To ze som stalym navstevnikom GT Wien uz asi vsetci viete z mojich recenzii. Hlavna vec preco tam chodim je asi jasna ale vedlajsi produkt je ze stretnete aj kopec zaujimavych ludi co zdielaju informacie

Isli sme vo vsedny den nie moc rano takze sme dorazili az v predvecer na miesto urcenia. Sharks sme mali naplanovany na druhy den od rana tak sme si povedali ze preskumame aj nejake ine adresy. Ako prve prisiel na radu podnik menom The Worlds. Zaujimalo ma to dost ako to tam vyzera kedze vstupne bolo smiesnych 25 eur. Prisli sme do arealu vyzerajuceho celkom k svetu nafasovali jeden uterak a ze ked budeme chciet dalsi tak 2 eura. Tak hovorim babe ze jej necham 10 eur nech mi necha na pulte 5 uterakov a budem si chodit menit co baba rezolutne zamietla ze nie ked jej dam peniaze uteraky si musim odniest. Areal podniku bol velkolepo rozsiahly vnutri aj pekne zariadeny. Vonku boli tiez pekne take jak to nazvat ostrovceky v zeleni vzdy postel velka diskretne zavesy ale najviac ma zaujal domcek postaveny tesne pod korunou stromu odkial bol super vyhlad na externy bazen s lezadlami okolo. Doteraz celkom fajn ale kym sme nasli v labyrinte saunu trvalo to ale hlavne bolo vsade mrtvo ( vazne len par ludi ) a ked sme aj stretli nejaku babu tak to boli vazne ze obludy. Dalsi problem bol ze zo sauny bolo tipujem viac ako 70 metrov do sprchy takze kym tam clovek prisiel bol uz ochladeny a bolo to sprchovanie na hovno. Teda takto bola jedna sprcha 10 metrov od sauny ale v exterieri a bola plna os a to ja nedavam. Pitie pri bare samozrejme extra a ziadna volne dostupna voda. Jedna cola a dve bonaqy (vsetko 250ml ) 9,70. Ked sme vchadzali baba zahlasila ze bude dnes barbeque tak sme vydrzali chvilu miestne v podstate drsne podmienky a ked prisiel cas vybral som sa do domceka za bazenom kde sa to malo konat. Poviem takto : obrovske sklamanie chlapec mal uz upecene ( tak upecene ze bolo uplne mrtve uz

https://www.youtube.com/watch?v=fcrE8hmNHpY