Osobné vzťahy s pracovníčkami
- Cassanova
- Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 38 times
Re: Osobné vzťahy s pracovníčkami
Nezažil som osobne, ale myslím si, že článok je vynikajúco napísaný a je pravdivý. Samozrejme nebude platiť pre všetky, ale pre väčšinu určite. A iba máloktorá prizná, že je to tak.
- Mahoney
- Dátum registrácie: Ne Mar 23, 2025 1:04 pm
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 68 times
Ja mam vyslovene k tomu sklony a zazil som to uz 4 krat takze mi mozes verit ! V tomto sa lisia baby len minimalne kazda vymysli financne problemy, problemy s rodinou a byvalym frajerom. Ci uz su to lieky, nejake chybajuce veci alebo zavislosti doma vzdy ide o prachy. Teraz naposledy co som zazil to bolo najsilnejsie a aj mam svoj pribeh napisany z predchadzajuceho fora tak to najdem a postnem nech to ako poucka pre vsetkych niekde visi.Cassanova napísal: Št Jún 26, 2025 7:06 am Nezažil som osobne, ale myslím si, že článok je vynikajúco napísaný a je pravdivý. Samozrejme nebude platiť pre všetky, ale pre väčšinu určite. A iba máloktorá prizná, že je to tak.
-
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 47 times
Hned je mi lepsie ked viem ze sa to stalo aj niekomu skusemu ako tyMahoney napísal: Št Jún 26, 2025 10:13 amJa mam vyslovene k tomu sklony a zazil som to uz 4 krat takze mi mozes verit ! V tomto sa lisia baby len minimalne kazda vymysli financne problemy, problemy s rodinou a byvalym frajerom. Ci uz su to lieky, nejake chybajuce veci alebo zavislosti doma vzdy ide o prachy. Teraz naposledy co som zazil to bolo najsilnejsie a aj mam svoj pribeh napisany z predchadzajuceho fora tak to najdem a postnem nech to ako poucka pre vsetkych niekde visi.Cassanova napísal: Št Jún 26, 2025 7:06 am Nezažil som osobne, ale myslím si, že článok je vynikajúco napísaný a je pravdivý. Samozrejme nebude platiť pre všetky, ale pre väčšinu určite. A iba máloktorá prizná, že je to tak.

- gurman85
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2025 4:50 pm
- Been thanked: 10 times
Veľmi trefny článok/zhrnutie od Mahoneyho. Tomuto "koníčku" sa venujem už nejaký ten rok, ale až teraz sa mi prvýkrát stalo, že som sa začal cítiť s jednou amaterkou až veľmi dobre (čo v konečnom dôsledku nemusí byť až také dobré
). Mám fungujúci vzťah a na tom samozrejme nechcem nič meniť, len každý deň musím na tú amatérku myslieť a môj interval návštev je stále kratší a kratší 
Nemyslel som si, že sa mi po toľkých rokoch môže niečo podobné stať, ale stalo...

Nemyslel som si, že sa mi po toľkých rokoch môže niečo podobné stať, ale stalo...
- Horst
- Dátum registrácie: Št Máj 01, 2025 9:10 pm
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Dik adminovi za presmerovanie na tento topic. Proste som bol na masáži bez predchádzajúcej skúsenosti. Nechcem menovať maserku. Bola veľmi mila , chapava, a myslím že sa so mnou cítila aj fajn. Aj keď to je len profesionalita z jej strany. Som mladý no uzavretý, preto som doteraz nemal žiaden vzťah. A zrazu som zažil niečo takéto silne, čo som si nemyslel že mi spôsobí takéto ťažkosti…
-
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
- Been thanked: 47 times
Som na tom podobne ak nie rovnako. Mlady bez vztahu a vsetky skusenosti s babami iba cez tento konicek...Horst napísal: Po Júl 14, 2025 9:12 am Dik adminovi za presmerovanie na tento topic. Proste som bol na masáži bez predchádzajúcej skúsenosti. Nechcem menovať maserku. Bola veľmi mila , chapava, a myslím že sa so mnou cítila aj fajn. Aj keď to je len profesionalita z jej strany. Som mladý no uzavretý, preto som doteraz nemal žiaden vzťah. A zrazu som zažil niečo takéto silne, čo som si nemyslel že mi spôsobí takéto ťažkosti…
Ale dam ti najlepsiu radu aku mozem, nemotaj sa. To ze je mila a pokeca s tebou nieje nic vynimocne, tak isto ako s tebou pokeca napriklad kadernicka alebo predavacka oblecenia len toto je intimnejsie...
Na 90% z toho nic viac nebude ako vztah klient/amaterka...
Viem to z vlastnej skusenosti ja som sa takto namotal uz 2x.
- Horst
- Dátum registrácie: Št Máj 01, 2025 9:10 pm
- Has thanked: 2 times
Normálne mi je stále ťažko , ak by si chcel pokecať kľudne daj dm. Pripadne na discorde som ako HORSTMydlonaMileticku napísal: Po Júl 14, 2025 9:20 amSom na tom podobne ak nie rovnako. Mlady bez vztahu a vsetky skusenosti s babami iba cez tento konicek...Horst napísal: Po Júl 14, 2025 9:12 am Dik adminovi za presmerovanie na tento topic. Proste som bol na masáži bez predchádzajúcej skúsenosti. Nechcem menovať maserku. Bola veľmi mila , chapava, a myslím že sa so mnou cítila aj fajn. Aj keď to je len profesionalita z jej strany. Som mladý no uzavretý, preto som doteraz nemal žiaden vzťah. A zrazu som zažil niečo takéto silne, čo som si nemyslel že mi spôsobí takéto ťažkosti…
Ale dam ti najlepsiu radu aku mozem, nemotaj sa. To ze je mila a pokeca s tebou nieje nic vynimocne, tak isto ako s tebou pokeca napriklad kadernicka alebo predavacka oblecenia len toto je intimnejsie...
Na 90% z toho nic viac nebude ako vztah klient/amaterka...
Viem to z vlastnej skusenosti ja som sa takto namotal uz 2x.
- Leonardo79
- Dátum registrácie: Ne Júl 27, 2025 1:22 pm
- Has thanked: 1 time
a kde také nájdeš ?Inkubus napísal: Št Máj 22, 2025 11:37 am V minulosti som sa s pár babami stretával aj pomimo, ale tie z privátov čo sa vyspia za deň s 3 - 5 chlapmi si určite neni dobré začať.
Až už chce niekto loviť v týchto vodách tak skôr luxusné štetky čo si občas privyrobia týmto spôsobom a nemajú inzeráty na bežných stránkach. Napriklad baby čo cestujú po svete a peniaz na cestovanie si zarábajú tým že sa občas s dakým vyspia.
Ale nie tie čo sa tomuto venujú na dennej báze ako bežnej práci.
- Lonely Planet
- Dátum registrácie: Ut Jún 17, 2025 9:36 pm
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 64 times
Na Slovensku to nehrozi. Mam nieco pocestovane a este som nepocul ziadnu zenu hovorit, ze si uzila super dovolenku v Kosiciach alebo ze bolo krasne v Bratislave. Jediny pripad, kedy som pocul nejaku zahranicne dievca rozpravat o Slovensku, bol Eramus, ked sem niekoho poslali studovat medicinu alebo nieco podobne, asi za trest.Leonardo79 napísal: Ne Júl 27, 2025 1:38 pma kde také nájdeš ?Inkubus napísal: Št Máj 22, 2025 11:37 am V minulosti som sa s pár babami stretával aj pomimo, ale tie z privátov čo sa vyspia za deň s 3 - 5 chlapmi si určite neni dobré začať.
Až už chce niekto loviť v týchto vodách tak skôr luxusné štetky čo si občas privyrobia týmto spôsobom a nemajú inzeráty na bežných stránkach. Napriklad baby čo cestujú po svete a peniaz na cestovanie si zarábajú tým že sa občas s dakým vyspia.
Ale nie tie čo sa tomuto venujú na dennej báze ako bežnej práci.
Tie dievcata, ktore su spomenute v tom citate... z okolitych miest jedine.
Praha a Budapest su super, vela turistiek, vela podnikov a zabavy.
Vieden a Krakow nic moc co sa tyka zabavy, ale turistiek tam chodi dost.
Istota je potom Taliansko a Spanielsko.
Snad kazda zena, ktoru poznam, uz v Taliansku bola alebo tam chce ist. Rim, Milano, Florencia, Benatky, Rimini, Bologna...
Zo Spanielska, na Ibizu sa chodia dievcata zabavat aj same alebo s kamaratkami. Dalej Madrid, Barcelona.
Z Portugalska Lisabon. Z Nemecka Berlin(okrem Berlina je dost zdochnuty party zivot v Nemecku, na druhu stranu Berlin je super co sa tyka aj plateneho sexu). Z Holandska Amsterdam.