#28029 Anastasia, 20

Zbožňované aj zatracované: Latinky na Slovensku – výmena skúseností, názorov a recenzií na eskorty a sex priváty s latinskoamerickými ženami.
Používateľov profilový obrázok
omag
Dátum registrácie: Po Jún 30, 2025 11:34 am

#28029 Anastasia, 20

Príspevok od používateľa omag »

Prvý kontakt cez Whatsapp, dohoda den dopredu. Prídem na miesto, nikdo neodpisuje, volám, nikdo nezdvíhal. Po akademickej štvrťhodinke to vzdávam.

Ozvala sa o 2 hodiny neskôr že zaspala ale že si dala sprchu a môžem dôjsť kedykoľvek. Okey došiel som, nehovorí poriadne po anglicky, žiadna snaha o komunikáciu, kyslý
Xicht, nakoniec to nebola ani ona ale nejaká iná kočka. Akcia mechanická, nemôžeš sa ničoho ani len dotknúť, nepozrie sa na teba ani. Ani prirátať nemôžeš, odtlača ta. Po 15m som to vzdal, finiš, otočka. S týmito latinskými už nadobro končím, strata času a peňazí.

https://amaterky.sk/28029
Labuznik
Dátum registrácie: So Jún 07, 2025 10:15 am
Has thanked: 21 times
Been thanked: 10 times

Re: #28029 Anastasia, 20

Príspevok od používateľa Labuznik »

Tento tyzden som bol v KE a vybral som si ze by som isiel skusit nejaku Latinku a vybral som si tuto. Dohoda cez WA pridem na miesto a vobec nereagovala. Pekne som si tam sadol a videl som ako sa tam 2 chalani stratene potuluju a pozeraju do telefonu tak som hned vedel ze idu na tu adresu.
Urcite ich tam je viac. Po 20min som isiel prec a pisala mi ze bola v sprche tak som sa zas otocil a isiel tam ked som tam prisiel zacala pisat ze je hladna ze mam pockat 20 min tak som jej hned povedal ze to urcite nie.
Zas pisala po 30min ze nech pridem ze urcite dnes lebo ze zajtra uz nebude mat tak cas ale uz som znechuteny nesiel a to hlavne preto ze toto iste sa mi stalo v BA kde pred vchodom sme cakali 2 a potom uz nedvihala telefon. Ak by mal niekto overenu Latinku budem rad ak poslete do SS
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 268 times
Been thanked: 252 times

Príspevok od používateľa S_26 »

Iza... mate ju teraz v Košiciach.... som ju nestihol keď bola v BA... je topka a teda hlavne - nemanažuje ju operátorka z pláže v Madride ale je sama na seba takže dohody platia
Labuznik napísal: Ne Júl 06, 2025 11:41 pm Tento tyzden som bol v KE a vybral som si ze by som isiel skusit nejaku Latinku a vybral som si tuto. Dohoda cez WA pridem na miesto a vobec nereagovala. Pekne som si tam sadol a videl som ako sa tam 2 chalani stratene potuluju a pozeraju do telefonu tak som hned vedel ze idu na tu adresu.
Urcite ich tam je viac. Po 20min som isiel prec a pisala mi ze bola v sprche tak som sa zas otocil a isiel tam ked som tam prisiel zacala pisat ze je hladna ze mam pockat 20 min tak som jej hned povedal ze to urcite nie.
Zas pisala po 30min ze nech pridem ze urcite dnes lebo ze zajtra uz nebude mat tak cas ale uz som znechuteny nesiel a to hlavne preto ze toto iste sa mi stalo v BA kde pred vchodom sme cakali 2 a potom uz nedvihala telefon. Ak by mal niekto overenu Latinku budem rad ak poslete do SS
Som

Príspevok od používateľa Som »

Are photos real? She looks really good on photos.
Napísať odpoveď

Návrat na "Latinky - výmena skúseností"