Squirt
- Duratia
- Dátum registrácie: St Júl 09, 2025 10:26 pm
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Re: Squirt
Hľadám aj ja ale okrem 1 max 2 inzerátov nič a všetko mimo BA,aktuálne neinzeruju tak neviem nájsť presne meno myslím ze Monika NR ma aj svoje vlákno kde nikto nespomína squirt a vraj sa k nej dá ťažko dostat.
Ja osobne som co to už pochodil ale squirt som ešte nezažil u žiadnej.
Aktuálne som našiel toto co by som možno skusil:
https://amaterky.sk/27188
PS: najviac ma pobavia tie transky co si píšu squirt.....
PS2: hľadám cez rozšírené vyhľadávanie a tam mas v praktikách squirt
Ja osobne som co to už pochodil ale squirt som ešte nezažil u žiadnej.
Aktuálne som našiel toto co by som možno skusil:
https://amaterky.sk/27188
PS: najviac ma pobavia tie transky co si píšu squirt.....
PS2: hľadám cez rozšírené vyhľadávanie a tam mas v praktikách squirt
Chlapci neviem, či rozumiete, ako "vzniká" squirt. Ale vždy sa pousmejem, keď si ho baba dá za príplatok. Ono buď to vieš vyvolať alebo nie. A to nevedia všetky.A aj to sa nedá úplne vždy. Tá baba by mala byť maximálne vzrušená a ak sa pošťastí a nejdete to správne "miesto", tak je aj squirt. Ak však má 3-4 klientov v ten deň, tak asi maximálne vzrušená nebude, ibaže by to boli polená a ty Rocco. Viem o čom hovorím, mal som to aj doma a aj u dvoch amatérok. Ale neboli úplne že 20+...to si myslím, že ony ešte nevedia ako na to, a možno sa mýlim
- Duratia
- Dátum registrácie: St Júl 09, 2025 10:26 pm
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Tak to si stastlivec alebo ten Rocco
, neváhaj a podeľ sa o podrobnosti celkom ma to zaujíma, samozrejme viem ako to vzniká, viem ze je to ojedinelý jav a taktiež ze niektoré ženy ho.maju pravidelne iné sa ani spraviť nevedia žiaľ tých je nepomerne viac - nemusím chodiť ďaleko....

Rocco nie som, ale mám záujem, aby to bolo príjemné obom. Jedna z nich bola Janka (daj do gugla senzuálne masáže) , tam je ten vek značne vyšší, ale sex ju neskutočne baví. A druhá už nie je dostupná.Duratia napísal: Ut Júl 29, 2025 10:59 pm Tak to si stastlivec alebo ten Rocco, neváhaj a podeľ sa o podrobnosti celkom ma to zaujíma, samozrejme viem ako to vzniká, viem ze je to ojedinelý jav a taktiež ze niektoré ženy ho.maju pravidelne iné sa ani spraviť nevedia žiaľ tých je nepomerne viac - nemusím chodiť ďaleko....