#18557 #18507 Regina, 38, Bratislava - Petržalka

Tantra a Nuru masáže v Bratislave? Vaše skúsenosti a diskusie o erotických masážach v Bratislavskom kraji. Tipy na salóny a masérky
Používateľov profilový obrázok
Zarastr
Dátum registrácie: Ut Mar 11, 2025 12:15 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 23 times

#18557 #18507 Regina, 38, Bratislava - Petržalka

Príspevok od používateľa Zarastr »

Bol rok pred pár rokmi na masáž, je to veľká žena, pekné veľké prsia, masáž nič extra, zakončenie v pohode, spoločná sprcha na záver, nebudem opakovať, ale na vyskúšanie fajn.

https://amaterky.sk/18557
https://amaterky.sk/18507
Baldachyn
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 9:04 pm
Has thanked: 46 times
Been thanked: 69 times

Re: #18557 #18507 Regina, 38, Bratislava - Petržalka

Príspevok od používateľa Baldachyn »

Ja som bol už niekoľkokrát. Postava krv a mlieko, taká väčšia ale ešte stále sexi. Do tváre príťažlivá, oči ako mačka.

Vždy bola príjemná, počas toho ako sa sprchuješ stojí vo dverách a predvádza ti tanečky, celkom to urobí atmosféru. Samotná masáž lepší priemer, dovolí decentné dotyky, hrať sa s prsiami. Záver tiež fajn. Veci za príplatok som neskúšal.
Určite stojí aspoň za vyskúšanie.
McNulty
Dátum registrácie: Št Jún 26, 2025 9:10 am
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa McNulty »

Urcite stoji za vyskusanie, priazniva cena za polhodinu. Mozny footfetis, robi aj dobry footjob. Mozne rozne hratky, neskusal som zatial masaz prostaty ani strapon. Opakujem viac menej pravidelne. Ako pisu chalani vyssie, velke prsia, sympaticka do tvare. Skoda ze nie je mozny aj sex.
Kremaster
Dátum registrácie: Ut Mar 11, 2025 9:59 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Príspevok od používateľa Kremaster »

Potvrdzujem predošlé recenzie. Ja som bol už viac krát za posledné roky. Regina je vhodná aj pre nováčika, už v telefóne vždy veľmi milá, povie vám adresu ktorá je pomerne ticha lokalita v Petržalke. Teba vojsť tou braničkou viac napravo a po pár metroch zahnete doľava do bielych dverí kde zaklepete a otvorí Vám veľmi pekná blondína s krásnymi prsiami (silikóny). Regina nám za posledné roky trocha zmohutnela ale stále je sexi. Odvedie si vás do masážnej miestnosti zaplatíte, vyzlečiete sa a idete do sprchy. Ona sa zatiaľ na vás pripraví a čaká vás už. nahá. Ľahnete na matrac vedľa ktorého je veľké zrkadlo takže si ju môžete obzerať aj počas masáže. Regina nemá určite žiaden certifikát (keď porovnám kvalitu masáže s mojimi preferovanými thajskymi masážami) ale nevadí lebo masáž je pomerne príjemná aj sa snaží vždy rôzne BTB techniky využiť. Keď si vás otočí na chrbát môžete si ju hladkať hocijak teda okrem intímnej zóny. Trocha ma vždy vyrušuje jej ukrajinská/ruska hudba čo pustí do toho lebo stále som neni ani po rokoch ich počúvania počas masáže fanúšik takže sa venujem skor obzeraniu a chytaniu si Reginy. Ma zopár aj príplatkov ale tie mňa nejako nikdy nezaujali takže som ich ani nikdy nevyužil. Čo veľmi oceňujem u nej však je že po masáži si vás odvedie do sprchy a prebieha ešte veľmi eroticka sprcha kde pokračujú vzájomne dotyky.
Celkove hodnotenie: masáž by som určite odporučil každému aspoň 1x vyskúšať, aj keď to nie je top kvalita a cítiť že nemá spomínaný nejaký maserský kurz, bude vás však masírovať s HE veľmi sexy milá blondínka s fantastickými prsiami, preto sa za ňou pravidelne vraciam.
Dal by som motivačne 8/10
Bololepsie)
Dátum registrácie: Ne Júl 13, 2025 12:38 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Príspevok od používateľa Bololepsie) »

Hm zaujimava navsteva to bola.Regina robila pred par rokmy s takou vysokou stihlou blonckov to len take info).,v Petrzke .Regi sa snazi,ale nejaku extra massaz necakaj ,na druhej strane s vtacikom to vie,vie kde ta ma chytit.Ako bonus mi spravila prostata massage a potom mi umyla chrbatik v sprche.Odporucam
Matyas_69
Dátum registrácie: Po Máj 19, 2025 6:01 pm
Has thanked: 12 times
Been thanked: 9 times

Príspevok od používateľa Matyas_69 »

Regina je príjemná baba, snaží sa postarať o zákazníka na 100% zakaždým, čo sa jej nedá vytknúť, ale už sa mi zdá trošku taká mohutná, tučná rozhodne nie, ale keď neni nič k dispozícii, tak viem že toto je istota, kde nepreseriem penaize zbytočne, dovolám sa a dostanem dobrú službu za dobré prachy. Oceňujem u nej aj ten dirty talk, pluvanie po ocase :D , ako aj spoločnú sprchu na záver.
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Bratislavský kraj"