Tipy na KE, PO baby na pokeci?

Používateľov profilový obrázok
Pineapple69_69
Dátum registrácie: Ne Máj 11, 2025 6:33 pm

Re: Tipy na KE, PO baby na pokeci?

Príspevok od používateľa Pineapple69_69 »

examinator napísal: Pi Máj 16, 2025 4:37 pm
Pineapple69_69 napísal: Pi Máj 16, 2025 2:18 pm Ja na jazere poznám jednu mladšiu babu okolo 24 blondínka, ale stretáva sa len v aute, robí fajku bez do konca za 40€ a robí to dobré a 69 za 50€

A poznám ešte jednú staršiu 45-50 tak isto z jazera ale teraz väčšinou je ne terase tak isto v aute robí a má dobrú fajku tak isto bez do konca za 30€ keď dobré pamätám
Mohol by si napisat nick na tú blondinu z jazera? Dakujem
To už neviem lebo vždy používa iné kontá ale keď dobré pamätám nejaká "Sima" to bola
uzivatel

Príspevok od používateľa uzivatel »

z furce, vek 37, meni nicky, par ich pouziva súbežne. Spoznate podľa toho ze sa rovno pýta na vek a kedy viete prist. Ceny cca 80 na hodinu, podla toho co chcete. Do tvare vidno ze uz nie je najmladšia ale nie je to az taka katastrofa, telo ma fajn, male prsia, pomerne stihla ale nie sucha, skvely zadok, pekná pisula. Privita v teplakoch, posle do sprchy, neponukla cisty uterak i ked mala. instrukcie dava milion, takze zaciatok moze odradzat, potom pride akt, velmi fajn oral, nie som na to zatazeny ale bol som spoko, nic hlboke ale dobra technika no. Sex super, ked to robite dobre tak fakt da zo seba pekný hlas, uprimne si to uziva. Ale tam to konci lebo z hodiny som mal necelu pol hodku, ze uz nevladze, boli ju. Kebyze som velky ta vezmem to jak kompliment. Ale po stretku uz ponukala dalej, takže hodina zaplatena aspon na dve kola a realita jedno.. kus ochota bola pofajcit potom ale ani to sa jej nechcelo uz potom. Berte si aj svoju vodu alebo sa mozte napiť z hadice v kupelni. bol som 2x , prvy krat som bol poctivo 2 kolá, to bolo good, druhy krat z polovice. Ale ta.. v konecnom dosledku ked vezmem 80€ a bol to akoze pekný fajn sex aj oral.. tak sa vyplatí.
Cistyhriech
Dátum registrácie: Ut Máj 27, 2025 4:18 pm

Romka

Príspevok od používateľa Cistyhriech »

Zdar. Chcem sa opytat ci bol niekto s ciganockou ci ponuka na pokeci stale meni nicky ako vasnivaciganocka a podobne. Veaj sa zdrzuje v dedinke Rad smer niekde na kralovsky chlmec. Vdaka za info
Pineapple69_69
Dátum registrácie: Ne Máj 11, 2025 6:33 pm

Re: Romka

Príspevok od používateľa Pineapple69_69 »

Cistyhriech napísal: Ut Máj 27, 2025 4:20 pm Zdar. Chcem sa opytat ci bol niekto s ciganockou ci ponuka na pokeci stale meni nicky ako vasnivaciganocka a podobne. Veaj sa zdrzuje v dedinke Rad smer niekde na kralovsky chlmec. Vdaka za info
Ahoj, ja som bol asi 2x na prvý pokus len na fajku som išiel, to nebolo nič moc by som povedal že pod priemerom.
Druhý krát som išiel že fajku necháme, ale len na sex lebo inak vyzerá dobré na telo a to už bolo oveľa lepšie ako orál to už fakt vie ako zabiť muža do 2 min, gumy zober zo sebou lebo ona nemala. A pracuje v aute.
Za mňa:
fajka 3/10
telo 7.5/10
sex 8/10
prístup 7/10
Rayg0d
Dátum registrácie: So Máj 17, 2025 8:58 am
Been thanked: 3 times

Príspevok od používateľa Rayg0d »

Je ešte reálna šanca nájsť nejakú na pokeci? Reálnu serióznu a diskrétnu? Alebo už zablokovali účty všetkým ktoré inzerovali ?? Diky za odpovede
Thor288
Dátum registrácie: Po Apr 14, 2025 4:00 pm
Has thanked: 9 times
Been thanked: 4 times

Príspevok od používateľa Thor288 »

Rayg0d napísal: Po Jún 09, 2025 6:35 pm Je ešte reálna šanca nájsť nejakú na pokeci? Reálnu serióznu a diskrétnu? Alebo už zablokovali účty všetkým ktoré inzerovali ?? Diky za odpovede
Laura_2023 Margecany. Osobnú skúsenosť nemám, lebo som pohodlný a nechce sa mi terigať do tohto Bohom zabudnutého kraja :D, ale borci na starom fóre celkom chválili. Mladá baba, všetko s ochranou a v aute len. Ceny od 50e. Dávnejšie Sylvia zo Svitu. U tej som bol pravidelne. Už s tým prestala aspoň pokiaľ viem. Staršia cca 48r Dal som 50e a bol som u nej 3 hodky :D Mala mokré orgazmy, nemala problém s ničím okrem análu a na ten ja aj tak nie som čiže pohoda. Potom ešte nejaké cigane z Giraltoviec ale taký odvážny ja nie som :D
Rayg0d
Dátum registrácie: So Máj 17, 2025 8:58 am
Been thanked: 3 times

Príspevok od používateľa Rayg0d »

Giraltovce a Margecany tak o týchto destináciách počujem naozaj asi len druhý krát v živote ale aj tak ďakujem za odpoved🙂🙂
znovu_neverny1
Dátum registrácie: Pi Jún 27, 2025 9:40 am
Been thanked: 2 times

Príspevok od používateľa znovu_neverny1 »

čaute , hladam staršie mature z KE okolia a Po .

Moja skúsenosť Julia Krompachy 53 ročná ciernovlaska na pokeci nemám už jej nick u nej doma stretko , pokec a nakoniec dokonalý sex .
Kralovsky Chlmec - jedna staršia rysavka vek asi po 60ke tiez top v sexe dokonala stretko asi pred rokom mam novy nick a stare nicky uz neviem najst
Moldava nad Bodvou - stretko pred rokom a pol Klara 70 rocna babka s dobrou postavou ktora v posteli uroi cokolvek
SNV - 60 rocna blondina zdravotna sestre jazdi na oranzovom fiate punto
Poprad - romka prefarbena blond - vek 54 rokov byva na takej ubytovni pri PP Velka , postava tip top sex užasny
Košice - za mna slabota Košičanky sa hraju na niečo čo nie su a ta komunikacia ma odradza ale na Jazere pred pol rokom stretko s mladou romkou na byte vola sa Maria - fajka dobra , sex dokonaly .
Košice - Stevadka - klasika

Roznava - Dobšina - 54 romka Maria postava top , boli sme spolu v aute a bola velmi dobra

Raz asi tak 5 rokov do zadu som sa stretol s jednou s Drienovskej N-Vsi starsia pani volala sa Maria jazdila na zelenej fabii nick mala obluda .:) bol som nadržany ztak som siel za nou na kapote mojho auta som zazil asi najdokonalejšiu fajku v zivote .
Ma niekto s nou skusenost ?
znovu_neverny1 azet
lieber_man
Dátum registrácie: Ne Jún 29, 2025 6:29 am
Has thanked: 1 time

Re: Všeobecná diskusia Košcký kraj

Príspevok od používateľa lieber_man »

Ahojte,
jedna mladá baba na pokeci láka na dobré ceny v michalovciach. Až podozrivo dobré. Máte nejaké skúsenosti? Písala že nám zaparkovať na tulipánovej ulici.
A tiež sa chcem opýtať na babu z ke, čo ponúka cez pokec. okolo 35 má, stretko pri lidli pri astorií.
Dik chlapi.
lieber_man
Dátum registrácie: Ne Jún 29, 2025 6:29 am
Has thanked: 1 time

Príspevok od používateľa lieber_man »

Máte skúsenosť s asi 35 ročnou cigánkou z ke, stretáva sa pri lidli pri astórií?
A tiež staršia pani z pokecu asi 60 v michalovciach. Verka.
Napísať odpoveď

Návrat na "Pokec"