Osobné vzťahy s pracovníčkami

Máte otázky o sexe, vzťahoch či intimite, na ktoré sa hanbíte spýtať? Diskrétna poradňa (nielen) sexuálna je tu pre vaše tajnosti.
Tuha
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 10:22 pm
Has thanked: 54 times
Been thanked: 53 times

Re: Osobné vzťahy s pracovníčkami

Príspevok od používateľa Tuha »

Lumperth napísal: Št Apr 03, 2025 3:52 pm
Amatér napísal: Ut Mar 25, 2025 4:30 pm Konečná...
...tak dlouho se chodí za amatérkama, až se...
Nezlobte se, nebudu u tohto článku představovat,
jsem tady na fóru už dlouho, mám něco před
padesátkou, za ta léta desítky amatérek za sebou.
Před třemi měsíci se stalo, co nikdy předtím, a asi
se to nemělo stát. Vybral jsem si jednu amatérku,
dohodli jsme se, vše proběhlo v pořádku, odešel
jsem. Do týdne jsem tam byl znova... potom, třetí,
čtvrtý... a po třech měsících 15 x ...otázka kde je
problém ? Já ve svých skoro padesáti letech se
zamiloval do obyčejnej prominutím ku*** a to
jako malej jarda, jsem z ní úplně hotovej a poslední
dobou, už tam nechodím ani kvůli sexu, a to se
už párkrát stalo, že ani nic nebylo, chodím tam
jenom, aby sem s ní byl ...není blbá, ona to tušila
a pri pozváni na večeři, na kterou přišla, jsem ji to
také řekl ...bylo mi tohle zapotřebí, hm.
Dejte si pozor pánové.
Chlape je to cesta do pekla! Ak ešte máš šancu (neni si na totálku zamiluvaný) tak rýchlo vycúvaj. Ono to "môže" vyjsť, ale tá šanca je velmi malá. Tieto vztahy sú snad nakomplikovanejšie aké môžu byť, a väčšinou sem chodíme, práve aby sme sa vyhýbali vztahovým komplikáciám. Ako hovorím, vyjsť môže všetko, ale skôr v rulete padne nula :shock: :D
Presne tak. Vedel by som o tom napísať knihu.
:?
Používateľov profilový obrázok
Adam

Príspevok od používateľa Adam »

Dávate nejaké tringelty slečnám? A k áno tak to má aj nejaký benefit?
Ďakujem za odpovede
jeliman
Dátum registrácie: Pi Mar 07, 2025 10:34 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 30 times

Príspevok od používateľa jeliman »

Adam napísal: So Apr 12, 2025 12:25 am Dávate nejaké tringelty slečnám? A k áno tak to má aj nejaký benefit?
Ďakujem za odpovede
Tringelty... No neviem, keď má baba taxu 95 eur za pol hodinu, tak som si ten padik naspäť nikdy nepýtal. Ale to asi 99 percent zákazníkov, a tie baby s tým i rátajú...
madved3265
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 8:28 pm
Has thanked: 24 times
Been thanked: 19 times

Príspevok od používateľa madved3265 »

Adam napísal: So Apr 12, 2025 12:25 am Dávate nejaké tringelty slečnám? A k áno tak to má aj nejaký benefit?
Ďakujem za odpovede
ja sice tringelty davam (cca 20e), ale mam potvrdne ze to nezlepsi servis

ovela viac ho zlepsia napr oholene gule, poriadne umyte zuby, ci vies lizat a celkovo jak sa chovas a jak s nu jednas
Adam

Príspevok od používateľa Adam »

A skúšal niekto dát viac ako 20€?
Strýko Bob
Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
Has thanked: 172 times
Been thanked: 113 times

Príspevok od používateľa Strýko Bob »

A načo ?
Ak máš chuť dávať tak daj, sú to tvoje peniaze !
P3t3r

Príspevok od používateľa P3t3r »

V začiatkoch tohto hobby som nosil čokolády či nejaké drobné darčeky, mal som však pocit, že to nikdy žiadna neocenila, skôr hodila pohľad "to si si mohol nechať, daj mi radšej peniaze navyše".

V priebehu rokov som občas skúsil dievča „preplatiť“ začiatkom schôdzky. Keď chcela 150e/h, dal som jej 250, mal si vidieť ten úsmev od ucha k uchu.
Všetky také dievčatá sa väčšinou mohli pretrhnúť aby počuly pri odchode že sa vrátim, nikdy som to však neurobil.

Teraz keď niekam idem, nechám si vrátiť do posledného eura, zaráža ma občas s akou samozrejmosťou pracovníčky nevytiahnu peniaze späť bez vyzvania a berú to ako samozrejmosť.

Až podľa celkového dojmu zo schôdzky / dodržania času / nálady slečny / jej aktivity nechám výnimočne pri odchode 20-50e, už dlho som ale nemal pocit, že by si niečo navyše nejaká zaslúžila.
Stále berme do úvahy, že priemerný denný zárobok sociálnej pracovníčky niekedy nemá bežný zamestnanec za mesiac na výplatnej páske.

Tipy za mňa áno, ale až na záver schôdzky, podľa zásluh.
mantak
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 6:25 pm
Has thanked: 85 times
Been thanked: 54 times

Príspevok od používateľa mantak »

P3t3r napísal: Ut Apr 15, 2025 12:06 am V priebehu rokov som občas skúsil dievča „preplatiť“ začiatkom schôdzky. Keď chcela 150e/h, dal som jej 250, mal si vidieť ten úsmev od ucha k uchu.
100e tringelt vopred za nic, smarja... :roll:

Ja si svoje prachy vazim, nededil som, ani ich neoberam na strome. Nejaky tringelt ano, ale to musi byt extra zazitok, alebo nieco mimo beznej ponuky. Ceny u pouzitelnych slecien su aj bez tringeltov vysoke...
PeterBa
Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 4:20 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 106 times

Príspevok od používateľa PeterBa »

Osobný ,,vzťah,, s amatérkou.

...no musím sa priznať, aj ja.

...dávno, ešte pomalu za čias Márie Terézie, za doby temna a nesvobody, alebo tak mi to dnes príde... Som sa aj ja zaľúbil pri jednej návšteve do amatérky, naše niečo, nebudem to volať vzťah netrval až tak dlho, iba pár mesiacov, začalo to častými schôdzkami, pokračovalo to darčekmi, jedlom a vínom... Nedostala má na sex, ale na svoj skvelý humor. Po pár mesiacoch sa to pokazilo a skončilo (Ale, musím povedať, že aj tak ďakujem, bolo to s ňou fajn, bola to skvelá baba.). Svoju vinu (subjektívny názor, lebo druhá strana sa nevyjadrila) svojim spôsobom sme na tom mali obaja, ja som nepremýšľal a ona asi zasa až moc.
Z jej strany tam asi zafungoval syndróm, ktorý je u ,,amatérok,, bežný, problém zo vzťahmi, neverila na úprimnú lásku v dôsledku sklamania...
A ja som bol vtedy úplne obyčajný,,kretén,,
Nevyšlo, nebol žiaden Happy End. To najlepšie bolo, že
po troch mesiacoch som bol kúpiť dovolenku a snubný prsteň, ktorý som jej tam chcel dať a požiadať o ruku :lol: .
Ja som bol ináč, akože stotožnený s prácou akú robí. Myslím si, že keby dala tomu šancu, mohlo to vyjsť.
Od tej doby sme sa už nikdy nevideli. Nepoviem jej meno, ale občas ešte stále inzeruje na amatérkach...

Taká je osobná skúsenosť.
Nikdy nehovor nikdy a neodsudzuj nikoho.
Naposledy upravil/-a PeterBa v Št Jún 19, 2025 12:47 pm, upravené celkom 1 krát.
Inkubus
Dátum registrácie: Št Máj 22, 2025 10:09 am

Príspevok od používateľa Inkubus »

V minulosti som sa s pár babami stretával aj pomimo, ale tie z privátov čo sa vyspia za deň s 3 - 5 chlapmi si určite neni dobré začať.

Až už chce niekto loviť v týchto vodách tak skôr luxusné štetky čo si občas privyrobia týmto spôsobom a nemajú inzeráty na bežných stránkach. Napriklad baby čo cestujú po svete a peniaz na cestovanie si zarábajú tým že sa občas s dakým vyspia.

Ale nie tie čo sa tomuto venujú na dennej báze ako bežnej práci.
Napísať odpoveď

Návrat na "(Nielen) Sexuálna poradňa ale aj debata o všetkom"