne zamilovany. 😊Tento typ zien normalne neoblubujem ( latino siroke boky a zadok, velke prsia ) ale tu bola vazba na spomienky proste silnejsia ako ja. 😊Baba zjavne videla ,ze sa mi z nej roztriasli kolena takze zamierila rovno ku mne. Vypytala sice 150 ale ,ze bude kompletny balicek GFE a vraj pridame k casu 10 minut a vystrek do ust. Nechal som sa teda nahovorit a sli sme na izbu. Izby su v oase velmi pekne vsade velke zrkadla sice bez sprchy ale utulne 😊. Baba asi toho vela nemala ten vecer lebo sa pustila do mna az som ju musel krotit. Inak vsetko prebiehalo hladko lebo baba na zaklade mojho krotenia na zaciatku pouzivala striedanie tempa vasnivosti na pozdrzanie a oddialenie vrcholu co bolo neskutocne super a do bodky dodrzala co slubila. Cislo bolo dlhe precitene uvolnene proste ciste GFE ked vam frajerka chce vyhoviet. Dali sme sice len tri polohy ale bol som v siedmom nebi a normalne uz sa mi dva krat s nou snivalo 😊. Po navrate do priestoru som vyhladal spolubojovnikov odovzdali sme si bezprostredne dojmy chvilku pochillovali a vydali sa na hotel. Tento podnik ma urcite potencial aj na celodennu navstevu lebo prostredie, sauny, jedlo vsetko super. Na beton sa este vratim par krat.

https://www.youtube.com/watch?v=XjL5l6iRS_A
Napísať odpoveď

Návrat na "Zahraničie"