Aj keď tu býva dlhší čas, nie je Slovenka. Také veci by sa mali písať rovno v profile, aby sa človek zbytočne nenachytal.jedinacik napísal: Pi Jún 20, 2025 2:28 pmPre všeobecné info - Vanes ale je dlhšiu časť života na Slovensku. Čiže je to trochu čosi iné, než polovica inzerentiek na Amatérkach, čo ledva rozprávajú po slovensky a prišli sem niekedy teraz. Ale áno, je pôvodom z Ukrajiny ale žije tu už dlho a ak sa pomenej rozprávate a úplne nesústredíte, pozostatky prízvuku si možno ani nevšimnete.Slusny napísal: Pi Jún 20, 2025 10:42 am Jediné mínus pre mňa bolo, že na profile nebolo uvedené, že je z Ukrajiny.![]()
#20004 Vanes, 23, Bratislava - Ružinov
Re: #20004 Vanes, 23, Bratislava - Ružinov
-
- Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 9:04 pm
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 69 times
Aký je s tým problém? V inzeráte klamlivé údaje nemá. Rečová bariéra tak nie je....
Ak máš problém s tým, že je ukrajinka, tak sa nabudúce treba opýtať pri prvom telefonáte
Ak máš problém s tým, že je ukrajinka, tak sa nabudúce treba opýtať pri prvom telefonáte
Vanesa je mlada a krasna zenska (dievca), velmi pekne prsia a ritka. Chutna, vonava. Masaz je velmi intenzivna, hned od zaciatku je to velmi eroticke, ziadne zdlhave obtierania. Chodievam k nej pomerne pravidelne, nikdy som jej v zasade nemusel povedat, co mam rad. Okamzite zistila, ze mozem masaz prostaty a venuje sa tomu velmi sikovne. Co je pre mna dolezite, je asi aj ten GFE aspect. Mam pri nej pocit, ze po mne velmi tuzi a uz uz na to skocime, co samozrejme vzdy drzi vo velmi profesionalnej rovine (aj zdravitnej). Ale teda odchadzam, ze sa citim ako stred vesmiru
. V masazi s GFE, jej vyzor, miesto, pristup je pre mna absolutna TOP.

- Sebest
- Dátum registrácie: Ne Apr 27, 2025 10:03 pm
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 10 times
Slusny napísal: Pi Jún 20, 2025 11:18 pmAj keď tu býva dlhší čas, nie je Slovenka. Také veci by sa mali písať rovno v profile, aby sa človek zbytočne nenachytal.jedinacik napísal: Pi Jún 20, 2025 2:28 pmPre všeobecné info - Vanes ale je dlhšiu časť života na Slovensku. Čiže je to trochu čosi iné, než polovica inzerentiek na Amatérkach, čo ledva rozprávajú po slovensky a prišli sem niekedy teraz. Ale áno, je pôvodom z Ukrajiny ale žije tu už dlho a ak sa pomenej rozprávate a úplne nesústredíte, pozostatky prízvuku si možno ani nevšimnete.Slusny napísal: Pi Jún 20, 2025 10:42 am Jediné mínus pre mňa bolo, že na profile nebolo uvedené, že je z Ukrajiny.![]()
To, že preferuješ iba Slovenky je tvá volba, ale co se týká Vanessy tak tady děláš chybu. Mladé děvče, usměvavá a ví co dělá. Poctivě se věnuje každé části těla. Ptá se zdá ti to příjemné, zda má pokračovat. Masáž lingamu dělá neuvěřitelnou. A při závěrečné společné sprše máte chuť si to celé znovu zopakovat.
Jedna z oblíbenkyň.
- Flanker
- Dátum registrácie: Št Mar 13, 2025 6:51 am
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 21 times
A Ty si videl jej OP alebo jej iný osobný doklad a mal si pritom dobré okuliare na čítanie?Slusny napísal: Pi Jún 20, 2025 10:42 am Masáž bola príjemná, baba milá a vie čo robí. Jediné mínus pre mňa bolo, že na profile nebolo uvedené, že je z Ukrajiny.Ja osobne vyhľadávam len Slovenky, a toto ma trochu sklamalo a ovplyvnilo zážitok. A kto tvrdí, že má 23, asi potrebuje lepšie okuliare. Podľa mňa má určite aspoň 26
![]()
Tvoja predpojatosť voči neSlovenkám je zrejme iracionálna a v prípade našej milej Vanes určite zbytočná.
Napriek tomu, že Vanes je univerzálne známa ako jedna z najlepších, roky som ju ignoroval. Prial som si, aby mala o 10 rokov viac. Pred niekoľkými týždňami však vznikla situácia, keď som bol po roku opäť nútený hľadať si novú masérku. Po niekoľkých neúspešných pokusoch s inými masérkami som sa teda odhodlal Vanes navštíviť dúfajúc, že štandardne uplatňovaný vekový koeficient ju z veku 23 rokov uvedenom v jej inzeráte dostane aspoň nad vekovú kategóriu junioriek do 25 rokov. Lenže keď som prvýkrát vošiel do toho "zvláštneho domu" a Vanes ma privítala jej podmanivým dievčenským úsmevom, cítil som sa ako "latentný pedofil" a najradšej by som utiekol. Vanes je však veľmi príjemne komunikatívna a po našom úvodnom rozhovore som sa cítil oveľa lepšie. Úvodným rituálom mi pekne uvoľnila napätie aj stres z prvej návštevy.
Už tá prvá masáž bola vynikajúca a napriek "varovaniam" z fóra som bol prekvapený jej erotickým nábojom aj intenzitou zážitku. Vanes ma tiež prekvapila krátkou nenútenou konverzáciou priamo po masáži, ako aj ponukou asistencie pri sprchovaní. Rozhovorom po osprchovaní ma toto prirodzene krásne dievča presvedčilo, že je nielen milé, ale aj veľmi rozumné. Po prvej návšteve u Vanes som teda pochopil, že v jej prípade sa nepotrebujem držať zásady nenavštevovať juniorky do 25 rokov. Teraz sa teším na naše štvrté stretnutie s pocitom návštevy dobrej kamarátky. Tie tri masáže, ktoré som doteraz u nej absolvoval, neboli rovnaké. Vanes je veľmi kreatívna a keby som sa chcel sústrediť na to, aké polohy a techniky použila, striedala a kombinovala, aj tak by som si to nezapamätal. Druhá masáž bola ešte lepšia a tretia najlepšia, lebo Vanes nielen dobre vie, čo robí, ale už dobre vie, čo na mňa funguje najlepšie aj bez toho, že by som jej o tom povedal. A keď improvizuje, tak improvizuje tiež výborne. Okrem toho mám stále príjemný pocit, že robiť mi dobre ju naozaj baví.
Vanes je jednou z dvoch masérok, s ktorými som sa doteraz najlepšie porozprával. To je pre mňa tiež prekvapujúce, lebo Vanes je o viac než 10 rokov mladšia, než bola tá druhá masérka. Vanes komunikuje po slovensky bez obmedzení. Má prehľad a záujem o rôzne témy. Jej slovenčina je spisovne takmer dokonalá a znie ľubozvučne. A keď sa nad tým zamyslím, ktorá Slovenka rozpráva po slovensky krajšie? Trnavčanky, "Blavačky", Nitrianky alebo učiteľky slovenského jazyka na Záhorí? Východniarky, Kysučanky alebo snáď Slovenky z juhu so silným maďarským prízvukom? "Nak" sa neurazia, ale ani kolegyňa z "Bystrici" s jej banskobystrickým dialektom a notorickým akcentom to nie je.
Vanes má veľmi pekný, inteligentný text inzerátu, ktorý si napísala sama.
Vie sa o zákazníka výborne postarať a ako tu kolega pekne napísal, dáva mu pocit dôležitosti.
Vanes by mala byť žiarivým (nie žiarlivým) príkladom pre väčšinu slovenských masérok. A snáď sa nenechá znechucovať podobne "slušnými", ako si @Slusny Ty.
P.S.: V "našej komunite" je Vanes jednou z najznámejších masérok. Takmer všetci vedia, odkiaľ pochádza a doteraz to nikto nemal potrebu "riešiť". Ja som pôvodne prirodzene inklinoval k slovenským masérkam, ale práve na základe veľmi dobrých skúseností s masérkami z Ukrajiny už na to nemám dôvod. Keď máš Ty problém s tým, že masérka pochádza z Ukrajiny, nenechaj sa už "nachytať": Ako tu už iný kolega poradil, pred prvou masážou sa opýtaj telefonicky, cez SMS alebo WhatsApp, či je masérka Slovenka. Prípadne hneď po príchode na miesto. A keď dáš otočku, nemusíš mať obavu, že by Ťa niektorá masérka chcela presvedčiť, aby si ostal...
Napísali ste mi toho dosť a priznávam, že mi je trochu ľúto, ako som sa vtedy zachoval. Teraz, keď mám za sebou viac skúseností s inými masérkami, viem si to lepšie porovnať. A úprimne, Vanes patrí k tým lepším, akých som mal možnosť navštíviť.
Ahojte, za amatérka I chodievam väčšinou na masážne. Trtkacka ma moc nebaví, rad si relaxujem a užijem ako pán vesmíru
Vanes je jedna z mojich stalic. Je to mladá baba, vek si myslím že sedí. Adresa ktorú isto všetci vyznávači masáž poznáme, dom pri Harley. Vanes je inteligentná, mladá, príjemná a citlivá baba. Ja ako viac mojkací typ oceňujem jej GFE prístup. Príde si pre vás k dverám, nahodená v sexi prádle a cestou hore po schodoch mate skvelý výhľad na jej krásny zadok
Zavedie vás do izby kde sa vyzlečiete a idete do kúpeľne. Keď sa vrátite, Vanes už čaká nahá. Začína úvodným rituálom ktorý mi príde viac kontaktnej si ako u iných bab. Prituli sa, obijme, pritisne si na Vás jej pekne prsia a potom sa ide na vec. Tam je to viacmenej klasika. Najprv na bruchu, potom otočka. K priebehu masážne nemám čo vytknúť. Neovláda nejaké extra chvaty a hmaty ale robí výborný footjob a titjob
a bonusom je ozaj dýchanie do ucha a letíme bozky na telo
Vanes je ozaj veľmi kontaktná a mojká ia
Po HE ešte ponúkne masáž chodidiel a nenúteny pokec. Potom ideš do sprchy, pomôže umyť chrbát a to čauparky
Jedinú výhradu mam k dĺžke masáže, ta je spravidla kratšia ako hodina. Zvyšok času len kecá a masíruje nohy. Ale inak nemám čo vytknúť. V tvári tak 7/10 (je úplne prirodzená), postava u mňa 9/10 (cvičí a je to vidieť a cítiť) ahoj a masáž tak 9/10. Dotyky okrem intímnych partii sú povolené 

Vidím že táto slečna tu ma už dosť dobre recenzie sle pridám aj ja jednu moju skúsenosť s Vanes s minulého roku. Pri príchode minprisla otvoriť v ruzovom body woow. Nakoľko som už pán po 60 ke tsk dievča bolo veľmi milé. Mala na izbe veľké zrkadlo v ktorom som si užíval pohľad na jej mlade jemne telo ako sa po mne kĺže
woow odporúčam každému staršiemu pánovi ktorý si chce troska vychutnať mlade telo

- morgie15
- Dátum registrácie: So Máj 03, 2025 9:35 am
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 3 times
U Vanes som bol cca pre rokom, velmi mile, prirodzene, pekne, svieze dievca,
velmi dobra B2B masaz s erotickym nabojom od zaciatku, na bruchu aj na chrbte, jemne dotyky nevadili,
urcite pojdem znova, len nemam tolko casu na tieto zabavky ako by som chcel
znamy salon pri harleyi, tam nieje co organizacne ani technicky co vytykat, baby su proficky a ja k nim rad chodim
velmi dobra B2B masaz s erotickym nabojom od zaciatku, na bruchu aj na chrbte, jemne dotyky nevadili,
urcite pojdem znova, len nemam tolko casu na tieto zabavky ako by som chcel

znamy salon pri harleyi, tam nieje co organizacne ani technicky co vytykat, baby su proficky a ja k nim rad chodim