Bol niekto? Kam sa stratila táto?

Recenzie a skúsenosti s Vandrovníčkami ponúkajúcimi eskort a sex priváty na Slovensku. Zistite, kde práve pôsobia a vaše zážitky.
Používateľov profilový obrázok
Jozef
Dátum registrácie: Po Máj 19, 2025 7:07 am
Been thanked: 1 time

Re: Bol niekto? Kam sa stratila táto?

Príspevok od používateľa Jozef »

Sajfa napísal: So Máj 31, 2025 10:39 am
Jozef napísal: So Máj 31, 2025 2:27 am Ahojte viete náhodou kam sa stratila baba volala sa Nika na amatérky tuším bola cz mala foto tvare aj okuliare taká risava brutálna jebacka pracovala pri letisku?
viewtopic.php?t=1088
To nebude ona
Lumperth
Dátum registrácie: St Mar 05, 2025 11:29 am
Has thanked: 69 times
Been thanked: 74 times

Príspevok od používateľa Lumperth »

Jozef napísal: So Máj 31, 2025 11:11 am
Sajfa napísal: So Máj 31, 2025 10:39 am
Jozef napísal: So Máj 31, 2025 2:27 am Ahojte viete náhodou kam sa stratila baba volala sa Nika na amatérky tuším bola cz mala foto tvare aj okuliare taká risava brutálna jebacka pracovala pri letisku?
viewtopic.php?t=1088
To nebude ona
Veru, toto vôbec na nu nevyzera. Sedí možno vek, a popis "červených vlasov" a meno, ale určite to neni tá Nika v tích okuliaroch.
Barjak_Peto
Dátum registrácie: Ut Apr 01, 2025 4:57 pm
Has thanked: 2 times

Príspevok od používateľa Barjak_Peto »

Kefo napísal: Po Máj 05, 2025 6:59 pm Čaute, Petržalka, 5 kozy, trošku pri sebe, vysoká s tmavými vlasmi, vek si udávala 22, meno tuším Daniela, robila masáže aj klasiku - neviete kam sa vytratila?
https://amaterky.sk/21639
HellBoy

Príspevok od používateľa HellBoy »

martinilcik88 napísal: So Máj 24, 2025 6:58 pm Chlapi kedysi inzerovala este na amaterkach baba blondynka krv a mlieko hovorila si Mila Mia. Nepodarilo sa mi ju zastihnut vtedy. Neviete kam zmizla?
Kam zmizla neviem.... ale inzerovala niekolko rokov, tak divne ze sa ti to nepodarilo. Mozem ta upokojit, ze si asi o vela neprisiel. Som bol s nou par krat v BA - vtedy to bolo super. Potom zacala vandrovat - sama vravela ze si zarobi ovela viac. O 2-4 (?) roky od prvej navstevy som s nou bol v nejakom inom meste ale uz to nebolo ako som si ju pamatal....
Drobcek
Dátum registrácie: St Máj 14, 2025 9:52 pm
Has thanked: 9 times
Been thanked: 4 times

Príspevok od používateľa Drobcek »

Nornici neviete niekto kam zmizla z BA mladucka babenka pod menom myslim ze Lolitka, pracovala na lodi na nabrezi, mala asi 18-19 vraj a bola taka chuducka s malymi kozami.
Hat
Dátum registrácie: Po Máj 26, 2025 4:26 pm
Has thanked: 38 times
Been thanked: 11 times

Príspevok od používateľa Hat »

Drobcek napísal: Št Jún 19, 2025 9:27 pm Nornici neviete niekto kam zmizla z BA mladucka babenka pod menom myslim ze Lolitka, pracovala na lodi na nabrezi, mala asi 18-19 vraj a bola taka chuducka s malymi kozami.
tak ta zmizla hadam aj dva tri roky dozadu
Drobcek
Dátum registrácie: St Máj 14, 2025 9:52 pm
Has thanked: 9 times
Been thanked: 4 times

Príspevok od používateľa Drobcek »

Asi 2 roky to budu. Len ci to nie je tato nahodou - https://amaterky.sk/20617 ?
krtek
Dátum registrácie: Ut Mar 04, 2025 7:29 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 75 times

Príspevok od používateľa krtek »

Drobcek napísal: Št Jún 19, 2025 9:27 pm Nornici neviete niekto kam zmizla z BA mladucka babenka pod menom myslim ze Lolitka, pracovala na lodi na nabrezi, mala asi 18-19 vraj a bola taka chuducka s malymi kozami.
Mne vravela ze odchadza na zapad za lepsim zarobkom. Spominala tusim Svajc. Ktovie ci jej to vyslo
locomotor
Dátum registrácie: So Jún 21, 2025 8:13 pm
Has thanked: 3 times

Príspevok od používateľa locomotor »

Zdravím páni.

Náhodou neviete či sa vráti Laura CZ ? Malinká češka, ktorá mala trochu ázijske črty. Robila pár minút od vlakovej stanice Nové Mesto, chvíľu bola aj pri letisku - kde som ju naposledy zastihol - ešte minulý rok. Inzerát pravidelne vypínala a zapínala ale dlhšie som ju nevidel online a číslo inzerátu už neviem.
Strýko Bob
Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
Has thanked: 172 times
Been thanked: 113 times

Príspevok od používateľa Strýko Bob »

locomotor napísal: Ne Jún 22, 2025 9:25 pm Zdravím páni.

Náhodou neviete či sa vráti Laura CZ ? Malinká češka, ktorá mala trochu ázijske črty. Robila pár minút od vlakovej stanice Nové Mesto, chvíľu bola aj pri letisku - kde som ju naposledy zastihol - ešte minulý rok. Inzerát pravidelne vypínala a zapínala ale dlhšie som ju nevidel online a číslo inzerátu už neviem.
Ak myslíš Lauru, ktorá stále behá do solárka a na byte si so sebou nosí polku drogérie tak ta stále pracuje tento,týždeň bola žilína/Považská Bystrica
od pondelka mala byt v Nitre ale nastala nejaká zmena takže si bude treba asi týžden počkať kým sa vráti
Do Blavy chodí raz za mesiac ale neni som si istý či myslíš práve tuto Lauru, lebo ázijské črty som u nej nikdy nespozoroval
Napísať odpoveď

Návrat na "Cestovateľky"