Orava skúsenosti s amatérkamii
Orava skúsenosti s amatérkamii
Ahojte Borci, kto má skúsenosti na Orave s amatérkami resp. babami z Pokecu? Kto môže dajte nejaké recenzie, ďakujem za všetkých.
Re: Orava skúsenosti s amatérkamii
na Orave na real je problém niečo nájsť, nič sa tu neponúka, ale možno niekto niečo má a podelí sa
Ahojte, v DK poskytuje služby u seba na byte žena v staršom veku Kamila Orav, 52, na pokeci pod nickom Anabela45678. K službám: fajka 8/10, sex 8/10, nemá problém meniť polohy, robí aj masáž penisu, celkom kvalitne bol som spokojný, no je to už staršia dáma, tak netreba čakať nejakú kosť. Sex s gumou, výstrek môžeš na kozy. Ceny sú zhodne, tak ako to ma uvedené na amatérkach.
Ahojte, pokec nick Farezia, Atencia, z DK, uvádza vek 50 rokov, v skutočnosti staršia, zničená žena, poskytuje služby na byte ulica Osloboditeľov v DK, alkoholička, byt zafajčený. Robí len fajku, aj bez no nezje, vypľuje. Fajka pod priemer…Za mňa len na vyprázdnenie, nič iné.
Anett77777777, nick z Pokecu, ponuka v TS, v staršom rodinnom dome, kto má rád veľké bacule, tak si príde na svoje, dosť pri sebe, vek okolo 50, veľké ovisnuté prsia, fajka celkom v pohode tak 7-8 z 10. Ponúka aj análny sex. Nie je to žiadna krásavica, len pre chlapov na vyprázdnenie. Na zopakovanie asi nie. Ak niekto bol dajte vaše postrehy, dik.
- Milwaukee678
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2025 7:44 pm
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Ahoj boli ste už skúsiť staršiu blondínu v okolo Námestova?nicky skosené,manželia a podobne mali na pokeci aj na amatéroch .dajte recenziu.dik
Ahojte, máte skusenosti s touto žienkou z DK? Cena celkom vysoká, stojí zato? https://amaterky.sk/18782
Ahoj, už istú dobu som nepostrehol, že by ponúkala blondínka z manželského paru. Bol to manželský pár zo Zubrohlavy. Pani vo veku okolo 55 rokov. Ona súložila a jej manžel sa na to pozeral, občas z izby odišiel a tak. Čas moc nestopovali, cena prijateľná. Chceli však foto a tel. číslo vopred, potom ti dali adresu. Pre toho, kto má rád, že sa v dome sa nachádza aj jej manžel a je vo vedľajšej izbe, resp. sa môže pozriet, nech sa páči.