Squirt

Sex bez gumy, BDSM, Domina, Sub, Kaviar, Piss, Fisting, Strapon, Foot fetish a všetko možné
Používateľov profilový obrázok
Nehajtak
Dátum registrácie: So Máj 24, 2025 2:20 pm
Has thanked: 1 time

Squirt

Príspevok od používateľa Nehajtak »

Viete niekto nejakú dobrú mladú (do 40 rokov) čo strieka ideálne TT,NR okolie
Užívam si
Dátum registrácie: Po Apr 14, 2025 11:43 am
Been thanked: 1 time

Re: Squirt

Príspevok od používateľa Užívam si »

Niečo také aj ja hľadám.kludne aj 60+.budem povdacny za každé info
Duratia
Dátum registrácie: St Júl 09, 2025 10:26 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Príspevok od používateľa Duratia »

Hľadám aj ja ale okrem 1 max 2 inzerátov nič a všetko mimo BA,aktuálne neinzeruju tak neviem nájsť presne meno myslím ze Monika NR ma aj svoje vlákno kde nikto nespomína squirt a vraj sa k nej dá ťažko dostat.

Ja osobne som co to už pochodil ale squirt som ešte nezažil u žiadnej.

Aktuálne som našiel toto co by som možno skusil:
https://amaterky.sk/27188

PS: najviac ma pobavia tie transky co si píšu squirt.....

PS2: hľadám cez rozšírené vyhľadávanie a tam mas v praktikách squirt
Duratia

Pre doplnenie písal som o tejto:
viewtopic.php?t=719
József

Príspevok od používateľa József »

Chlapci neviem, či rozumiete, ako "vzniká" squirt. Ale vždy sa pousmejem, keď si ho baba dá za príplatok. Ono buď to vieš vyvolať alebo nie. A to nevedia všetky.A aj to sa nedá úplne vždy. Tá baba by mala byť maximálne vzrušená a ak sa pošťastí a nejdete to správne "miesto", tak je aj squirt. Ak však má 3-4 klientov v ten deň, tak asi maximálne vzrušená nebude, ibaže by to boli polená a ty Rocco. Viem o čom hovorím, mal som to aj doma a aj u dvoch amatérok. Ale neboli úplne že 20+...to si myslím, že ony ešte nevedia ako na to, a možno sa mýlim
Duratia

Tak to si stastlivec alebo ten Rocco :D, neváhaj a podeľ sa o podrobnosti celkom ma to zaujíma, samozrejme viem ako to vzniká, viem ze je to ojedinelý jav a taktiež ze niektoré ženy ho.maju pravidelne iné sa ani spraviť nevedia žiaľ tých je nepomerne viac - nemusím chodiť ďaleko....
József

Príspevok od používateľa József »

Duratia napísal: Ut Júl 29, 2025 10:59 pm Tak to si stastlivec alebo ten Rocco :D, neváhaj a podeľ sa o podrobnosti celkom ma to zaujíma, samozrejme viem ako to vzniká, viem ze je to ojedinelý jav a taktiež ze niektoré ženy ho.maju pravidelne iné sa ani spraviť nevedia žiaľ tých je nepomerne viac - nemusím chodiť ďaleko....
Rocco nie som, ale mám záujem, aby to bolo príjemné obom. Jedna z nich bola Janka (daj do gugla senzuálne masáže) , tam je ten vek značne vyšší, ale sex ju neskutočne baví. A druhá už nie je dostupná.
Napísať odpoveď

Návrat na "Neštandardné praktiky"