Osobné vzťahy s pracovníčkami

Máte otázky o sexe, vzťahoch či intimite, na ktoré sa hanbíte spýtať? Diskrétna poradňa (nielen) sexuálna je tu pre vaše tajnosti.
Používateľov profilový obrázok
Cassanova
Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
Has thanked: 42 times
Been thanked: 38 times

Re: Osobné vzťahy s pracovníčkami

Príspevok od používateľa Cassanova »

Nezažil som osobne, ale myslím si, že článok je vynikajúco napísaný a je pravdivý. Samozrejme nebude platiť pre všetky, ale pre väčšinu určite. A iba máloktorá prizná, že je to tak.
Mahoney
Dátum registrácie: Ne Mar 23, 2025 1:04 pm
Has thanked: 5 times
Been thanked: 68 times

Príspevok od používateľa Mahoney »

Cassanova napísal: Št Jún 26, 2025 7:06 am Nezažil som osobne, ale myslím si, že článok je vynikajúco napísaný a je pravdivý. Samozrejme nebude platiť pre všetky, ale pre väčšinu určite. A iba máloktorá prizná, že je to tak.
Ja mam vyslovene k tomu sklony a zazil som to uz 4 krat takze mi mozes verit ! V tomto sa lisia baby len minimalne kazda vymysli financne problemy, problemy s rodinou a byvalym frajerom. Ci uz su to lieky, nejake chybajuce veci alebo zavislosti doma vzdy ide o prachy. Teraz naposledy co som zazil to bolo najsilnejsie a aj mam svoj pribeh napisany z predchadzajuceho fora tak to najdem a postnem nech to ako poucka pre vsetkych niekde visi.
MydlonaMileticku
Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 47 times

Príspevok od používateľa MydlonaMileticku »

Mahoney napísal: Št Jún 26, 2025 10:13 am
Cassanova napísal: Št Jún 26, 2025 7:06 am Nezažil som osobne, ale myslím si, že článok je vynikajúco napísaný a je pravdivý. Samozrejme nebude platiť pre všetky, ale pre väčšinu určite. A iba máloktorá prizná, že je to tak.
Ja mam vyslovene k tomu sklony a zazil som to uz 4 krat takze mi mozes verit ! V tomto sa lisia baby len minimalne kazda vymysli financne problemy, problemy s rodinou a byvalym frajerom. Ci uz su to lieky, nejake chybajuce veci alebo zavislosti doma vzdy ide o prachy. Teraz naposledy co som zazil to bolo najsilnejsie a aj mam svoj pribeh napisany z predchadzajuceho fora tak to najdem a postnem nech to ako poucka pre vsetkych niekde visi.
Hned je mi lepsie ked viem ze sa to stalo aj niekomu skusemu ako ty :D neber to v zlom
gurman85
Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2025 4:50 pm
Been thanked: 10 times

Príspevok od používateľa gurman85 »

Veľmi trefny článok/zhrnutie od Mahoneyho. Tomuto "koníčku" sa venujem už nejaký ten rok, ale až teraz sa mi prvýkrát stalo, že som sa začal cítiť s jednou amaterkou až veľmi dobre (čo v konečnom dôsledku nemusí byť až také dobré :D ). Mám fungujúci vzťah a na tom samozrejme nechcem nič meniť, len každý deň musím na tú amatérku myslieť a môj interval návštev je stále kratší a kratší 😅
Nemyslel som si, že sa mi po toľkých rokoch môže niečo podobné stať, ale stalo...
Horst
Dátum registrácie: Št Máj 01, 2025 9:10 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Horst »

Dik adminovi za presmerovanie na tento topic. Proste som bol na masáži bez predchádzajúcej skúsenosti. Nechcem menovať maserku. Bola veľmi mila , chapava, a myslím že sa so mnou cítila aj fajn. Aj keď to je len profesionalita z jej strany. Som mladý no uzavretý, preto som doteraz nemal žiaden vzťah. A zrazu som zažil niečo takéto silne, čo som si nemyslel že mi spôsobí takéto ťažkosti…
MydlonaMileticku
Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
Been thanked: 47 times

Príspevok od používateľa MydlonaMileticku »

Horst napísal: Po Júl 14, 2025 9:12 am Dik adminovi za presmerovanie na tento topic. Proste som bol na masáži bez predchádzajúcej skúsenosti. Nechcem menovať maserku. Bola veľmi mila , chapava, a myslím že sa so mnou cítila aj fajn. Aj keď to je len profesionalita z jej strany. Som mladý no uzavretý, preto som doteraz nemal žiaden vzťah. A zrazu som zažil niečo takéto silne, čo som si nemyslel že mi spôsobí takéto ťažkosti…
Som na tom podobne ak nie rovnako. Mlady bez vztahu a vsetky skusenosti s babami iba cez tento konicek...

Ale dam ti najlepsiu radu aku mozem, nemotaj sa. To ze je mila a pokeca s tebou nieje nic vynimocne, tak isto ako s tebou pokeca napriklad kadernicka alebo predavacka oblecenia len toto je intimnejsie...

Na 90% z toho nic viac nebude ako vztah klient/amaterka...
Viem to z vlastnej skusenosti ja som sa takto namotal uz 2x.
Horst
Dátum registrácie: Št Máj 01, 2025 9:10 pm

Príspevok od používateľa Horst »

MydlonaMileticku napísal: Po Júl 14, 2025 9:20 am
Horst napísal: Po Júl 14, 2025 9:12 am Dik adminovi za presmerovanie na tento topic. Proste som bol na masáži bez predchádzajúcej skúsenosti. Nechcem menovať maserku. Bola veľmi mila , chapava, a myslím že sa so mnou cítila aj fajn. Aj keď to je len profesionalita z jej strany. Som mladý no uzavretý, preto som doteraz nemal žiaden vzťah. A zrazu som zažil niečo takéto silne, čo som si nemyslel že mi spôsobí takéto ťažkosti…
Som na tom podobne ak nie rovnako. Mlady bez vztahu a vsetky skusenosti s babami iba cez tento konicek...

Ale dam ti najlepsiu radu aku mozem, nemotaj sa. To ze je mila a pokeca s tebou nieje nic vynimocne, tak isto ako s tebou pokeca napriklad kadernicka alebo predavacka oblecenia len toto je intimnejsie...

Na 90% z toho nic viac nebude ako vztah klient/amaterka...
Viem to z vlastnej skusenosti ja som sa takto namotal uz 2x.
Normálne mi je stále ťažko , ak by si chcel pokecať kľudne daj dm. Pripadne na discorde som ako HORST
Milica
Dátum registrácie: St Júl 02, 2025 6:29 pm
Been thanked: 29 times

Príspevok od používateľa Milica »

Ešte nestalo. U vás že hovoriť nikdy nehovor nikdy.
Leonardo79
Dátum registrácie: Ne Júl 27, 2025 1:22 pm
Has thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Leonardo79 »

Inkubus napísal: Št Máj 22, 2025 11:37 am V minulosti som sa s pár babami stretával aj pomimo, ale tie z privátov čo sa vyspia za deň s 3 - 5 chlapmi si určite neni dobré začať.

Až už chce niekto loviť v týchto vodách tak skôr luxusné štetky čo si občas privyrobia týmto spôsobom a nemajú inzeráty na bežných stránkach. Napriklad baby čo cestujú po svete a peniaz na cestovanie si zarábajú tým že sa občas s dakým vyspia.

Ale nie tie čo sa tomuto venujú na dennej báze ako bežnej práci.
a kde také nájdeš ?
Lonely Planet
Dátum registrácie: Ut Jún 17, 2025 9:36 pm
Has thanked: 33 times
Been thanked: 64 times

Príspevok od používateľa Lonely Planet »

Leonardo79 napísal: Ne Júl 27, 2025 1:38 pm
Inkubus napísal: Št Máj 22, 2025 11:37 am V minulosti som sa s pár babami stretával aj pomimo, ale tie z privátov čo sa vyspia za deň s 3 - 5 chlapmi si určite neni dobré začať.

Až už chce niekto loviť v týchto vodách tak skôr luxusné štetky čo si občas privyrobia týmto spôsobom a nemajú inzeráty na bežných stránkach. Napriklad baby čo cestujú po svete a peniaz na cestovanie si zarábajú tým že sa občas s dakým vyspia.

Ale nie tie čo sa tomuto venujú na dennej báze ako bežnej práci.
a kde také nájdeš ?
Na Slovensku to nehrozi. Mam nieco pocestovane a este som nepocul ziadnu zenu hovorit, ze si uzila super dovolenku v Kosiciach alebo ze bolo krasne v Bratislave. Jediny pripad, kedy som pocul nejaku zahranicne dievca rozpravat o Slovensku, bol Eramus, ked sem niekoho poslali studovat medicinu alebo nieco podobne, asi za trest.

Tie dievcata, ktore su spomenute v tom citate... z okolitych miest jedine.
Praha a Budapest su super, vela turistiek, vela podnikov a zabavy.
Vieden a Krakow nic moc co sa tyka zabavy, ale turistiek tam chodi dost.

Istota je potom Taliansko a Spanielsko.
Snad kazda zena, ktoru poznam, uz v Taliansku bola alebo tam chce ist. Rim, Milano, Florencia, Benatky, Rimini, Bologna...

Zo Spanielska, na Ibizu sa chodia dievcata zabavat aj same alebo s kamaratkami. Dalej Madrid, Barcelona.

Z Portugalska Lisabon. Z Nemecka Berlin(okrem Berlina je dost zdochnuty party zivot v Nemecku, na druhu stranu Berlin je super co sa tyka aj plateneho sexu). Z Holandska Amsterdam.
Napísať odpoveď

Návrat na "(Nielen) Sexuálna poradňa ale aj debata o všetkom"