vantajm napísal: So Jún 21, 2025 8:35 am
Amatérky, aj keď sa živia svojim telom, sú tiež len živé bytosti a majú taktiež svoje city. Ľahko sa môže človek namotať, ak sú tam vzájomne sympatie. Ale väčšinou zafunguje “syndróm amatérky”, neveria na čistú a úprimnú lásku a tak radšej zaradia spiatočku, lebo nechcú riskovať že by im dotyčný niekedy mohol vyčítal ich minulosť, aj keď je stotožnený s tým čím sa živia.
Počul som, že amatérky sú vraj najlepšie manželky

S tím já souhlasím, mám například kamarádku co si klienta vzala. A teď mají krásného syna. Ona má svou práci co vždy chtěla dělat a díky tomu, že pracovala jako amatérka, tak si našetřila a splnila si co chtěla. , stará se o rodinu, bydlí na vesnici. Je šťastná.
Pokud on chodí, tak nikdy asi neřekne.
On věděl co ona dělá a i on si volal baby.
A vyšlo to.
Jak píšeš, musí v tom být vzájemne sympatie. Například u mě nebyly. Já v tom vztah neviděla, chcete to nechat na té profesionální úrovni, ale druhá strana ne.
Tak jak? Ukončit to úplně? Když k vám někdo něco cítí, ale vy k němu ne.
Za další, je rozdíl pokud vám to někdo řekne do očí, a tu náklanost poznáte a pak vám to někdo jen vypisuje. Ale v realitě se tváří úplně jinak. Neumí s vámi komunikovat otevřeně, narovinu....
Ono je to těžké, ale zamilovat se po deseti hodinách co se s tím člověkem vidíte? Může být, ale zamilujete se do AlterEga té amatérky. Jen malé procento vám dá nahlédnout do svého osobního skutečného života. Však my jsme jak Hannah Montana - máme dva životy. Poznám spoustu bab, některé to neumí odlišit, ale více je těch co se ve svém osobním životě chovají diametrálně odlišně, jinak se oblékáme, mluvíme, máme kolem sebe úplně jiný okruh lidí.
Takže ano, může se to stát, ale je důležité komunikovat.
Například narovinu, já si život s klientem neumím představit. A ať někteří jsou velmi sexy

a všeobecně mám sympatické může, tak nemůžete chtít aby se baba na sílu zamilovala někde, kde ani fyzická přitažlivost a ani chemie nebyla o věku ani nemluvím.
Ať si to dotyčný přebere jak chce, ale jen doufám, že splní své slovo a dá mi pokoj. Pro oba to bude nejlepší.