Osobné vzťahy s pracovníčkami

Máte otázky o sexe, vzťahoch či intimite, na ktoré sa hanbíte spýtať? Diskrétna poradňa (nielen) sexuálna je tu pre vaše tajnosti.
vantajm
Dátum registrácie: So Apr 19, 2025 3:04 pm
Has thanked: 87 times
Been thanked: 82 times

Re: Osobné vzťahy s pracovníčkami

Príspevok od používateľa vantajm »

Neviem do ktorého subfóra sa hodí tento príspevok viac, či do Black list amatérky, alebo osobné vzťahy s amatérkami, nechám na admina.
Včera som mal stretnutie s jedným norníkom, mojim dlhoročným kamošom, ktorý ale nevie o existencii tohto nového fóra. Chlap inteligent, dobre situovaný s rodinou. Sťažoval sa mi ako ho jedna amatérka, jeho stálica, nebudem ju tu menovať, bezdôvodne a bez akéhokoľvek vysvetlenia zablokovala. Chodil k nej veľa rokov, nosil jej pozornosti, dobre spolu vychádzali, občas spolu aj randili a preto si nevie vysvetliť prečo ho z ničoho nič zablokovala. Je z toho dosť nešťastný. Povzbudil som ho a vysvetlil mu, že zrejme u nej zafungoval známy “syndróm amatérky” 😉a nevedela ako to s ním ukončiť, tak s tým takto sekla na tvrdo. Ťažko sa z toho spamätáva, ale ubezpečil som ho, že život ide ďalej a amatérok na výber je vskutku dosť 😉👍
Len podotýkam, že niekedy si amatérky sami, svojim nevysvetliteľným konaním voči zákazníkom vyrábajú zbytočne hejterov a neprajníkov, samozrejme, že je na nej s kým pôjde a nepôjde do postele
Tuha
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 10:22 pm
Has thanked: 54 times
Been thanked: 53 times

Príspevok od používateľa Tuha »

vantajm napísal: Pi Jún 13, 2025 10:41 am Neviem do ktorého subfóra sa hodí tento príspevok viac, či do Black list amatérky, alebo osobné vzťahy s amatérkami, nechám na admina.
Včera som mal stretnutie s jedným norníkom, mojim dlhoročným kamošom, ktorý ale nevie o existencii tohto nového fóra. Chlap inteligent, dobre situovaný s rodinou. Sťažoval sa mi ako ho jedna amatérka, jeho stálica, nebudem ju tu menovať, bezdôvodne a bez akéhokoľvek vysvetlenia zablokovala. Chodil k nej veľa rokov, nosil jej pozornosti, dobre spolu vychádzali, občas spolu aj randili a preto si nevie vysvetliť prečo ho z ničoho nič zablokovala. Je z toho dosť nešťastný. Povzbudil som ho a vysvetlil mu, že zrejme u nej zafungoval známy “syndróm amatérky” 😉a nevedela ako to s ním ukončiť, tak s tým takto sekla na tvrdo. Ťažko sa z toho spamätáva, ale ubezpečil som ho, že život ide ďalej a amatérok na výber je vskutku dosť 😉👍
Len podotýkam, že niekedy si amatérky sami, svojim nevysvetliteľným konaním voči zákazníkom vyrábajú zbytočne hejterov a neprajníkov, samozrejme, že je na nej s kým pôjde a nepôjde do postele
Nič lepšie sa mu nemohlo stať. Predstav si že by ho namotala na rozvod a na iné veci, ktoré si ani vo sne nevie predstaviť. Oni to vedia. Poznám to... keď za niečo platíš treba to brať ako obchod a nemontovať do toho city a emócie.
vantajm

Tuha napísal: Pi Jún 13, 2025 11:27 am
vantajm napísal: Pi Jún 13, 2025 10:41 am Neviem do ktorého subfóra sa hodí tento príspevok viac, či do Black list amatérky, alebo osobné vzťahy s amatérkami, nechám na admina.
Nič lepšie sa mu nemohlo stať. Predstav si že by ho namotala na rozvod a na iné veci, ktoré si ani vo sne nevie predstaviť. Oni to vedia. Poznám to... keď za niečo platíš treba to brať ako obchod a nemontovať do toho city a emócie.
Ja som ho povzbudzoval v tomto smere, len po tých rokoch čakal aspoň nejaké vysvetlenie a to sa ho dotklo a aj keď je to len obchod, mal by sa riadiť aspoň základnými pravidlami
Tuha
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 10:22 pm
Has thanked: 54 times
Been thanked: 53 times

Príspevok od používateľa Tuha »

vantajm napísal: Pi Jún 13, 2025 11:36 am
Tuha napísal: Pi Jún 13, 2025 11:27 am
Ja som ho povzbudzoval v tomto smere, len po tých rokoch čakal aspoň nejaké vysvetlenie a to sa ho dotklo.
Možno by to vysvetlenie nerozchodil 😂
MydlonaMileticku
Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 47 times

Príspevok od používateľa MydlonaMileticku »

Baby tu ponukaju tak intimne sluzby ze je velmi lahke sa namotat na nejaku. Ak ponuka GFE sluzby je to este lahsie.
Za mna najlepsie je ak ti baba hned narovinu povie ze si klient a aj ked prides 100 krat a budes staly klient je to stale iba klient a nic viac.
vantajm

MydlonaMileticku napísal: Pi Jún 13, 2025 7:50 pm Baby tu ponukaju tak intimne sluzby ze je velmi lahke sa namotat na nejaku. Ak ponuka GFE sluzby je to este lahsie.
Za mna najlepsie je ak ti baba hned narovinu povie ze si klient a aj ked prides 100 krat a budes staly klient je to stale iba klient a nic viac.
To asi nebolo iba v rovine klient, keď aj spolu randili, a čo vravel tak to bolo trikrát viac návštev, ale ako som povedal v nej sa ozval “syndróm amatérky” a bol koniec bez vysvetlenia. Mala si držať odstup a nebol by nešťastný, ale liečim ho z toho 👍😉
Používateľov profilový obrázok
PeterBa
Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 4:20 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 106 times

Príspevok od používateľa PeterBa »

...pre všetkých, ktorým sa to nestalo. Vy si počas svojho života, už od materskej školy vyberáte do koho za zaľúbite ? Vy si vyberáte kde a kedy ? Ja si myslím, že nie. Lebo keby áno, tak tu asi iba samé šťastné páry a žiadne nevery. Jednoducho je to od prírody dajako nastavené. To že sa človek zaľúbi vo fabrike je v poriadku, na futbale je v poriadku, v nemocnici tiež, tak prečo niekto považuje za nenormálne sa zaľúbit na priváte. Keď tú istú ženu zbalíte v kaviarni, je to v poriadku, ale na priváte nie. Toto je život. Život sa žije, život nieje o predom narýsovaných čiarach. Preto tu je väčšina ženatých mužov, lebo keby všetko bolo také jednoduché ale nieje... Aj ja, z môjho profesného pohľadu, jasné nie. A stalo sa. Takže som profesné zlyhal. A môže sa to stať aj na tej druhej strane...
vantajm

Amatérky, aj keď sa živia svojim telom, sú tiež len živé bytosti a majú taktiež svoje city. Ľahko sa môže človek namotať, ak sú tam vzájomne sympatie. Ale väčšinou zafunguje “syndróm amatérky”, neveria na čistú a úprimnú lásku a tak radšej zaradia spiatočku, lebo nechcú riskovať že by im dotyčný niekedy mohol vyčítal ich minulosť, aj keď je stotožnený s tým čím sa živia.
Počul som, že amatérky sú vraj najlepšie manželky 😉👍
Používateľov profilový obrázok
MissClaina
Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2025 10:13 pm
Has thanked: 22 times
Been thanked: 19 times

Príspevok od používateľa MissClaina »

vantajm napísal: So Jún 21, 2025 8:35 am Amatérky, aj keď sa živia svojim telom, sú tiež len živé bytosti a majú taktiež svoje city. Ľahko sa môže človek namotať, ak sú tam vzájomne sympatie. Ale väčšinou zafunguje “syndróm amatérky”, neveria na čistú a úprimnú lásku a tak radšej zaradia spiatočku, lebo nechcú riskovať že by im dotyčný niekedy mohol vyčítal ich minulosť, aj keď je stotožnený s tým čím sa živia.

S tím já souhlasím, mám například kamarádku co si klienta vzala. A teď mají krásného syna. Ona má svou práci co vždy chtěla dělat a díky tomu, že pracovala jako amatérka, tak si našetřila a splnila si co chtěla. , stará se o rodinu, bydlí na vesnici. Je šťastná.
Pokud on chodí, tak nikdy asi neřekne.
On věděl co ona dělá a i on si volal baby.
A vyšlo to.

Jak píšeš, musí v tom být vzájemne sympatie. Například u mě nebyly. Já v tom vztah neviděla, chcete to nechat na té profesionální úrovni, ale druhá strana ne.
Tak jak? Ukončit to úplně? Když k vám někdo něco cítí, ale vy k němu ne.
Za další, je rozdíl pokud vám to někdo řekne do očí, a tu náklanost poznáte a pak vám to někdo jen vypisuje. Ale v realitě se tváří úplně jinak. Neumí s vámi komunikovat otevřeně, narovinu....
Ono je to těžké, ale zamilovat se po deseti hodinách co se s tím člověkem vidíte? Může být, ale zamilujete se do AlterEga té amatérky. Jen malé procento vám dá nahlédnout do svého osobního skutečného života. Však my jsme jak Hannah Montana - máme dva životy. Poznám spoustu bab, některé to neumí odlišit, ale více je těch co se ve svém osobním životě chovají diametrálně odlišně, jinak se oblékáme, mluvíme, máme kolem sebe úplně jiný okruh lidí.

Takže ano, může se to stát, ale je důležité komunikovat.
Například narovinu, já si život s klientem neumím představit. A ať někteří jsou velmi sexy :twisted: a všeobecně mám sympatické může, tak nemůžete chtít aby se baba na sílu zamilovala někde, kde ani fyzická přitažlivost a ani chemie nebyla o věku ani nemluvím. :roll:

Ať si to dotyčný přebere jak chce, ale jen doufám, že splní své slovo a dá mi pokoj. Pro oba to bude nejlepší. :arrow:
Naposledy upravil/-a MissClaina v So Jún 21, 2025 9:57 am, upravené celkom 1 krát.
vantajm

MissClaina napísal: So Jún 21, 2025 9:53 am
vantajm napísal: So Jún 21, 2025 8:35 am Amatérky, aj keď sa živia svojim telom, sú tiež len živé bytosti a majú taktiež svoje city. Ľahko sa môže človek namotať, ak sú tam vzájomne sympatie. Ale väčšinou zafunguje “syndróm amatérky”, neveria na čistú a úprimnú lásku a tak radšej zaradia spiatočku, lebo nechcú riskovať že by im dotyčný niekedy mohol vyčítal ich minulosť, aj keď je stotožnený s tým čím sa živia.

S tím já souhlasím, mám například kamarádku co si klienta vzala. A teď mají krásného syna. Ona má svou práci co vždy chtěla dělat a díky tomu, že pracovala jako amatérka, tak si našetřila a splnila si co chtěla. , stará se o rodinu, bydlí na vesnici. Je šťastná.
Pokud on chodí, tak nikdy asi neřekne.
On věděl co ona dělá a i on si volal baby.
A vyšlo to.

Jak píšeš, musí v tom být vzájemne sympatie. Například u mě nebyly. Já v tom vztah neviděla, chcete to nechat na té profesionální úrovni, ale druhá strana ne.
Tak jak? Ukončit to úplně? Když k vám někdo něco cítí, ale vy k němu ne.
Za další, je rozdíl pokud vám to někdo řekne do očí, a tu náklanost poznáte a pak vám to někdo jen vypisuje. Ale v realitě se tváří úplně jinak. Neumí s vámi komunikovat otevřeně, narovinu....
Ono je to těžké, ale zamilovat se po deseti hodinách co se s tím člověkem vidíte? Může být, ale zamilujete se do AlterEga té amatérky. Jen malé procento vám dá nahlédnout do svého osobního skutečného života. Však my jsme jak Hannah Montana - máme dva životy. Poznám spoustu bab, některé to neumí odlišit, ale více je těch co se ve svém osobním životě chovají diametrálně odlišně, jinak se oblékáme, mluvíme, máme kolem sebe úplně jiný okruh lidí.

Takže ano, může se to stát, ale je důležité komunikovat.
Například narovinu, já si život s klientem neumím představit. A ať někteří jsou velmi sexy :twisted: a všeobecně mám sympatické může, tak nemůžete chtít aby se baba na sílu zamilovala někde, kde ani fyzická přitažlivost a ani chemie nebyla o věku ani nemluvím. :roll:

Ať si to dotyčný přebere jak chce, ale jen doufám, že splní své slovo a dá mi pokoj. Pro oba to bude nejlepší. :arrow:

Pozri, pokiaľ boli sympatie, ako aj chémia, na oboch stranách, ako v prípade môjho kamoša, a ona s tým sekne na hulváta, zablokuje ho bez udania dôvodu, tak samozrejme dotyčný bude mať snahu a tendenciu sa dozvedieť dôvod odmietnutia.
Ale pokiaľ sympatie nie sú na oboch stranách, tak je to jednoduché, dotyčnému treba vysvetliť dôvody prečo nemá zmysel pre neho v tom pokračovať a pokiaľ je inteligent tak to pochopí a dá pokoj
Napísať odpoveď

Návrat na "(Nielen) Sexuálna poradňa ale aj debata o všetkom"