To nebude onaSajfa napísal: So Máj 31, 2025 10:39 amviewtopic.php?t=1088Jozef napísal: So Máj 31, 2025 2:27 am Ahojte viete náhodou kam sa stratila baba volala sa Nika na amatérky tuším bola cz mala foto tvare aj okuliare taká risava brutálna jebacka pracovala pri letisku?
Bol niekto? Kam sa stratila táto?
Re: Bol niekto? Kam sa stratila táto?
-
- Dátum registrácie: St Mar 05, 2025 11:29 am
- Has thanked: 69 times
- Been thanked: 74 times
Veru, toto vôbec na nu nevyzera. Sedí možno vek, a popis "červených vlasov" a meno, ale určite to neni tá Nika v tích okuliaroch.Jozef napísal: So Máj 31, 2025 11:11 amTo nebude onaSajfa napísal: So Máj 31, 2025 10:39 amviewtopic.php?t=1088Jozef napísal: So Máj 31, 2025 2:27 am Ahojte viete náhodou kam sa stratila baba volala sa Nika na amatérky tuším bola cz mala foto tvare aj okuliare taká risava brutálna jebacka pracovala pri letisku?
- Barjak_Peto
- Dátum registrácie: Ut Apr 01, 2025 4:57 pm
- Has thanked: 2 times
Kam zmizla neviem.... ale inzerovala niekolko rokov, tak divne ze sa ti to nepodarilo. Mozem ta upokojit, ze si asi o vela neprisiel. Som bol s nou par krat v BA - vtedy to bolo super. Potom zacala vandrovat - sama vravela ze si zarobi ovela viac. O 2-4 (?) roky od prvej navstevy som s nou bol v nejakom inom meste ale uz to nebolo ako som si ju pamatal....martinilcik88 napísal: So Máj 24, 2025 6:58 pm Chlapi kedysi inzerovala este na amaterkach baba blondynka krv a mlieko hovorila si Mila Mia. Nepodarilo sa mi ju zastihnut vtedy. Neviete kam zmizla?
- Drobcek
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2025 9:52 pm
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
Nornici neviete niekto kam zmizla z BA mladucka babenka pod menom myslim ze Lolitka, pracovala na lodi na nabrezi, mala asi 18-19 vraj a bola taka chuducka s malymi kozami.
- Hat
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2025 4:26 pm
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 11 times
tak ta zmizla hadam aj dva tri roky dozaduDrobcek napísal: Št Jún 19, 2025 9:27 pm Nornici neviete niekto kam zmizla z BA mladucka babenka pod menom myslim ze Lolitka, pracovala na lodi na nabrezi, mala asi 18-19 vraj a bola taka chuducka s malymi kozami.
- Drobcek
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2025 9:52 pm
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
Asi 2 roky to budu. Len ci to nie je tato nahodou - https://amaterky.sk/20617 ?
- krtek
- Dátum registrácie: Ut Mar 04, 2025 7:29 pm
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 75 times
Mne vravela ze odchadza na zapad za lepsim zarobkom. Spominala tusim Svajc. Ktovie ci jej to vysloDrobcek napísal: Št Jún 19, 2025 9:27 pm Nornici neviete niekto kam zmizla z BA mladucka babenka pod menom myslim ze Lolitka, pracovala na lodi na nabrezi, mala asi 18-19 vraj a bola taka chuducka s malymi kozami.
Zdravím páni.
Náhodou neviete či sa vráti Laura CZ ? Malinká češka, ktorá mala trochu ázijske črty. Robila pár minút od vlakovej stanice Nové Mesto, chvíľu bola aj pri letisku - kde som ju naposledy zastihol - ešte minulý rok. Inzerát pravidelne vypínala a zapínala ale dlhšie som ju nevidel online a číslo inzerátu už neviem.
Náhodou neviete či sa vráti Laura CZ ? Malinká češka, ktorá mala trochu ázijske črty. Robila pár minút od vlakovej stanice Nové Mesto, chvíľu bola aj pri letisku - kde som ju naposledy zastihol - ešte minulý rok. Inzerát pravidelne vypínala a zapínala ale dlhšie som ju nevidel online a číslo inzerátu už neviem.
- Strýko Bob
- Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
- Has thanked: 172 times
- Been thanked: 113 times
Ak myslíš Lauru, ktorá stále behá do solárka a na byte si so sebou nosí polku drogérie tak ta stále pracuje tento,týždeň bola žilína/Považská Bystricalocomotor napísal: Ne Jún 22, 2025 9:25 pm Zdravím páni.
od pondelka mala byt v Nitre ale nastala nejaká zmena takže si bude treba asi týžden počkať kým sa vráti
Do Blavy chodí raz za mesiac ale neni som si istý či myslíš práve tuto Lauru, lebo ázijské črty som u nej nikdy nespozoroval