#24164 Rosse, 21

Zbožňované aj zatracované: Latinky na Slovensku – výmena skúseností, názorov a recenzií na eskorty a sex priváty s latinskoamerickými ženami.
Používateľov profilový obrázok
Muko
Dátum registrácie: Ut Máj 06, 2025 3:38 pm
Has thanked: 29 times
Been thanked: 36 times

#24164 Rosse, 21

Príspevok od používateľa Muko »

Pokial si dobre pamätám, bol som u nej minulý rok, bola v BA v Mlynskej doline. Je maličká a nebola tak štíhla ako na foto, trošku silnejšej postavy ale nie tlstá, tvár je retuš, vek už vtedy mala cca tých 25 rokov a možno viac.... Priestor nekomentujem, lebo pendluje, ale keď som bol za ňou vtedy mala tam len jednopostel. Čo sa týka služieb, úplna nuda, sice sa usmievala ale aj ten úsmev bol nasilu ako aj všetko ostatné. Bol som na polhodinku ale ani som to nevyužil celé, rýchlo som to mal za sebou a utekal nespokojný preč. Po tej skúsenosti už Juhoameričanky nenavštevujem.

https://amaterky.sk/24164
jeliman
Dátum registrácie: Pi Mar 07, 2025 10:34 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 30 times

Re: #24164 Rosse, 21

Príspevok od používateľa jeliman »

Za seba môžem povedať, že príjemnejšiu latinku som ešte nestretol, a to som bol s Alisson, Valery, Sophie a celou tou vychvalovanou pereputou...🙄
Síce som s nou bol davnejsie, ale rozhodne to bolo milé prekvapenie. A či sa pretvarovala? Ak áno, tak to mám úplne na háku. Jediné čo ľutujem, že v Blave som ju tentokrát nestihol, keďže sa po dvoch dňoch premiestnila do Trenčína, a to mám fakt od ruky...
Tuha
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 10:22 pm
Has thanked: 54 times
Been thanked: 53 times

Príspevok od používateľa Tuha »

jeliman napísal: Pi Jún 27, 2025 1:20 pm Za seba môžem povedať, že príjemnejšiu latinku som ešte nestretol, a to som bol s Alisson, Valery, Sophie a celou tou vychvalovanou pereputou...🙄
Síce som s nou bol davnejsie, ale rozhodne to bolo milé prekvapenie. A či sa pretvarovala? Ak áno, tak to mám úplne na háku. Jediné čo ľutujem, že v Blave som ju tentokrát nestihol, keďže sa po dvoch dňoch premiestnila do Trenčína, a to mám fakt od ruky...
Presne tak.
TrT

Príspevok od používateľa TrT »

Ahoj, je tam sama či ma pasáka pri sebe?
Dik
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 272 times
Been thanked: 252 times

Príspevok od používateľa S_26 »

pocujte uz prestante strašením s pasákmi pri latínách, sa to aj na starom fóre stále vyťahovalo a je to hoax

Čo som bol žiadna latina nikdy pasáka nemala.
90% z nich tu prídu pod krídlami "operátorky", ktorá si sedí dakde v madride na pláži a odtiaľ z whatsappu "manažuje" svoje stádo. A manažuje to riadne na hovno

Baby sú väčšinou 2-3-4 na apartmáne, čím je zabezpečené bezpečie. Aj chaos.

TrT napísal: St Júl 02, 2025 3:12 pm Ahoj, je tam sama či ma pasáka pri sebe?
Dik
jeliman
Dátum registrácie: Pi Mar 07, 2025 10:34 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 30 times

Príspevok od používateľa jeliman »

S_26 napísal: St Júl 02, 2025 10:14 pm 90% z nich tu prídu pod krídlami "operátorky", ktorá si sedí dakde v madride na pláži a odtiaľ z whatsappu "manažuje" svoje stádo. A manažuje to riadne na hovno
Dik
Konkrétne Rosse s Kamilou majú telefonistku z privátov, kde sa točia hlavne ukrajinky (Trnávka, Mlynská dolina...). To je v prípade latín dosť netypické. Tie sú zvačša menežované zo španielska, prípadne sa o to starajú same...
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 272 times
Been thanked: 252 times

Príspevok od používateľa S_26 »

Fakt? To je zaujímavá inovácia...
... asi ich už srala tá ich telefonistka, tak prešli ku konkurencii , múdro... keby mali normálnu telefonistku, čo ich tam nezamieňa jednu za druhú jak keby to boli topánky od Baťu, tak chodím dosť častejšie
jeliman napísal: St Júl 02, 2025 10:55 pm
S_26 napísal: St Júl 02, 2025 10:14 pm 90% z nich tu prídu pod krídlami "operátorky", ktorá si sedí dakde v madride na pláži a odtiaľ z whatsappu "manažuje" svoje stádo. A manažuje to riadne na hovno
Dik
Konkrétne Rosse s Kamilou majú telefonistku z privátov, kde sa točia hlavne ukrajinky (Trnávka, Mlynská dolina...). To je v prípade latín dosť netypické. Tie sú zvačša menežované zo španielska, prípadne sa o to starajú same...
hutiziko
Dátum registrácie: St Jún 18, 2025 9:48 am
Has thanked: 24 times
Been thanked: 7 times

Príspevok od používateľa hutiziko »

S_26 napísal: St Júl 02, 2025 10:14 pm
90% z nich tu prídu pod krídlami "operátorky", ktorá si sedí dakde v madride na pláži a odtiaľ z whatsappu "manažuje" svoje stádo. A manažuje to riadne na hovno
[/quote]

v madride na pláži :D
pobavilo, snazil som sa predstavit si tu plaz v Madride, ale to je jedno, pointa sedi! :)
vadudius
Dátum registrácie: Ut Jún 10, 2025 7:49 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Príspevok od používateľa vadudius »

Tak som bol vyskúšať pár dní dozadu a baba je síce v pohode, aj fotky pomerne ok, ale inzerát píše lízanie v cene, čo nie je.
Ďalej príplatkové služby natárala telefonistka že cca 20€, ale slečna pýtala 50€ za orál bez, ďalej som sa už ani nepýtal.
Inak ochotne mení pozície, podrží ale zas nejak iniciatívna nie je. Fajka lepší priemer, nejde hlboko ale s vajcami sa pohrá.
Čo sa týka komunikácie, tak angličtina 0 bodov, strašne máličko rozumela.
Napísať odpoveď

Návrat na "Latinky - výmena skúseností"