Ahojte
Bol niekto aj realne?
Pretoze tie fotky su az prilis dobre na pokecovku. Teoreticky to samozrejme mozne je ale pravdepodobnost je minimalna.
Lebo toto je baba z mojej hlavy, teda pokial su aj tie fotky aktualne a nie 15 rokov stare
Ahojte
Ja som bol ešte začiatkom tohto roka a pozrel som aj nick Luen2025 a je to tá istá osoba ako Luen2008, čo som si myslel. Áno, je reálna a poznávacie znamenie je to malé tetovanie na ramenemadved3265 napísal: So Júl 12, 2025 9:32 amAhojte
Bol niekto aj realne?
Pretoze tie fotky su az prilis dobre na pokecovku. Teoreticky to samozrejme mozne je ale pravdepodobnost je minimalna.
Lebo toto je baba z mojej hlavy, teda pokial su aj tie fotky aktualne a nie 15 rokov stare
Ahoj,pises ze si u nej bol cize si ju videl nazivo...tak ja by som sa rad opytal ktore fotky su jej posledne,lebo nemoze mat foto s malym tetovanim na ramene a potom aj fotky s celym rukavom? Lebo tu to naozaj vyzera ako foto dvoch roznych zien....to iste prsia,na profile zeny s plne tetovanou rukou ma viditlne plnsie prsia(mozno silikony) a na foto iba s malym tetovanim na ramene ma viditelne mensie prsia....cize urcite je to ta ista realna baba na oboch profiloch????dakujem za odpovedPeter87 napísal: So Júl 12, 2025 9:51 amJa som bol ešte začiatkom tohto roka a pozrel som aj nick Luen2025 a je to tá istá osoba ako Luen2008, čo som si myslel. Áno, je reálna a poznávacie znamenie je to malé tetovanie na ramenemadved3265 napísal: So Júl 12, 2025 9:32 amAhojte
Bol niekto aj realne?
Ahoj ale písal som, že pred viac ako pol rokom. Odvtedy si mohla dať tetovaní a tetovaní. Keď som bol, mala len to jedno, čo som videlMcDavid napísal: Ne Júl 13, 2025 9:30 amAhoj,pises ze si u nej bol cize si ju videl nazivo...tak ja by som sa rad opytal ktore fotky su jej posledne,lebo nemoze mat foto s malym tetovanim na ramene a potom aj fotky s celym rukavom? Lebo tu to naozaj vyzera ako foto dvoch roznych zien....to iste prsia,na profile zeny s plne tetovanou rukou ma viditlne plnsie prsia(mozno silikony) a na foto iba s malym tetovanim na ramene ma viditelne mensie prsia....cize urcite je to ta ista realna baba na oboch profiloch????dakujem za odpovedPeter87 napísal: So Júl 12, 2025 9:51 amJa som bol ešte začiatkom tohto roka a pozrel som aj nick Luen2025 a je to tá istá osoba ako Luen2008, čo som si myslel. Áno, je reálna a poznávacie znamenie je to malé tetovanie na ramenemadved3265 napísal: So Júl 12, 2025 9:32 am
Ahojte
Bol niekto aj realne?
Ako neber to nijako v zlom,len ak by na casovej osi davalo zmysel ze si dorobila tetovania a prifukla kozy,tak zase az tak nesedi ze na foto kde ma iba jedno tetovanie na ramene co by bola fotka starsieho data,ma velke pery a gulaty nos a potom na foto s celym rukavom ma maly spicaty nos a pery evidentne bez botoxu...napisal som na oba profily tak uvidime,ak sa dohodneme dam vediet kto je kto....Peter87 napísal: Ne Júl 13, 2025 9:40 amAhoj ale písal som, že pred viac ako pol rokom. Odvtedy si mohla dať tetovaní a tetovaní. Keď som bol, mala len to jedno, čo som videlMcDavid napísal: Ne Júl 13, 2025 9:30 amAhoj,pises ze si u nej bol cize si ju videl nazivo...tak ja by som sa rad opytal ktore fotky su jej posledne,lebo nemoze mat foto s malym tetovanim na ramene a potom aj fotky s celym rukavom? Lebo tu to naozaj vyzera ako foto dvoch roznych zien....to iste prsia,na profile zeny s plne tetovanou rukou ma viditlne plnsie prsia(mozno silikony) a na foto iba s malym tetovanim na ramene ma viditelne mensie prsia....cize urcite je to ta ista realna baba na oboch profiloch????dakujem za odpovedPeter87 napísal: So Júl 12, 2025 9:51 am
Ja som bol ešte začiatkom tohto roka a pozrel som aj nick Luen2025 a je to tá istá osoba ako Luen2008, čo som si myslel. Áno, je reálna a poznávacie znamenie je to malé tetovanie na ramene
Tu ti pošlem moju komunikáciu s ňou, dokonca to bol už december a 2024. Screen neviem poslať.McDavid napísal: Ne Júl 13, 2025 9:56 amAko neber to nijako v zlom,len ak by na casovej osi davalo zmysel ze si dorobila tetovania a prifukla kozy,tak zase az tak nesedi ze na foto kde ma iba jedno tetovanie na ramene co by bola fotka starsieho data,ma velke pery a gulaty nos a potom na foto s celym rukavom ma maly spicaty nos a pery evidentne bez botoxu...napisal som na oba profily tak uvidime,ak sa dohodneme dam vediet kto je kto....Peter87 napísal: Ne Júl 13, 2025 9:40 amAhoj ale písal som, že pred viac ako pol rokom. Odvtedy si mohla dať tetovaní a tetovaní. Keď som bol, mala len to jedno, čo som videlMcDavid napísal: Ne Júl 13, 2025 9:30 am
Ahoj,pises ze si u nej bol cize si ju videl nazivo...tak ja by som sa rad opytal ktore fotky su jej posledne,lebo nemoze mat foto s malym tetovanim na ramene a potom aj fotky s celym rukavom? Lebo tu to naozaj vyzera ako foto dvoch roznych zien....to iste prsia,na profile zeny s plne tetovanou rukou ma viditlne plnsie prsia(mozno silikony) a na foto iba s malym tetovanim na ramene ma viditelne mensie prsia....cize urcite je to ta ista realna baba na oboch profiloch????dakujem za odpoved
Ahoj. V profile Luen2025 su dve rozdielne ženy. Obe ponúkajú spoločnosť . Ta blondína s tetovanim na ruke momentálne inzerujte na eurogirls a ano ma silikony. Bola aj tu na pokeci ale jej blokli profil. Luen je ta s tým terovanim na ramene a krku.McDavid napísal: Ne Júl 13, 2025 9:30 amAhoj,pises ze si u nej bol cize si ju videl nazivo...tak ja by som sa rad opytal ktore fotky su jej posledne,lebo nemoze mat foto s malym tetovanim na ramene a potom aj fotky s celym rukavom? Lebo tu to naozaj vyzera ako foto dvoch roznych zien....to iste prsia,na profile zeny s plne tetovanou rukou ma viditlne plnsie prsia(mozno silikony) a na foto iba s malym tetovanim na ramene ma viditelne mensie prsia....cize urcite je to ta ista realna baba na oboch profiloch????dakujem za odpovedPeter87 napísal: So Júl 12, 2025 9:51 amJa som bol ešte začiatkom tohto roka a pozrel som aj nick Luen2025 a je to tá istá osoba ako Luen2008, čo som si myslel. Áno, je reálna a poznávacie znamenie je to malé tetovanie na ramenemadved3265 napísal: So Júl 12, 2025 9:32 am
Ahojte
Bol niekto aj realne?
Ja sa nehadam,asi je relna,ALE, v nicku luen 2008 je fotka kde su dve zeny na jednej fotke...myslim ze toto je vysvetlenie...baby su dve a Ty si sa stretol z jednou z nich???Peter87 napísal: Ne Júl 13, 2025 10:43 amTu ti pošlem moju komunikáciu s ňou, dokonca to bol už december a 2024. Screen neviem poslať.McDavid napísal: Ne Júl 13, 2025 9:56 amAko neber to nijako v zlom,len ak by na casovej osi davalo zmysel ze si dorobila tetovania a prifukla kozy,tak zase az tak nesedi ze na foto kde ma iba jedno tetovanie na ramene co by bola fotka starsieho data,ma velke pery a gulaty nos a potom na foto s celym rukavom ma maly spicaty nos a pery evidentne bez botoxu...napisal som na oba profily tak uvidime,ak sa dohodneme dam vediet kto je kto....Peter87 napísal: Ne Júl 13, 2025 9:40 am
Ahoj ale písal som, že pred viac ako pol rokom. Odvtedy si mohla dať tetovaní a tetovaní. Keď som bol, mala len to jedno, čo som videl
7.decembra 2024
17:45Ahoj, pekný večer ti prajem, je možné sa s tebou stretnúť?
18:05Ahoj Ano je
18:06Aké máš podmienky?
Prečítané
18:07100€ kompletka aj s analom
18:072024 obidva
No takto by sme sa zrejme už dohodnúť mohli.McDavid napísal: Ne Júl 13, 2025 11:11 amJa sa nehadam,asi je relna,ALE, v nicku luen 2008 je fotka kde su dve zeny na jednej fotke...myslim ze toto je vysvetlenie...baby su dve a Ty si sa stretol z jednou z nich???Peter87 napísal: Ne Júl 13, 2025 10:43 amTu ti pošlem moju komunikáciu s ňou, dokonca to bol už december a 2024. Screen neviem poslať.McDavid napísal: Ne Júl 13, 2025 9:56 am
Ako neber to nijako v zlom,len ak by na casovej osi davalo zmysel ze si dorobila tetovania a prifukla kozy,tak zase az tak nesedi ze na foto kde ma iba jedno tetovanie na ramene co by bola fotka starsieho data,ma velke pery a gulaty nos a potom na foto s celym rukavom ma maly spicaty nos a pery evidentne bez botoxu...napisal som na oba profily tak uvidime,ak sa dohodneme dam vediet kto je kto....
7.decembra 2024
17:45Ahoj, pekný večer ti prajem, je možné sa s te bou stretnúť?
18:05Ahoj Ano je
18:06Aké máš podmienky?
Prečítané
18:07100€ kompletka aj s analom
18:072024 obidva