U Lucii som bol cez leto 2024. Napriek tomu, ze vo forach bolo popisane dost o jej skvelej postave, aj napriek tomu ma milo prekvapilo jej brutalne telo. Top postava.
Vtedy som dal iba pol hodinu. Ked jazdila tak som myslel ze snad nevydrzim ani 5 sekund, pohlad pre bohov...
Akcia super, baba velmi prijemna. Planujem ist znova v najblizsich dnoch. Tento krat by som chcel zaplatit hodinku a vyskusam ju poziadat ci mi vie pojazdit aj na tvari. Ta predstava ma pri nej neskutocne rajcuje.
#11760 Lucia, 36, Trnava
- andrej8989
- Dátum registrácie: Ut Júl 29, 2025 6:51 am
- Matyas_69
- Dátum registrácie: Po Máj 19, 2025 6:01 pm
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 9 times
Re: #11760 Lucia, 36, Trnava
Ja som bol u Lucii 2x, je to taka istota, ktorá neomrzi. Vždy korektna dohoda, nemá problém si obliecť čokoľvek klient chce. Pôsobí prijemne bez moresov, v kombinácii s jej brutal postavou a cenovými podmienkami je to u mna najlepšia volba, keď som v Trnave a mám chuť...
Re: #11760 Lucia, 36, Trnava
Ja som bol u Lucii asi 12 rokov dozadu, telo fajn , pristup tiez, ale uz vtedy bola na hranici milfky... Zopakoval som ju asi 2 roky dozadu, ale to uz na moj vkus za zenitom, aj ked pristup vyborny a telo fajn, aj ked nie podla mojho gusta. Ten pristup by som mega vyzdvihol, ale nie je to uz moja salka kavy...